D
Deleted member 17503
Guest
Nawet jezuita siedzi w tematach freaków.
Kler zawsze poprze modny trend gdy wyczuje mamonę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nawet jezuita siedzi w tematach freaków.
Co ten Okniński odwala? Przecież stary Muran to profesor przy innych ludziach z polskiego frikowego biznesu
Czekamy na walkę ojciec Szustak vs Piotr szumlewicz. Religia kontra ateizm. Ostateczna bitwa o rację. To by się sprzedało w kit.Kler zawsze poprze modny trend gdy wyczuje mamonę.
Czekamy na walkę ojciec Szustak vs Piotr szumlewicz. Religia kontra ateizm. Ostateczna bitwa o rację. To by się sprzedało w kit.
Marcinek jaki buńczuczny

@superexpress ?

Weź. Dziś parę godzin temu na Twitterze pisał, że jest gotowy walczyć w grudniu nawet w 77 kg

Może później był u lekarza i coś wyszłoWeź. Dziś parę godzin temu na Twitterze pisał, że jest gotowy walczyć w grudniu nawet w 77 kg![]()
Ja bym zobaczyłSiemano, jakie walki byście z chęcią zobaczyli ale raczej szybko ich nie zorganizują? Moje typy to rafonix-olejnik , tyburski-muranski młody, hassan- ferrari w k1, polak-pajak/alan, gamou-stary malczynski, krycha-ferrari, kasti-szewcu, miły pan- danny ferreri bo obaj mają "dziki" Styl . Pewnie jeszcze mógłbym coś znaleźć. Wypisze więcej jak temat się przyjmie
SiemanoSiemano, jakie walki byście z chęcią zobaczyli ale raczej szybko ich nie zorganizują? Moje typy to rafonix-olejnik , tyburski-muranski młody, hassan- ferrari w k1, polak-pajak/alan, gamou-stary malczynski, krycha-ferrari, kasti-szewcu, miły pan- danny ferreri bo obaj mają "dziki" Styl . Pewnie jeszcze mógłbym coś znaleźć. Wypisze więcej jak temat się przyjmie
Spierdalaj na groch śmieciu, temat o freakach to się wypowiadamSiemano
spierdalaj na szczaw z tym gownem
Tyburski według mnie to największy atleta w fame mma, ma super warunki.Krycha vs Ferrari to dobre ziomki tej walki raczej nigdy nie będzie.
Swoją drogą jestem ciekawy Krycha vs Szewcu, bo jak co do czego przyszło spotkać się z bardziej kumatym rywalem Kastim to Krycha przegrał.
Ken , raper Ruby , Sasza, Mortalcio to nic wielkiego. Jestem ciekawy więc czy Krycha rozwali Szewca czy jest dobry tylko na freaki.
Ja bym zobaczył z chęcią
Muran vs Tyburski
Kubanczyk vs Tyburski
Alan vs Ferrari
Red vs Boxdel ;)
Najman? xD@99picks
Arab vs Wiewiór to nie byłoby żadnej fajnej kulanki. Arab niszczy masowo Wiewióra.
Wiewiór by tylko leżał 3 rundy na plecach jak to walki Araba.
Parterowe mixy mają sens tylko w linii Najman-Medusa-Arab :)