Bezimienny
KSW Lightweight
Ciekawe czy brutto czy netto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przypomniało mi sie.Fani Lecha beda wiedziec o ktorego grajka chodzi.Ciekawe czy brutto czy netto
Przypomniało mi sie.Fani Lecha beda wiedziec o ktorego grajka chodzi.
Wojna!
Jedyne co warto obejrzeć.Muradov vs Parke boks na małe rękawice.
Toż te kuchenne rewolucje to ugrzeczniona wersja patokonferencji. Są oskarżenia, jest brud, chujnia i grzybnia, czasem ktoś garnkiem dostanie......Cieszę się że od pewnego czasu nie wiem o co w tym chodzi, nie śledzę, nie interesuje mnie to zamiast tych konferencji wolę kuchenne rewolucje puścić w tle
Ktoś się wyjebie, palca zatnie. Ogółem krew smród i łzyToż te kuchenne rewolucje to ugrzeczniona wersja patokonferencji. Są oskarżenia, jest brud, chujnia i grzybnia, czasem ktoś garnkiem dostanie......
@szplin masz jakieś pewniaczki?View attachment 113753dobra karta
Ale kończy się happy endem... CzasamiToż te kuchenne rewolucje to ugrzeczniona wersja patokonferencji. Są oskarżenia, jest brud, chujnia i grzybnia, czasem ktoś garnkiem dostanie......
W erze przed freakami Linkiewicz też miała happy end w autobusie, a po walkach stała się przykładem polish dreamAle kończy się happy endem... Czasami
Not my dreamW erze przed freakami Linkiewicz też miała happy end w autobusie, a po walkach stała się przykładem polish dream
Przepis na sławę zaczyna się od od czubka chujaW erze przed freakami Linkiewicz też miała happy end w autobusie, a po walkach stała się przykładem polish dream
Niestety nie: często okazuje się, że zarówno w polskiej jak i w brytyjskiej edycji i tak te restauracje bankrutują, ponieważ no trzeba mieć to coś aby utrzymać się na rynku restauracyjnym. Hm to tak jak mówią: jedni czytają nuty a inni czują muzykę.Ale kończy się happy endem... Czasami
Muradov vs Parke boks na małe rękawice.
Nie doczytałeś. Parke został pogoniony przez Martina dożywotnio.Przy okazji Parke ujawnił, że odrzucił ofertę walki z KSW. Czyżby ktoś tu jednak więcej płacił bo Parke chyba już nie walczy dla "legacy"?
Gwiazdor odrzucił ofertę KSW i wybrał FAME!
FAME niejednokrotnie udowadniał, że potrafi przygotować mocne sportowe zestawienia i dostarczyć fanom emocji na najwyższym poziomie. Również w łódzkiej Atlas Arenie 7 grudnia podczas FAME 23 dojdzie do starcia dwóch byłych zawodników legendarnej federacji UFC. Norman "Stormin" Parke stoczy walkę...przegladsportowy.onet.pl
Muradov zamkna ci fame to wrócisz do kelnera na kolanachNie doczytałeś. Parke został pogoniony przez Martina dożywotnio.
Co więcej, Mach wyznał, że w międzyczasie pojawiła się propozycja z innej polskiej federacji.
— Otrzymałem propozycję z KSW, ale ją odrzuciłem. Byłem już wstępnie dogadany z FAME. Dla mnie uścisk dłoni i dane słowo są najważniejsze. Nie myślałem o żadnej innej federacji — mówi Muradov. Po chwili kontynuuje: — Cieszę się, że po ponad dziesięciu latach ponownie zawalczę w Polsce, a dodatkowo pojedynek stoczę w barwach FAME. Federacja wszystko organizuje na super poziomie. Czeka mnie fajna przygoda i świetna walka, której już nie mogę się doczekać. Zawalczyć przed fantastyczną publiką FAME to będzie niezapomniane przeżycie.
On woli Czechów, bo tam jest gwiazdą.Muradov zamkna ci fame to wrócisz do kelnera na kolanach
On woli Czechów, bo tam jest gwiazdą.
Bójka o zdjęcia ze zjebami