Wyniki FAME 30 – wyniki gali. Sprawdź, kto wygrał!

Nie czytałem żadnego komentarza z tego wydarzenia, bo nigdy nie oglądałem żadnej gali fejm. Pierwszy raz obejrzałem (prawie) całość i jestem kurwa zażenowany. Oczywiście nie wsparłem tego peelenami, dziwię się ludziom, którzy za to płacą, ale dziwię się również ludziom, którzy za to nie płacą, ale oglądają. Szukają sensacji, bo są jakieś konflikty? To jest kurwa takie dno i w sumie trafne porównanie mojego teścia- to jest ówczesne na wspólnej czy m jak miłość. Siedzą takie głąby i to oglądają, bo nie mają nic innego do roboty. Jakie czasy, tacy ludzie. Dramat i kilometr mułu.
W sumie jedynym pozytywnym aspektem tego gówna był komentarz Najmana, który pokazał, że jest całkiem inteligentny i darł łacha z całej organizacji i z "zawodników".
Amen.

To prawda i ja to zajebiście szanuję. Ale śmieszy mnie to, że w takich pracach jak logistyka nagle nikt nie interesuje się FAME. Mam wrażenie, że ludzie zakładają maski, bo boją się być ocenionym jako ktoś kto ogląda patologię. Jest to chleb i igrzyska, owszem. Mała ucieczka. Ale są dużo gorsze rozpraszacze.
Trudne sprawy, pamietniki z wakacji, dlaczego ja. Spytaj ich teraz o te produkcje dokumentalne ciekawe co powiedzą

Ta gala to była tragedia. A walka Szlachty to już w ogóle, każdy spodziewał się tego, że coś się odjebie. Ciekawe czy zrobią rewanż

O: kiedyś w takim temacie było z ponad 20 stron. Teraz 5.
Oni powinni im zabronić trenowania. Ci trenerzy zarazili ich jakimiś taktykami i nie ma ani poziomu sportowego ani emocji.
Na początku były czyste bijatyki jak spod remizy, a teraz:
Żenada na punkty...

O: kiedyś w takim temacie było z ponad 20 stron. Teraz 5.
Oni powinni im zabronić trenowania. Ci trenerzy zarazili ich jakimiś taktykami i nie ma ani poziomu sportowego ani emocji.
Na początku były czyste bijatyki jak spod remizy, a teraz:
Żenada na punkty...
Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.

@Siedem, @Dawid _Ozdoba-Legenda?

Czyli jak to jest z tymi frikami? Szczyt za nami i delikatny, ale zauważalny, spadek zainteresowania? Na FB widziałem jakieś promocje na oglądanie gali związane z bukmaherami.

@Siedem, @Dawid _Ozdoba-Legenda?
Ja nie wiem, ja tyle co tutaj zobaczę albo na YT, czasem jakiś post na twitterze mi wyskoczy, wbrew pozorom to ja nie siedzę w tym uniwersum na tyle na ile się wydaje.

Ale to jest naturalne i logiczne że szczyt jest za nami, co miało się wydarzyć już się wydarzyło, kto miał się bić to już się bił, ale to nie od teraz, zainteresowanie zaczęło już spadać przed narodowym, a narodowy tylko to pokazał jak im bilety nie chciały iść. Ja tam mam wyjebane na ten fejm i mogą to zamykać w pizdu jak dla mnie

Chciałem tylko napisać, że żeby zostać dobrym zawodnikiem sportów walki nie wystarczy nawpierdalać się sterydów i wyjść raz z Błachowiczem w góry. Trzeba nie być jebanym półgłówkiem, czego denis kfc labryga pewnie nie rozumie bo takowym jest.

Nic szokującego.

Denis vs Szachta na papierze to była dopiero jakaś 4-5 walka w historii polskiego freaku, która budziła duże emocje. Tak super jest obudowane te uniwersum w Polsce. :beczka:

Wystarczył taki pojedynek i ich Cage zmierza na 1 mln wyświetleń. Brakuje chyba tylko 70 tysięcy odtworzeń.

Nic szokującego.

Denis vs Szachta na papierze to była dopiero jakaś 4-5 walka w historii polskiego freaku, która budziła duże emocje. Tak super jest obudowane te uniwersum w Polsce. :beczka:

Wystarczył taki pojedynek i ich Cage zmierza na 1 mln wyświetleń. Brakuje chyba tylko 70 tysięcy odtworzeń.
Dobrze, że twoje uniwersum w szpitalu sie zgadza żelazny łbie.

Jeszcze wracając do Fame 30, ale ten Zadora i Kubiszyn to placki, którzy walczyli jak równy z równym z Pasternakiem, a Królik go zniszczył :beczka:

Back