Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PlastinioCo to kurwa za gigant się bije ?!!
Co to za matrix morda ? 3 metry ma !!Matrix wygrał
dajcie linke
Gromadzki tez by go najebał w stojce. podziel sie linkiemMatrix kozak, widać że na stójkowych awanturach zjadł zęby, a Pasternak to zwykły średniak i parterowiec, wolny, przewidywalny i z watą w ręku. 30kg różnicy, małe rękawice i żadnych obrażeń na przeciwniku…

Gromadzki jest 3 razy wolniejszy od matrixa i technicznie 2 poziomy niżej.Gromadzki tez by go najebał w stojce. podziel sie linkiem![]()
BEKA Z ZADORY ŻE GO PLASTUŚ JEBAŁ W STÓJCEGromadzki jest 3 razy wolniejszy od matrixa i technicznie 2 poziomy niżej.
Sugerowalem sie walka z TyburskimGromadzki jest 3 razy wolniejszy od matrixa i technicznie 2 poziomy niżej.
Ja to wykupuje każdą gale nie będę się wkurwiał ze strumykami i zacinaniem :DGromadzki tez by go najebał w stojce. podziel sie linkiem![]()
A ja jego ostatnią walką.Sugerowalem sie walka z Tyburskim
Aż tak nie sledzeMatrix był od dawna w polskiej ścisłej topce k1 wśród lekkich. Mówię o prawdziwym K1 bazującym na muay thai+boksie, a nie gromdziarskich kickboxerkach bez lowkicków jak Diego czy Gromadzki
Właśnie taka dysproporcja na betclicu była bo dużo januszy obstawiało a nie znało Matrixa, w pl ciężko znaleźć wogole takie sparingpartnera, dodatkowo 6 lat młodszy.Matrix był od dawna w polskiej ścisłej topce k1 wśród lekkich. Mówię o prawdziwym K1 bazującym na muay thai+boksie, a nie gromdziarskich kickboxerkach bez lowkicków jak Diego czy Gromadzki
Teraz to juz nie ma co śledzić. Fejm to właściwie jedyna organizacja dla zawodników sportów uderzanych.Aż tak nie sledze
magia don diego czyni cuda nawet po latach. Pasternak z nim wygrał. Nawet Owca WK w rozmowie z Motylem z Gromu jarał sie że Motyl po misji a Afganistanie, na ktorej trenował tylko na tarczy, wygrał z Kubiszynem. Osobiscie nie typowałem tej walki, mając świadomosc że pasta ma zasięg i może odbierać moc matrixowi w klinczu. Ale widać ze to juz podrdzewiały placek sie powoli robi z niego.Właśnie taka dysproporcja na betclicu była bo dużo januszy obstawiało a nie znało Matrixa, w pl ciężko znaleźć wogole takie sparingpartnera, dodatkowo 6 lat młodszy.