Fame MMA gala youtuberów

Chciało się polskie MMA ogrzewać w blasku patologii, to w końcu skończy zrównane z patologią.
:kis:
Polskie MMA to jest patologia tylko, że nie każdy to Różal, który ma Jara regularnie nagrywającego z nim wywiady :roberteyeblinking:
Freaki i Ksw nie muszą się bać: szef Pkol też miał się bać :korwinlaugh:

Polskie MMA to jest patologia tylko, że nie każdy to Różal, który ma Jara regularnie nagrywającego z nim wywiady :roberteyeblinking:
Freaki i Ksw nie muszą się bać: szef Pkol też miał się bać :korwinlaugh:
Nie wiem, czy dobrze mnie zrozumiałeś. Niestety jestem dość stary, żeby pamiętać, jak MMA w tym kraju się budowało. Kiedy wtedy pokazywałem ten sport znajomym, mówili, że to jakieś "walki kryminalistów", a ja jestem psychopatą, że takie rzeczy oglądam. Z biegiem lat ludzie zaakceptowali MMA jako sport, a teraz wracamy do postrzegania tego jako patologii. Nie chodzi mi o to, czy Nitras coś może, czy nie może. Chodzi mi o postrzeganie dyscypliny w społeczeństwie. Świadomość, która była budowana wiele lat, została zniweczona.

Nie wiem, czy dobrze mnie zrozumiałeś. Niestety jestem dość stary, żeby pamiętać, jak MMA w tym kraju się budowało. Kiedy wtedy pokazywałem ten sport znajomym, mówili, że to jakieś "walki kryminalistów", a ja jestem psychopatą, że takie rzeczy oglądam. Z biegiem lat ludzie zaakceptowali MMA jako sport, a teraz wracamy do postrzegania tego jako patologii. Nie chodzi mi o to, czy Nitras coś może, czy nie może. Chodzi mi o postrzeganie dyscypliny w społeczeństwie. Świadomość, która była budowana wiele lat, została zniweczona.
To wina @Siedem bo finansuje to gufno

Ogłoszono dwie walki najbliższej gali 7 grudnia. Alanik vs Frajeri podobno w boksie na małe i AJ vs Kutazy w K-1 chyba.

I czym oni są jeszcze w stanie zaskoczyć?
Tem Taazy mógłby pewnie stoczyć walkę 10 minutową z co minute zmieniającym się freakiem, Adamek tak samo w boksie.
Chyba, że ten Kasjo będzie walczył z karłami jak Sosnowski :korwinlaugh:

Przyszedł prawdziwy GANGSTA do frajera z tribalami i się skończyło pozowanie :mjsmile:

Coś podobne do tego jak Wilka chcieli naliczyć w Warszawie.

Gruby się cieszy a labrygas zezłomowany.
Się mu kurwa bambi z parówą zachciało, git z wca.

e0e16bd1309eb6b668265f3b7867ca11c045c84c9c0ac2f4bcbc59f46f44e785.gif

W ogóle jestem pod wrażeniem jak osoby płacące za ppv nie były oburzone tą odwołana walką Ninja.
Tak: organizacja promuje walkę i oczywiście nie sprawdziła na stronie Policji czy jest wystawiony list gończy mimo tego, że zatrudniają masę kryminalistów- Ksw trzeba przyznać, że nigdy takiej wpadki nie miało :korwinlaugh:

Back