Fame MMA gala youtuberów

I tak by powiedziała osoba z XIX wieku jakby zobaczyła XX wiek, można się bawić w nieskończoność
A Wy którzy się śmiejecie z bezdomnych dolewacie oliwy do ognia.

Zobacz sobie animację wojny klonów, 7 sezonów. Powinno Ci się spodobać
Dowiedziałem się od Ciebie, że się śmieję z bezdomnych.

I tak by powiedziała osoba z XIX wieku jakby zobaczyła XX wiek, można się bawić w nieskończoność
A Wy którzy się śmiejecie z bezdomnych dolewacie oliwy do ognia.

Zobacz sobie animację wojny klonów, 7 sezonów. Powinno Ci się spodobać

Jak ty rozmawiając na temat kryzysu męskości skoczyłeś do tematu o bezdomnych?

Dowiedziałem się od Ciebie, że się śmieję z bezdomnych.
Twój kolega owca się śmiał z bezdomnych i próbował tu promować ich oprawce który na nich zarabiał hajs nawet zakładając mu tutaj, na forum o kurwa MMA.... Temat.

Odbij lepiej od tego łosia tak jak Dawid zrobił bo do niczego dobrego cię spółkowanie z nim nie zaprowadzi.

Ja już mówiłem kilka lat temu, prywatnie tak jak on tutaj próbuje, możecie sobie pisać na Messengerze a nie na forum gdzie widzi to kilkadziesiąt osób. To nie jest prywatny folwark i nikt tutaj za gwiazdę robił nie będzie, a twój ziomek zelazna owca nie potrafi tego przetrawić. Takich ludzi trzeba olewać bo to naprawdę trzeba być debilem żeby wrócić tutaj po kilku latach i po 2 dniach się sprzedać ze on to on. Debilem trzeba być by próbować takiego powrotu, zwłaszcza gdy to miejsce kojarzy się osobnikowi tylko i wyłącznie z fajnych dyskusji z samym sobą bo reszta go olewa.

Idę kurwa stąd, idę spać bo już mi się włącza psychologiczne wyjaśnianie postaci zelaznego i krucjata przeciw niemu, a to niedobra jest.

Nara!

Aaa zapomniałem, chyba podświadomie wymazałem z pamięci, że dali czarna babe x2 na główną rolę. Mi się cały Mando podobał, Boba Fett też, Ashoke dopiero włączyłem ale tylko dlatego, że poprzednie mi się spodobały i składałem właśnie jej Interceptora z Lego, zobaczymy chociaż nie lubię kobiet w takich rolach.
Najbardziej mi się podobał Łotr 1 i Andor z tego, co zrobiono w Gwiezdnych Wojnach za Disneya.

Twój kolega owca się śmiał z bezdomnych i próbował tu promować ich oprawce który na nich zarabiał hajs nawet zakładając mu tutaj, na forum o kurwa MMA.... Temat.

Odbij lepiej od tego łosia tak jak Dawid zrobił bo do niczego dobrego cię spółkowanie z nim nie zaprowadzi.

Ja już mówiłem kilka lat temu, prywatnie tak jak on tutaj próbuje, możecie sobie pisać na Messengerze a nie na forum gdzie widzi to kilkadziesiąt osób. To nie jest prywatny folwark i nikt tutaj za gwiazdę robił nie będzie, a twój ziomek zelazna owca nie potrafi tego przetrawić. Takich ludzi trzeba olewać bo to naprawdę trzeba być debilem żeby wrócić tutaj po kilku latach i po 2 dniach się sprzedać ze on to on. Debilem trzeba być by próbować takiego powrotu, zwłaszcza gdy to miejsce kojarzy się osobnikowi tylko i wyłącznie z fajnych dyskusji z samym sobą bo reszta go olewa.

Idę kurwa stąd, idę spać bo już mi się włącza psychologiczne wyjaśnianie postaci zelaznego i krucjata przeciw niemu, a to niedobra jest.

Nara!
:pudziaonicbyniedao:

Boxdel na wczorajszym pokoju X powiedział, że Famemma póki nie zobaczy papierów w prokuraturze na Denisa sprawie Magdy Loskot,rozbitych samochodów i Marka to go nie wyrzucą z karty.

@Patrosixxx patrz jaki dzik szykuje do walki Hallmana.

Jak Denisowi zajebie z czangsama to nie będzie co znierać.

@Patrosixxx patrz jaki dzik szykuje do walki Hallmana.

Jak Denisowi zajebie z czangsama to nie będzie co znierać.

Widzialem mordo. Nasz MISTRZ wzial Piotrka pod skrzydla. Bedzie zabojczy woknsał

Hallman dzik ostatnio gdzieś mówił, że jest zaskoczony swoją siłą, bo wycisnął 150 kg, więc nie zdziwi go jak ustrzeli kita.

Niezła bomba weszła

Widać że dobre suple weszły.

IMG_0154.png

No trochę beka jak "wyjasnia" i zarzuca tam różne rzeczy które sam praktykował za czasów gdy był w MONie. Zapomniał wół jak cielęciem był.
Kolega z nim służył to trochę opowiadał, że on delikatnie mówiąc to mocno niekumaty - jego tam nic w tym woju nie interesowało, wpierdalał surówki, szykował się i miał wywalone

Kolega z nim służył to trochę opowiadał, że on delikatnie mówiąc to mocno niekumaty - jego tam nic w tym woju nie interesowało, wpierdalał surówki, szykował się i miał wywalone
Przede wszystkim nie wrzucasz zdjęć z Florydy jak nakurwiasz boksy pod palmami gdy w robocie oficjalnie jesteś na L4. I tak wyglądały prawie wszystkie jego przygotowania do walk aż w końcu znajomości i plecy (które tutaj tak wyrzuca innym) przestały pomagać no bo ile można, jak chłop się sam podkładał.

To ten chłopaczek który klękał przed denisem i teraz jest stawiany w roli ofiary, mniej więcej właśnie o takie coś mi chodziło wczoraj wieczorem. Szczeka taki szczeka, szczeknie nie do tego co trzeba i tłumaczenie że to dziecko, młody, głupi, rodziny szkoda itp itd. pff.

Po tym co wypływa na tego małolata to mam przynajmniej nadzieję że mu Denis chlapacza za kamerą wyjebał.

Chłopak chciał się ustawiać, o miasta pytał, miasto go znalazło, teraz zapewne będzie leczenie bo z taką traumą bycia pośmiewiskiem na cały kraj i zwłaszcza u siebie w mieście czy towarzystwie raczej sobie nie poradzi.

zamięki to wiadomo, że faja i srankster malowany, ale te gówniarze od tych fejmopodobnych rzeczy dostali ładnie na dekiel (myślą, że wszystko mogą to potem się niejeden zdziwi jak gdzieś wyłapie)
O tym pisałem na pierwszych stronach tego tematu, że do tego to będzie prowadzić, że gówniarze będą cię cwelami w sklepie obrzucać, no bo przecież tak można nie? Tylko są 3 kwestie, friki w większości są ustawione, internet to nie prawdziwe życie, a w prawdziwym życiu z takimi tekstami jak w internecie do obcych ludzi kończy się z wybitymi zębami i to bez różnicy czy masz lat 15 czy 35.

Back