Fame MMA gala youtuberów

Już to pisałem ,czytam ludzi jak książki. Tą wypowiedzią już na 100 procent wiem że jesteś odklejencem.

Się wczuleś stary :korwinlaugh:

Szczerze mógłbym napisać , dłużej i ostrzej na temat twojego profilu , jak to widzę , ale szczerze nie chce mi się, bo jest tu dobra paka w tym dziale, więc jeden rodzynek może sobie polatać ;)

I tak szczerze to nie rozumiem takiego ostrego ataku na mnie , bo zawsze normalnie gadałem , ale skoro się odkleiłeś to co poradzę.....

Elo.::jondance::
Jak napisać parę zdań, aby nie napisać nic xD Ten mitoman nawet nie odniósł się do mojej wypowiedzi, bo wie, że mam racje.
Dlatego wrzucam tylko ciekawe wypowiedzi.

Po F13 robię długą przerwę, więc nie będziesz musiał płakać.
Gdzie ta długa przerwa kłamczuszku? Rodzice przez twoje całe długie życie nie nauczyli cię, że brzydko jest kłamać?

Jak napisać parę zdań, aby nie napisać nic xD Ten mitoman nawet nie odniósł się do mojej wypowiedzi, bo wie, że mam racje.

Gdzie ta długa przerwa kłamczuszku? Rodzice przez twoje całe długie życie nie nauczyli cię, że brzydko jest kłamać?
Daj sobie z nim spokój, jest niepełnosprytny.
Zablokował pół forum i w zasadzie pisze już sam ze sobą.

Każdy z dobrej paki miał to w 4 literach ziomek.

Z resztą okej, obiecuje że serio zabieram się poprostu jeszcze poczekam na ten wysyp konf które teraz nadchodzą.

Poprostu już z 9 raz wychodzi , że tu już od paru lat masz jakieś dziwne toksyczne wąty do mnie , które widziałem od bardzo dawna , więc ten atak już teraz z grubej rury nie jest dla mnie szokiem.

Tutaj się żegnamy @Djuk94 .

Sam zrezygnowałeś z tej znajomości. Idziesz w ignora. Żegnaj.

:cry::boss:

Z bólem serca , ale chcę mieć czyste pole , nie lubię brudu co parę metrów , a cohones to piękne miejsce gdzie umożliwia takie szansę jak żadne inne forum w Polsce. Żegnaj rybka. Sam tak zdecydowałeś. To nie ja.

Z resztą jest jeszcze jeden ziomek , który z dużym prawdopodobieństwem pójdzie w ignor z tego działu, a sądziłem że jest spoko ale po jego ostatnich postach no nie , no nie....

Last edited:
Myślę, że moderatorzy tego forum powinni się zainteresować, nad usunięciem niechcianego przez większość osobnika, który spamuje ten temat na forum bezwartościowymi treściami z twittera. @baju @defthomas przemyślcie to, jeżeli on ma takie podejście, to powinien sobie prowadzić dziennik w wordzie dla samego siebie, a nie udzielać się na forum xD

Nie wiem gdzie to wsadzić: nowa promocja walki? Ja rozumiem, że organizatorzy PunchDown mogli pewnie dać dupy z obsługą medyczną itp. ale Waluś sam wiedział na co się pisze: chociaż jak patrze na Bonusa to chyba sobie nie zdawał sprawy co to jest za zabawa...

Myślę, że moderatorzy tego forum powinni się zainteresować, nad usunięciem niechcianego przez większość osobnika, który spamuje ten temat na forum bezwartościowymi treściami z twittera. @baju @defthomas przemyślcie to, jeżeli on ma takie podejście, to powinien sobie prowadzić dziennik w wordzie dla samego siebie, a nie udzielać się na forum xD
Przede wszystkim ciekawe czy ten człowiek nie ma jakiegoś multikonta

Z boksem Parke nie mogl sobie poradzic najlepszy w tej dziedzinie frik w historii don kasjo wiec jakie szanse ma tutaj szeliga? bo on kopniec raczej nie uzywa. W dwoch ostatnich walkach szeliga nie radzil sobie w stojce, ale szczesliwie nokautowal ciosami na oslep, ale do trzech razy sztuka z Parke to nie wyjdzie

Nie wiem gdzie to wsadzić: nowa promocja walki? Ja rozumiem, że organizatorzy PunchDown mogli pewnie dać dupy z obsługą medyczną itp. ale Waluś sam wiedział na co się pisze: chociaż jak patrze na Bonusa to chyba sobie nie zdawał sprawy co to jest za zabawa...

Przede wszystkim ciekawe czy ten człowiek nie ma jakiegoś multikonta

w którym momencie jest to pobicie?xd

Nowy żelek

1648794009341.png

Z boksem Parke nie mogl sobie poradzic najlepszy w tej dziedzinie frik w historii don kasjo wiec jakie szanse ma tutaj szeliga? bo on kopniec raczej nie uzywa. W dwoch ostatnich walkach szeliga nie radzil sobie w stojce, ale szczesliwie nokautowal ciosami na oslep, ale do trzech razy sztuka z Parke to nie wyjdzie
Ale weź pod uwagę ze:
-walka jest w piastkowkach
-bardzo mała klatka, Parke nie będzie miał gdzie uciekac
-Szeliga ma bardzo mocne uderzenie

Najlepsze ,,twarde karty walk " jakie idzie zrobić z obecnego Fame , takie ostatnie soki do wyciśnięcia by się nie nudzić na konfach, dużo niestety opcji nie ma.

Tyburscy/szczerze nie wiem czy oni nie wylecieli z Fame/ ,Szeliga, Muranscy, Kwieciński.

Dlatego @99picks dobre byłoby te zestawienie , o którym pisałeś.

Jaca vs Tańcula
Kwiat vs Muran
Szeliga vs Parke

Serio niech ten Fame zainwestuje w kogoś , bo bida aż piszczy, bez tych ludzi, a tak jak pisałem wyżej Tyburscy to już chyba przeszłość.

Najlepsze ,,twarde karty walk " jakie idzie zrobić z obecnego Fame , takie ostatnie soki do wyciśnięcia by się nie nudzić na konfach, dużo niestety opcji nie ma.

Tyburscy/szczerze nie wiem czy oni nie wylecieli z Fame/ ,Szeliga, Muranscy, Kwieciński.

Dlatego @99picks dobre byłoby te zestawienie , o którym pisałeś.

Jaca vs Tańcula
Kwiat vs Muran
Szeliga vs Parke

Serio niech ten Fame zainwestuje w kogoś , bo bida aż piszczy, bez tych ludzi, a tak jak pisałem wyżej Tyburscy to już chyba przeszłość.
Alan zawalczy chyba z młodym muranem na tej gali.

@99picks

Ferrari bez Polaka, też ładnie przygaśnie. Nie widzę obecnie nikogo oprócz Alana z kim mógłby zrobić ,,dymy " Wszystko to będzie takie jak konfy ala Filipek.

Zasypali się tymi żelkami, a zapomnieli o podstawie czyli- dymienie i teraz mają co mają.

@99picks

Ferrari bez Polaka, też ładnie przygaśnie. Nie widzę obecnie nikogo oprócz Alana z kim mógłby zrobić ,,dymy " Wszystko to będzie takie jak konfy ala Filipek.

Zasypali się tymi żelkami, a zapomnieli o podstawie czyli- dymienie i teraz mają co mają.
Byku już na spokojnie, tez nie ma co pisac o dymach w co drugim poscie :p
Lubię dymy ale lepiej poczytać o newsach związanych z galą a nie co chwile dymy, dymy i żelki :p
To takie moje osobiste zdanie ze ten temat byłby czytelniejszy.

Sebix z dobrą konfą ugrałby 5 razy tyle

Nie wiem w jakim świecie jest to możliwe imo zwykly sebix by nie sprzedal nawet 100 pakietow ze swojego reflinka nawet jakby sie zesral na tej konfie i dymil do wszystkich, bo nie mialby gdzie go reklamowac. Nitro reklamowal reflink na ig (1 mln follow) i na yt (2.3 mln subów) i sprzedal 25k. Ponadto ludzie chętniej kupują ppv od ludzi, którzy przeznaczaja siano z tego na cele charytatywne jak to zrobil wardega

Ale weź pod uwagę ze:
-walka jest w piastkowkach
-bardzo mała klatka, Parke nie będzie miał gdzie uciekac
-Szeliga ma bardzo mocne uderzenie
wiem o tym wszystkim ale w piastkowkach parke walczy cale zycie a szeliga w swoim boksie oprocz nokautujacego uderzenia nie ma nic do zaoferowania, to cepiarz jak ferrari. Jak trafi to sam sie bede smial ale imo szanse bardzo male.

czy bonus bgc to ten, ktory od przeszło 9 lat zajmuje sie sportami walki a w swoim dorobku ma starcia z ogórasami polskiego rynku uwieńczone rekordem:
-rekord w mma 0:6
-rekord w k1 1-1
-ciężar 60kg w wyciskaniu na klate na płaskiej przy masie własnej 105kg
-zostanie pobitym przez ojca kulturysty, ktory ma prawdopodobnie powyżej 60 lat

czy bonus bgc to ten, ktory od przeszło 9 lat zajmuje sie sportami walki a w swoim dorobku ma starcia z ogórasami polskiego rynku uwieńczone rekordem:
-rekord w mma 0:6
-rekord w k1 1-1
-ciężar 60kg w wyciskaniu na klate na płaskiej przy masie własnej 105kg
-zostanie pobitym przez ojca kulturysty, ktory ma prawdopodobnie powyżej 60 lat

A wiesz , że medialistka w tekwondoo dostała na cytrynę od Linkiewicz , która ten sport trenuje z 3 lata.

Różne są koleje losu zawodników :fjedzia:

A wiesz , że medialistka w tekwondoo dostała na cytrynę od Linkiewicz , która ten sport trenuje z 3 lata.
tekwondo w mma to proszenie się o kłopoty, oraz fakt że linkiwicz sie przykłada do trenowania a bonusowi szukali najbardziej możliwych ogórków

tekwondo w mma to proszenie się o kłopoty, oraz fakt że linkiwicz sie przykłada do trenowania a bonusowi szukali najbardziej możliwych ogórków

Dla mnie tak szczerze to Way się ładnie skompromitowała w Fame, żeby nie skończyć na luzie takiej siłaczki czy Wieji.

No ludzie kochani. Szanujmy się.

Last edited:
Back