D
Deleted member 18816
Guest
Dobrze ze Ferrari go kopnalCiężki wybór. Polak mówi cały czas że poszedłby w nogi gdyby nie kop Ferrary XD
Wmawia sobie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze ze Ferrari go kopnalCiężki wybór. Polak mówi cały czas że poszedłby w nogi gdyby nie kop Ferrary XD
Ten na Twitterze...
on umie pisać?
To ten sylwetkowiec z insta?
To ten kolo. Kim jest , to ja nie mam pojęcia. Wygląda na zamuleńca ala Stifler 2.0. Nic ciekawego, ale Fame lubuje się teraz w takich nudziarzach.
Ten koleś chyba już dawno postprime fame'owy. Fame zmienia sie powoli na ostatnią deske ratunku dla eks-influencerów
Ze rużi chce anala zgwałcić?Dymy
Ze rużi chce anala zgwałcić?

Dziwne, nawet takie zestawienia mnie nie jarają. Chyba osiągając 13 lat wyrosłem z fame :/Moja karta Fame ,,Dym"
Kasjo vs Ferrari
Krycha vs Majewski z Wotore
Lpro vs Cypis
Alan vs Rozal
Tyburski vs Sasha
Wrzosek vs Borys Mańkowski
Smolasty vs raper Tymek
Boxdel vs Paweł Jóźwiak
Tak właśnie widziałem kiedyś Fame a nie te nudne g..o które nam serwują dziś.
Tyle ze Różal by go pewnie chciał już najebac na konfie xDMają spine od kiedy Kwieciński położył psa na grilla.
@99picks
Konfa Rozal vs Alan , ale to byłoby złoto![]()
Tyle ze Różal by go pewnie chciał już najebac na konfie xD
Alanik ma potencjał na dymyMam nadzieję że mają jakiegoś narwanca dla Alana bo marnują gościa jak Szeligę w tym stypiarskim Fame.
Alanik ma potencjał na dymy
Dziewczyna Wardegi zaczęła treningi MMA u Daszkiewicza. Będzie rąbanie hajsu na 2 etaty ;)
Jak na bycie karzełkiem to niezła ma ta dziunię.
Ona tez pewnie ma z 1.45

Donek zdradził że to Wrzosek na F12
,,On będzie jeszcze mniejszą pi..dą niż Polak,ile on ma tam wzrostu"
Dobre konfy będą
Zakładam że będą wielkie. Po 1 -sam Donek , po 2 - sami łysi beda chcieli chroni zdrowie Doniczki.Niech Kasjo się bije w tym boksie ale w małych rekawicach