Wyniki FAME 30 – wyniki gali. Sprawdź, kto wygrał!

Ja mam wykupione, bo teściu i narzeczona lubią oglądać i się pośmiać, więc akurat fame zawsze wykupujemy w trójkę, zamawiamy fast fooda, kupujemy pepsi i orzeszki i oglądamy ten cyrk od dechy do dechy :lol:
UFC leci na drugim laptopie, na Iwo było oczywiście przełączone na duży ekran.
Narzeczona ma siostrę? :jjsmile:

Książka, filharmonia, opera, kino, teatr, kolacje na mieście. Nie wszyscy są tak pojebani jak my, że oglądają pato gale :lol:
To prawda i ja to zajebiście szanuję. Ale śmieszy mnie to, że w takich pracach jak logistyka nagle nikt nie interesuje się FAME. Mam wrażenie, że ludzie zakładają maski, bo boją się być ocenionym jako ktoś kto ogląda patologię. Jest to chleb i igrzyska, owszem. Mała ucieczka. Ale są dużo gorsze rozpraszacze.

ISTNA DEFINICJA PATOLOGI
Okolice Łodzi, czego się kurwa spodziewałeś :robbie:
IMG_2922.jpeg

Morda nie szklanka, ŁKS Limanka !

Powiem wam szczerze, że na większym gównie nie byłem w życiu. Tu się nic nie dzieje. Zaraz północ a 5 walk do końca. Koszmar. Najgorsze wydane 60 zł w życiu.
Zrobią wszystko, żebyś zapomniał i wykupił jeszcze raz. Ale poprzedzą to zapowiedziami, wywiadami, konferencjami, media treningiem i ceremonią ważenia. Szykuj się na ostre dymy.

Niech ktoś w wywiadzie z Pasternakiem zapyta dlaczego musiał się przeprowadzić do innego miasta zobaczymy czy odpowie na pytanie. Opluty został przez kilka osób na stacji i wszystko zostało nagrane a potem musiał się wyprowadzić.

No i pięknie. Czekam na jego rolki, że w sumie zwyciężył, cos o psychologii i o jamnikach.

Pierwszy raz w życiu opuściłem jakikolwiek event przed końcem. Koszmar. Po prostu koszmar. Walki, oprawa, dźwięk - no tam wszystko dzisiaj było fatalne. Jeden plus to frankfurterki od Madej Wróbel, którymi częstował Adam Borowicz.

Muradov się bawi z Labrygą, zawodnik dwie kategorie wagowe niżej i robi co chce.
Ale w MMA byłby gwałt jeszcze większy, Labryga leżał dwa razy po przechwyconych kopnięciach jak amator i jeszcze raz z klinczu :lol: On chce do UFC do wagi ciężkiej, jak średniak z kategorii 84kg zrobił go do jednej bramki:juanlaugh:

Muradov się bawi z Labrygą, zawodnik dwie kategorie wagowe niżej i robi co chce.
Ale w MMA byłby gwałt jeszcze większy, Labryga leżał dwa razy po przechwyconych kopnięciach jak amator i jeszcze raz z klinczu :lol: On chce do UFC do wagi ciężkiej, jak średniak z kategorii 84kg zrobił go do jednej bramki:juanlaugh:
No na dzień dzisiejszy on nie ma poziomu na KSW.

No na dzień dzisiejszy on nie ma poziomu na KSW.
Całe top10 ciężkiej z KSW go robi, stójkowicze go zabiją, a zapaśnicy przemielą i zgwałcą na glebie, on nie ma niczego na zawodowców, ani kondycji, ani siły ciosu, ani taktyki, zapasów pewnie zero, stójka groźna przez 2 minuty.

Całe top10 ciężkiej z KSW go robi, stójkowicze go zabiją, a zapaśnicy przemielą i zgwałcą na glebie, on nie ma niczego na zawodowców, ani kondycji, ani siły ciosu, ani taktyki, zapasów pewnie zero, stójka groźna przez 2 minuty.
On przecież nawet fartem ten cały turniej wygrał, z Sarara już nie powinien wygrać..

Back