MirsadBektic
UFC Bantamweight
Nikola Mijanović daj koszulkẹ, bẹdzie dla chrześnicy na komuniẹ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

kurwa wiedziałem, że takie będzie tłumaczenie 0.1 sek, po tym jak zaczął się kręcieć na macie XDJednego plecy bolo, drugiego noga![]()
Trudne sprawy, pamietniki z wakacji, dlaczego ja. Spytaj ich teraz o te produkcje dokumentalne ciekawe co powiedząTo prawda i ja to zajebiście szanuję. Ale śmieszy mnie to, że w takich pracach jak logistyka nagle nikt nie interesuje się FAME. Mam wrażenie, że ludzie zakładają maski, bo boją się być ocenionym jako ktoś kto ogląda patologię. Jest to chleb i igrzyska, owszem. Mała ucieczka. Ale są dużo gorsze rozpraszacze.
Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.O: kiedyś w takim temacie było z ponad 20 stron. Teraz 5.
Oni powinni im zabronić trenowania. Ci trenerzy zarazili ich jakimiś taktykami i nie ma ani poziomu sportowego ani emocji.
Na początku były czyste bijatyki jak spod remizy, a teraz:
Żenada na punkty...
Ciekawe czy ceny biletów spadły. Niech ich jeszcze KRRiT dojedzie i będzie super.Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.
@Siedem, @Dawid _Ozdoba-Legenda?
Peak jest dawno za nami, ale nadal jest spore zainteresowanie.Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.
Ja nie wiem, ja tyle co tutaj zobaczę albo na YT, czasem jakiś post na twitterze mi wyskoczy, wbrew pozorom to ja nie siedzę w tym uniwersum na tyle na ile się wydaje.Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.
Na youtube za darmo jest xD najlepsza walka gali hehe. Oni myślą że te pierwsze walki nikogo nie interesują i puszczają je za darmo, a prawda jest taka że te pierwsze walki cieszą się większym zainteresowaniem niż jakieś walki szonów albo Karasia z tamtym chuj wie kim chuj wie skąd.Macie panowie walkę matrixa z pastą?
Plastusia coś użądliło.
Jak pytali ludzi na hali na kogo czekają, to wszyscy na załęckiego to pokazuje jaki tam poziom ludzi.Takie gówno?
Tiktokowe madki kupiły dla uniwersum magikałow, inne madki z pudelkadla Akopka. A dużego boosta gali dała walka pierników, co pokazały liczby programów.Takie gówno?
Ciekawe ile tych głupich cip pisało do niego, że jak ona mogła skoro dostawała od niego codziennie kubek herbaty i kwiatymadki z pudelkadla Akopka.

Dobrze, że twoje uniwersum w szpitalu sie zgadza żelazny łbie.Nic szokującego.
Denis vs Szachta na papierze to była dopiero jakaś 4-5 walka w historii polskiego freaku, która budziła duże emocje. Tak super jest obudowane te uniwersum w Polsce.
Wystarczył taki pojedynek i ich Cage zmierza na 1 mln wyświetleń. Brakuje chyba tylko 70 tysięcy odtworzeń.