Fame MMA gala youtuberów

Ależ to było przykre jak Red zadzwonił do cage i próbował wymusić walkę z boxdelem w tak żenujący sposób.

Jestem jednym z nielicznych,który nigdy go nie shejtował bo lubiłem czerwone kartki, ale kurwa tym telefonem strzelił sobie w kolano z bazuki.

:putinlaugh:

1636553292927.png

Nic nowego :sleepy:

Siemano, jakie walki byście z chęcią zobaczyli ale raczej szybko ich nie zorganizują? Moje typy to rafonix-olejnik , tyburski-muranski młody, hassan- ferrari w k1, polak-pajak/alan, gamou-stary malczynski, krycha-ferrari, kasti-szewcu, miły pan- danny ferreri bo obaj mają "dziki" Styl . Pewnie jeszcze mógłbym coś znaleźć. Wypisze więcej jak temat się przyjmie

Siemano, jakie walki byście z chęcią zobaczyli ale raczej szybko ich nie zorganizują? Moje typy to rafonix-olejnik , tyburski-muranski młody, hassan- ferrari w k1, polak-pajak/alan, gamou-stary malczynski, krycha-ferrari, kasti-szewcu, miły pan- danny ferreri bo obaj mają "dziki" Styl . Pewnie jeszcze mógłbym coś znaleźć. Wypisze więcej jak temat się przyjmie
Ja bym zobaczył
Tyburskiego z Kubanczykiem
Tyburskiego z Soldiciem
Kubańczyka z Soldiciem
Tyburskiego z Kasjo w mma
Kasjo ze Szpilka w boksie w małych rekawicach
Lil Masti vs Kowalkiewicz (easy win dla Masti)
Lil Masti vs Tatiana Suarez( tu byłoby ciężej)
Arab vs Wiewior(tu byłaby ciekawa kulanka)
Muranski vs młody okninski
Alan vs Cezary oleksiejczuk

Siemano
spierdalaj na szczaw z tym gownem

Krycha vs Ferrari to dobre ziomki tej walki raczej nigdy nie będzie.

Swoją drogą jestem ciekawy Krycha vs Szewcu, bo jak co do czego przyszło spotkać się z bardziej kumatym rywalem Kastim to Krycha przegrał.
Ken , raper Ruby , Sasza, Mortalcio to nic wielkiego. Jestem ciekawy więc czy Krycha rozwali Szewca czy jest dobry tylko na freaki.

Ja bym zobaczył z chęcią
Muran vs Tyburski
Kubanczyk vs Tyburski
Alan vs Ferrari
Red vs Boxdel ;)

Last edited:
Krycha vs Ferrari to dobre ziomki tej walki raczej nigdy nie będzie.

Swoją drogą jestem ciekawy Krycha vs Szewcu, bo jak co do czego przyszło spotkać się z bardziej kumatym rywalem Kastim to Krycha przegrał.
Ken , raper Ruby , Sasza, Mortalcio to nic wielkiego. Jestem ciekawy więc czy Krycha rozwali Szewca czy jest dobry tylko na freaki.

Ja bym zobaczył z chęcią
Muran vs Tyburski
Kubanczyk vs Tyburski
Alan vs Ferrari
Red vs Boxdel ;)
Tyburski według mnie to największy atleta w fame mma, ma super warunki.
Gdyby podszkolil parter i zapasy to mógłby się bić w ksw.
Jestem ciekaw jak wyglądają jego sparingi z Kubanczykiem bo to ziomki z jednego klubu.

@99picks

Arab vs Wiewiór to nie byłoby żadnej fajnej kulanki. Arab niszczy masowo Wiewióra.

Wiewiór by tylko leżał 3 rundy na plecach jak to walki Araba.

Parterowe mixy mają sens tylko w linii Najman-Medusa-Arab :)

Back