Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i elegancko ale ciężko im będzie przebić konferencje mma vipDziś ogłoszenie terminu 1 konfy Elite fighters.
To konto jakiegoś fana kasjoSerio Conor dal Like u Kasjo?
Trafil na insta bo ma Properka, Conor w chuj ludzi wrzucił oprócz Kasja.To konto jakiegoś fana kasjo
Ale na insta story trafił i to jest ważne
Wiem przecież jestem fanboyem ConoraTrafil na insta bo ma Properka, Conor w chuj ludzi wrzucił oprócz Kasja.
Ojjj cos bardzo cichutko z high leauge
Ja tego nie pisałem, prędzej @ZELAZNAREKA .A jak mówiłem, że to będzie jak FEN przy KSW to mówiłeś, że szybko przebiją Fame bo żadnej cenzury na dymy i lepsze nazwiska. Lil Masti zaraz przejdzie do FEN na stałe i tyle będzie z tego. Można już obstawiać, że zrobią mniej gal, niż FFF? Toć już VIP ma lepsze perspektywy![]()
Byś oglądał konfę, to byś wiedziałOdwołali oficjalnie Fit Dzika z Nikosiem ? bo chyba nigdzie nie ma infa.
Odwołane na 100% gosc na konferencji powiedział że rezygnuje i wyszedłOdwołali oficjalnie Fit Dzika z Nikosiem ? bo chyba nigdzie nie ma infa.
Daro lew zawsze konczy swoje walki przed czasem, gość nigdy nie wyszedl nawet do drugiej rundy xDMam nadzieję, że taxi złotówa nie sfrajerzy i skoro dostał ogórka to będzie chociaż starał się efektownie znokautować w stójce zamiast obalić i dobić młotkami.
To byłoby dobre też dla niego, bo z tego co wiem złotówa ma jakieś aspiracje do bycia chociaż przeciętnym zawodowcem i minuty doświadczenia w klatce się liczą.
Odwołane na 100% gosc na konferencji powiedział że rezygnuje i wyszedł![]()
Za dużo wymagasz od najmana :D sam widziałeś jak wyglądała konferencja. Nagrywali ją w jakimś garażu a te zdjęcia nowych zawodników to wklejali chyba w paincie heheTak to wiem
Ale po konferencji nie było żadnego infa i mógł zmienić zdanie
Jeśli będziecie kupować PPV na MMA-VIP rozważcie zakup z linka Antykonfidenta, gość oddaje kasę z walki na pomoc choremu na raka, więc przy okazji możecie kogoś wesprzeć.
Nie śledzę tych youtuberów, ale cel szczytny. Jak ktoś planuje nabyć i tak nic nie traci.Tak jak Wardęga miał oddać hajs z PPV na psiakibusa, a do tej pory nic z tym nie zrobił xD
O której gala jutro? Jakiś link do tego PPV?