Siedem
NoLife FC
Joł, masz link?Witam wszystkich patusów
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Joł, masz link?Witam wszystkich patusów
Pasternak to największa ku... w Polsce, zrobił z mordy dup.... Życzę z całego serca żeby nie zarobił już nigdy nawet złotówki . Jeb.... Pasternaka najwększą kur... w całym kraju tfu
Kurwa pierwszy raz zgadzam sie z TobąAle mi sie podoba komentarz Najmana xdd
po kim cisnął?Kurwa pierwszy raz zgadzam sie z Tobą
Zły dotyk boli całe życie.Pasternak największa dziw...w całej Polsce.

My we 2 na ich4? Ty duży, ja mały, czemu nie?Kurwa co za cyrk haha
Robię legendary polish cardio i lecimyMy we 2 na ich4? Ty duży, ja mały, czemu nie?
A ja co? Mastera wudżitsu? Tak to nieRobię legendary polish cardio i lecimy
Wskakujesz mi na plecy i odwracasz uwagę.A ja co? Mastera wudżitsu? Tak to nie
No i tak może być, ja zrobię zamieszanie a ty będziesz dobijał.Wskakujesz mi na plecy i odwracasz uwagę.

Książka, filharmonia, opera, kino, teatr, kolacje na mieście. Nie wszyscy są tak pojebani jak my, że oglądają pato galeDorabiam sobie w jednym kołchozie i jak pytam o FAME to nikt nie ogląda itd.
Już widzę, jak są zajęci i skupieni rozwojem. Pewnie każdy w sobotę wieczorem czyta książki
![]()

No i rozwój duchowy przede wszystkim! Najlepsza etykietka dla egoKsiążka, opera, kino, teatr, kolacje na mieście. Nie wszyscy są tak pojebani jak my, że oglądają pato gale![]()

Zapodaj linkiem to zerknę , bo byłem w kiblu i skończyło się na ytKsiążka, filharmonia, opera, kino, teatr, kolacje na mieście. Nie wszyscy są tak pojebani jak my, że oglądają pato gale![]()
Ja mam wykupione, bo teściu i narzeczona lubią oglądać i się pośmiać, więc akurat fame zawsze wykupujemy w trójkę, zamawiamy fast fooda, kupujemy pepsi i orzeszki i oglądamy ten cyrk od dechy do dechyZapodaj linkiem to zerknę , bo byłem w kiblu i skończyło się na yt