Fame MMA gala youtuberów

Mało jak na idiola dzieci z takimi zasiegami. Wardęga w debiucie miał dwa razy więcej.

Pisałem , że to mity. Tym bardziej że od groma ludzi 20-40 lat ogląda freak MMA, a pewnie te żelki 6-12 gdzie mają wyjebongo na bitkę , albo rodzic mówi ,, chyba oszalałeś"

Freak to świat dorosłych.

Tak w ogóle to znów na przykładzie Szeligi widać co , oznacza gdy jesteś wyrazisty na konfach.

Czy ktoś z Was pamięta jeszcze Bestie Piechowiaka ? Fame widzi gdzie lepiej inkasować uwagę widza i komu rzucać walki.

Bestia niby wygrywał ,ale mega przymulał na konfach.

A Szeliga powolutku sobie rośnie na nr 1 Fame mma. To jest właśnie tak jak nie umiesz się dobrze sprzedać w SW-Bestia , a potrafisz - Szeliga.

Last edited:
Byku już na spokojnie, tez nie ma co pisac o dymach w co drugim poscie :p
Lubię dymy ale lepiej poczytać o newsach związanych z galą a nie co chwile dymy, dymy i żelki :p
To takie moje osobiste zdanie ze ten temat byłby czytelniejszy.
Zaraz polecisz w igonora u niego bo ten dziadek tak robi xd

w którym momencie jest to pobicie?xd
A co Ty Bonusowi wierzyłeś? :muttley: Przecież ten koleś w takim stanie psychicznym, że na serio chyba chciał wyskoczyć z Warszawskim Dresikiem naPunch Down...

Ale i tak jest lepszy ananas: nie wiem jak wy, ale myślę że Polska będzie lepszym krajem dzięki temu że tacy ludzie idą siedzieć :roberteyeblinking:

Weźcie dajcie ignora temu trolowi @ZELAZNAREKA a nie sie go nakręcacie...

Może jakiś wniosek do administracji forum aby przyjrzała się temu dziadkowi @ZELAZNAREKA

Wprowadza dość toksyczną atmosferę w wątku i ciężko coś normalnie napisać. Uważam, że dla dobra normalnych ludzi, którzy chcą coś sensownego napisać i wyrazić swoje zdanie z odpowiednią argumentacją należy go bezwzględnie wypierdolić.

Może jakiś wniosek do administracji forum aby przyjrzała się temu dziadkowi @ZELAZNAREKA

Wprowadza dość toksyczną atmosferę w wątku i ciężko coś normalnie napisać. Uważam, że dla dobra normalnych ludzi, którzy chcą coś sensownego napisać i wyrazić swoje zdanie z odpowiednią argumentacją należy go bezwzględnie wypierdolić.
Nie no kurde dziadek? To pewnie jakiś gimnazjalista. Niemożliwe żeby jakiś dziadek tak podniecal się frikami

Bo ma, wstawił kiedyś jakiegoś starego randoma z YT a pelikany podłapały.
Raczej nie, styl myślenia, sposób pisania nie wskazuje na osobę młodą. Zobacz do jakich filmów czy muzyki się odwołuje. Ludzie młodzi tego nie znają - ja nie znam. To jest typowy boomer i to jeszcze dziadek.

Kompanio tak z ciekawości. Czy to jest mega słaby moment dla Was jako , że mówimy o ratowniczce medycznej. Czy przyjmujecie to na luzie ?

:zakręcony:

Już nie patrząc kto tu walczył itp. Patrzę z perspektywy rodziny znokautowanego.

Ja sądzę , że ona nawet nie jest świadoma, że to poszło w internet.

Last edited:
O 19:00 też jest konfa Royal Division, chyba pierwszy taki dzień w którym mamy dwie konferencje gal freakowych.

KAMISZKA ZAZDROSNA
Kamiszka.jpg

Back