Fame MMA gala youtuberów

Hellman miał okazję wczoraj pocisnąć farmazoniarza to pierdolił, ze źle z tymi filmikami zrobił i głupie to było.:burnit:

Hallman na dłuższą metę nie jest dymogenny. Taki sobie spokojny śmieszek, który jak wielu chciał tylko wywalczyć etat we Freakach. On już z 3-4 lata o to walczył.

Denis Z. już zmienił zdanie na FtF, policja nie jest taka zła, a jechanie mundurowych to taka przenośnia była i nikt nie zrozumiał. Hellman miał okazję wczoraj pocisnąć farmazoniarza to pierdolił, ze źle z tymi filmikami zrobił i głupie to było.:burnit:
Też mnie trochę tym zawiódł, widać że jak ktoś do niego spokojniej to włącza się deeskalacja mode. Z tego co tam posłuchałem wywiadów, to brał jakieś psychotropy, jeśli nadal na nich jest to wpłynie to na performance. Daje mi on Vibe trochę takiego spokojnego psychopaty, co może zrobić piorunujące wrażenie w klatce. Po za, spokojny wycofany układny, w środku klatki zimny psychol. Mam nadzieję, że tak będzie i zmieli na zimno gita. Natomiast nie będę totalnie zaskoczony jak wyjdzie nieobecny bez pomysłu i przegra.

• Like
Reactions: AKK
Jeszcze co do Waszego zaskoczenia, że Hallmann to nie zadymiarz. Zrozumcie, że polskie friki to bardziej teatr i kontrolowana zabawa. Sam to zrozumiałem i moja oglądalność programów FF z 80 procent spadła do 10 procent. Tu nigdy nie będzie takiej prawdziwej rozrywki, kłótni czy prawdziwych oryginalnych sebixow/ max co można liczyć to na te 2 Denisy i Szachtę, gdzie prywatnie dla mnie one są za grzeczne i to nadal nie ten poziom/ W Polsce się z tego niestety więcej nie wyciśnie. To bardziej produkt family friendly niż Gromdowo podobny. Niestety. Tu masz się podniecać 10 lat pupumpu Alana Kwiecińskiego i to byłoby na tyle.

Jeszcze co do Waszego zaskoczenia, że Hallmann to nie zadymiarz. Zrozumcie, że polskie friki to bardziej teatr i kontrolowana zabawa. Sam to zrozumiałem i moja oglądalność programów FF z 80 procent spadła do 10 procent. Tu nigdy nie będzie takiej prawdziwej rozrywki, kłótni czy prawdziwych oryginalnych sebixow/ max co można liczyć to na te 2 Denisy i Szachtę, gdzie prywatnie dla mnie one są za grzeczne i to nadal nie ten poziom/ W Polsce się z tego niestety więcej nie wyciśnie. To bardziej produkt family friendly niż Gromdowo podobny. Niestety
Wróć do oglądania bezdomnych chłopaczku
Bo gówno się znasz na MMA i o zgrozo... gówno się znasz na frikach.

Wróć do oglądania bezdomnych chłopaczku
Bo gówno się znasz na MMA i o zgrozo... gówno się znasz na frikach.

Właśnie na frikach się znam . To co zrobiła z tego Polska nie mam pewności czy wytrwa to jeszcze z 3 lata.

Zadymiarze, Ćpuny, Patologia, Udawanki, Pseudo Gangsterzy, można wymieniać w nieskończoność

Zadymiarze, Ćpuny, Patologia, Udawanki, Pseudo Gangsterzy, można wymieniać w nieskończoność

Możesz wymienić punkt 1 i 3 w polskich fikach konkretnie?

Chodzi np o tego nudnego Ferrariego przer....nego 745 raz?

Właśnie na frikach się znam . To co zrobiła z tego Polska nie mam pewności czy wytrwa to jeszcze z 3 lata.
Widac z każdym twoim postem jak się znasz.
Co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda ? Co nie @Filip_ ? Co nie reszta chłopaków co tutaj zagląda?

Mitomanie pierdolony, ty kłamco, tfu.
Byś się chociaż kurwo przyznał że jesteś zelazny skoro każdy już o tym wie a ty zachowujesz się kropka w kropkę jak on, piszesz jak on, dodajesz swoje przemyślenia które nikogo nie interesują tak jak on i piszesz post pod postem tak jak on oraz poprostu chuja wiesz tak jak on.
Jesteś zwykły szkodnik i jebany kłamcą + debil w gratisie.

Zobacz kurwa ile lat minęło odkąd pierwszy raz się tutaj pojawiles, dalej jesteś identyczny jak wcześniej, co znaczy że się wogole nie rozwijasz, ja mam nawet pewne przypuszczenia że jesteś albo upośledzony w lekkim stopniu albo niepełnosprawny ale nie mam zamiaru wiercić w tym temacie, gdybyś mnie nie irytował to może i nawet bym ci współczuł.

Jak upadły polskie friki w Polsce. Analiza Owcy

- polska kadra frików to maksymalnie 3 na 10. Jestem w ciężkim szoku, że to trwało i tak długo. Powtarzalność to kolejny gwóźdź do trumny. To ile jechano na Tańculi, Ferrarim i Alanie do tej pory budzi mój szok.

W dobrze zorganizowanej firmie aby pobudzać nowe bodźce u ludzi nawet 70 procent kadry/!/ powinno być wymieniane co 5-6 gal.

Nie wykorzystanie szans, nie wykorzystanie konfliktów. Gdy masz takiego Huntera, który atakuje Labryge na MMA attack w normalnym świecie robisz im za 5 dni Cage aby pogadali.

To tylko szybko, ogólna analiza dlaczego kostucha jest coraz bliższa polskich frików. Moim zdaniem to już końcówka. Z tą powtarzalnoscią, tą kadrą, nudnymi programami nie da rady tego uratować.

Widac z każdym twoim postem jak się znasz.
Co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda ? Co nie @Filip_ ? Co nie reszta chłopaków co tutaj zagląda?

Mitomanie pierdolony, ty kłamco, tfu.
Byś się chociaż kurwo przyznał że jesteś zelazny skoro każdy już o tym wie a ty zachowujesz się kropka w kropkę jak on, piszesz jak on, dodajesz swoje przemyślenia które nikogo nie interesują tak jak on i piszesz post pod postem tak jak on oraz poprostu chuja wiesz tak jak on.
Jesteś zwykły szkodnik i jebany kłamcą + debil w gratisie.

Zobacz kurwa ile lat minęło odkąd pierwszy raz się tutaj pojawiles, dalej jesteś identyczny jak wcześniej, co znaczy że się wogole nie rozwijasz, ja mam nawet pewne przypuszczenia że jesteś albo upośledzony w lekkim stopniu albo niepełnosprawny ale nie mam zamiaru wiercić w tym temacie, gdybyś mnie nie irytował to może i nawet bym ci współczuł.
Ciężko stwierdzić w sumie ile to jeszcze pociągną. Ja typowałem, że przespali moment peaku na Narodowy, a im się i tak udało uzbierać około 50 tysięcy ludzi. Ten rok zrobią troche mniej intensywny, bo wciągli Clout i nie będzie przesytu.

Ciężko stwierdzić w sumie ile to jeszcze pociągną. Ja typowałem, że przespali moment peaku na Narodowy, a im się i tak udało uzbierać około 50 tysięcy ludzi. Ten rok zrobią troche mniej intensywny, bo wciągli Clout i nie będzie przesytu.

Z tym Narodowym to chodzą nawet wieści, że 20-30 tysięcy biletów było rozdane za free.

Jak upadły polskie friki w Polsce. Analiza Owcy

- polska kadra frików to maksymalnie 3 na 10. Jestem w ciężkim szoku, że to trwało i tak długo. Powtarzalność to kolejny gwóźdź do trumny. To ile jechano na Tańculi, Ferrarim i Alanie do tej pory budzi mój szok.

W dobrze zorganizowanej firmie aby pobudzać nowe bodźce u ludzi nawet 70 procent kadry/!/ powinno być wymieniane co 5-6 gal.

Nie wykorzystanie szans, nie wykorzystanie konfliktów. Gdy masz takiego Huntera, który atakuje Labryge na MMA attack w normalnym świecie robisz im za 5 dni Cage aby pogadali.

To tylko szybko, ogólna analiza dlaczego kostucha jest coraz bliższa polskich frików. Moim zdaniem to już końcówka. Z tą powtarzalnoscią, tą kadrą, nudnymi programami nie da rady tego uratować.
Analiza godna podopiecznego PFRONU, moja Babcia kochana nazywała takich jak ty głupio mądrzy. Masz wysokie mniemanie o sobie nienachalne zdolności analityczne i wąski horyzont myślowy, połączony z fetyszem patologia, wyjątkowo przykry, dla otoczenia, zestaw.

Analiza godna podopiecznego PFRONU, moja Babcia kochana nazywała takich jak ty głupio mądrzy. Masz wysokie mniemanie o sobie nienachalne zdolności analityczne i wąski horyzont myślowy, połączony z fetyszem patologia, wyjątkowo przykry, dla otoczenia, zestaw.

Śledzisz friki, bo nie wiem co przykrego jest w tej analizie? Czyste fakty.

No chyba, że już wyczekujesz Famę 25 z ME Ferrariego i Tanculą i Alanem w Co-ME to okej.

Dlaczego tak jak zelazny olewasz to co napisałem i się słowem nie odniesiesz, bo mam rację a to taki twój syndrom obronny? Dziecinny patent.

Dobra liczyłem na poprawę, ale lecisz do ludzi ignorowanych. Mam już dosyć tych postów o żelaznym i ludziach bezdomnych. Sam wybrałeś taką drogę. Wiele razy prosiłem by zakończyć ten temat, ale widzę że ty go będziesz ciągnął latami. Żegnaj.

Dlaczego tak jak zelazny olewasz to co napisałem i się słowem nie odniesiesz, bo mam rację a to taki twój syndrom obronny? Dziecinny patent.
Kreciku ja tylko chciałem nieśmiało wyprowadzić Cię z niewiedzy.Owca i Filip to ta sama osoba. :brainoverload:

Dobra liczyłem na poprawę, ale lecisz do ludzi ignorowanych. Mam już dosyć tych postów o żelaznym i ludziach bezdomnych. Sam wybrałeś taką drogę. Wiele razy prosiłem by zakończyć ten temat, ale widzę że ty go będziesz ciągnął latami. Żegnaj.
Ssij jaja czarnuchu, robisz to samo co ostatnio bo wiesz że cię wyjaśnię z palcem w nosie merytorycznie na argumenty, ty jebana pizdeczko zajarana bezdomnymi bejami :juanlaugh:

Kreciku ja tylko chciałem nieśmiało wyprowadzić Cię z niewiedzy.Owca i Filip to ta sama osoba. :brainoverload:
Twierdzę inaczej :)chyba że posty na konto filip pisze mu mama, inaczej by brzmiały tak samo na obu kontach, to są malolaci zajarani frikami co przyszli z wykopu promować swoje mądrości, o MMA dowiadując się przy okazji powstania ff w Polsce.

Daje mi on Vibe trochę takiego spokojnego psychopaty, co może zrobić piorunujące wrażenie w klatce. Po za, spokojny wycofany układny, w środku klatki zimny psychol. Mam nadzieję, że tak będzie i zmieli na zimno gita.
Po mojemu to on go zgwałcił psychicznie. Pierw zaczął co 2 słowo klnąć w podobnej tonacji jak sie wysławia denis. Potem sie nawet nie ruszył po liściu i na spokojnie zaczął zmiękczać deniska.

Śledzisz friki, bo nie wiem co przykrego jest w tej analizie? Czyste fakty.

No chyba, że już wyczekujesz Famę 25 z ME Ferrariego i Tanculą i Alanem w Co-ME to okej.
Śledzę, z innych powodów niż Ty, ani lepszych ani gorszych, innych, więcam inne wnioski. Ale nie będę wchodził w dyskusję, chciałem Ci tylko przyjebać z kulturą, bo drażni mnie Twoja aktywność tutaj, zwłaszcza ta z przed reinkarnacji. Mógłbym się rozpisać szerzej co i jak ale Ciebie nie przekonam a innych nie trzeba. Miłego wieczoru.

Po mojemu to on go zgwałcił psychicznie. Pierw zaczął co 2 słowo klnąć w podobnej tonacji jak sie wysławia denis. Potem sie nawet nie ruszył po liściu i na spokojnie zaczął zmiękczać deniska.
To też możliwe, trenuje go jak psa, zajmował się tym w końcu i nawet wspominał o analogiach z ludźmi. kontrolując jego emocje. To byłoby piękne, gdyby zwieńczeniem był wpierdol i totalna bezradność gita

Filip to inna osoba. Widzialem ze ma konto na YT z lwem na profilowym jak tutaj na starym koncie i ma/miał konto na wykopie.

Back