Fame MMA gala youtuberów

Przypomniało mi sie.Fani Lecha beda wiedziec o ktorego grajka chodzi.

Teraz niektórzy menadżerowie z góry mówią, żeby w umowie było ile dostaje netto.
W ogóle lata 90 w polskiej piłce gdzie nie było dużo menadżerów to były według wielu dzienikarzy kompletna amatorczyzna i ten Fryzjer pomagał wielu piłkarzom podpisać dobrą umowę i dlatego później ,,spłacali" dług wdzięczności

Cieszę się że od pewnego czasu nie wiem o co w tym chodzi, nie śledzę, nie interesuje mnie to :korwinlaugh: zamiast tych konferencji wolę kuchenne rewolucje puścić w tle :rutekajak:
Toż te kuchenne rewolucje to ugrzeczniona wersja patokonferencji. Są oskarżenia, jest brud, chujnia i grzybnia, czasem ktoś garnkiem dostanie......

20241114_052959.jpg
dobra karta

Ale kończy się happy endem... Czasami :roberteyeblinking:
Niestety nie: często okazuje się, że zarówno w polskiej jak i w brytyjskiej edycji i tak te restauracje bankrutują, ponieważ no trzeba mieć to coś aby utrzymać się na rynku restauracyjnym. Hm to tak jak mówią: jedni czytają nuty a inni czują muzykę.
Niestety też w Polsce wiele osób pomyślało, że o ,,bułkę za 20 zł sprzedają to ja też mogę" -to tak nie działa...
Po drugie: rodzina Gesslerów no jest oryginalna, polecam wpisać w Google długi Gessler

Słuchałem na szybko i zdaje się, że powiedziała "COŚ KOŁO TEGO". Wychodzi na to. że dostała z 20 tys i jest zadowolona bo nikt jej w Pl więcej nie da, a przeszczęśliwa jest bo jej socjale wyskoczyły mocno w górę , a każdy pracodawca to lubi. :muttley:

Muradov vs Parke boks na małe rękawice.

Przy okazji Parke ujawnił, że odrzucił ofertę walki z KSW. Czyżby ktoś tu jednak więcej płacił bo Parke chyba już nie walczy dla "legacy"? :cool:

Przy okazji Parke ujawnił, że odrzucił ofertę walki z KSW. Czyżby ktoś tu jednak więcej płacił bo Parke chyba już nie walczy dla "legacy"? :cool:

Nie doczytałeś. Parke został pogoniony przez Martina dożywotnio.

Co więcej, Mach wyznał, że w międzyczasie pojawiła się propozycja z innej polskiej federacji.

— Otrzymałem propozycję z KSW, ale ją odrzuciłem. Byłem już wstępnie dogadany z FAME. Dla mnie uścisk dłoni i dane słowo są najważniejsze. Nie myślałem o żadnej innej federacji — mówi Muradov. Po chwili kontynuuje: — Cieszę się, że po ponad dziesięciu latach ponownie zawalczę w Polsce, a dodatkowo pojedynek stoczę w barwach FAME. Federacja wszystko organizuje na super poziomie. Czeka mnie fajna przygoda i świetna walka, której już nie mogę się doczekać. Zawalczyć przed fantastyczną publiką FAME to będzie niezapomniane przeżycie.

Nie doczytałeś. Parke został pogoniony przez Martina dożywotnio.

Co więcej, Mach wyznał, że w międzyczasie pojawiła się propozycja z innej polskiej federacji.

— Otrzymałem propozycję z KSW, ale ją odrzuciłem. Byłem już wstępnie dogadany z FAME. Dla mnie uścisk dłoni i dane słowo są najważniejsze. Nie myślałem o żadnej innej federacji — mówi Muradov. Po chwili kontynuuje: — Cieszę się, że po ponad dziesięciu latach ponownie zawalczę w Polsce, a dodatkowo pojedynek stoczę w barwach FAME. Federacja wszystko organizuje na super poziomie. Czeka mnie fajna przygoda i świetna walka, której już nie mogę się doczekać. Zawalczyć przed fantastyczną publiką FAME to będzie niezapomniane przeżycie.
Muradov zamkna ci fame to wrócisz do kelnera na kolanach

Back