Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ron Artest grał !!!!Sami znawcy. Zasieg mierzysz na wyciagnietych dloniach, po chuj piesci?:D w kosza tez grasz piesciami
I co?! :DTo się wypierdolisz tak samo jak ja na Rycie, i to nie na Pawle..
A tam, jestem niższy od Ciebie a ligę akademicką i amatorską mam zaliczoną. Wzrost przede wszystkim ma znaczenie w obronie, a ja właśnie w dużej mierze grałem „na plaster” dla 1-2 rywala i świetnie było wyłączać poszczególnych graczy, żeby ziomki mogli kasować akcje, pressować czy stawiać strefe ^^Grałem w koszykówkę, grałem we wszystkie sporty drużynowe prócz hokeja na lodzie, na hali już grałem, nawet kiedyś byłem na testach w klubie z pierwszej ligi, robiłem wszystko, nawet w szachy umiem grać ;) kariery w koszykówce nigdy nie miałem zamiaru robić bo jestem za mały, a na pozycji rozgrywającego nigdy nie brałem, a z moim gabarytem tylko na to bym się nadawał.
No i nic, wygraliśmyI co?! :D

Ja grałem na skrzydłowym, czyli na 4, zaraz za centrem, więc na tę pozycję to jednak trzeba mieć gabaryt, co innego w szkole a co innego na poważnie ;)A tam, jestem niższy od Ciebie a ligę akademicką i amatorską mam zaliczoną. Wzrost przede wszystkim ma znaczenie w obronie, a ja właśnie w dużej mierze grałem „na plaster” dla 1-2 rywala i świetnie było wyłączać poszczególnych graczy, żeby ziomki mogli kasować akcje, pressować czy stawiać strefe ^^
A ile było wcześniej, w tym z bani ?Ale fakt faktem, chciał uderzyć ale nie trafił XD, więc nie musiało być DQ :D
Niestety, postawilem na kwiecinskiego...No i nic, wygraliśmy![]()
Qtazi mi zamyka drugi kupon.Niestety, postawilem na kwiecinskiego...
Lapy wyciagasz jak mowiles, ale mierzysz dlonie na wyprostowaniu, bo zasieg nie zawsze dotyczy sportow walki, ale w siate czy kosza tez jest wazny.Jak się mierzy zasięg Marcinie w takim razie? Ja nie wiem bo nigdy tego nie robiłem, jak rozłożę grabie to jestem kwadratowy, tyle samo wzrostu co zasięgu.
Ale ja go nie bronie, też twierdzę, że dał mu ze 2 szanse więcej niż mówił. I pisałem nawet przed końcem, że zaraz będzie DQ. Śmiać mi się tylko chce, bo chłopisko ratował, żeby nie bylo DQ jak mógł. A zakończył wtedy gdy nie musiał ;)A ile było wcześniej, w tym z bani ?
A no to widzisz. Myślałem że do kostek.Lapy wyciagasz jak mowiles, ale mierzysz dlonie na wyprostowaniu, bo zasieg nie zawsze dotyczy sportow walki, ale w siate czy kosza tez jest wazny.
Ale to, ze jestes kwadatowy to dobrze, jestes symetryczny, bo z zalozenia czlowiek jest symetryczny. Ale sa freaki genetyczne, ze lapy maja w chuj dlugie przy niskim wzroscie.A no to widzisz. Myślałem że do kostek.
nie bo do nadgarstków :P.A no to widzisz. Myślałem że do kostek.
Nadgarstkiem się nie bijenie bo do nadgarstków :P.

Prawda taka, że po tej bańce w klinczu powinien być koniec.Ale ja go nie bronie, też twierdzę, że dał mu ze 2 szanse więcej niż mówił. I pisałem nawet przed końcem, że zaraz będzie DQ. Śmiać mi się tylko chce, bo chłopisko ratował, żeby nie bylo DQ jak mógł. A zakończył wtedy gdy nie musiał ;)
To dokładnie napisałem, tylko w inny sposób, dał mu 2 szanse więcej niż mówił.Prawda taka, że po tej bańce w klinczu powinien być koniec.
Brak rund, brak punktacji, także na moje pierwszy faul ostrzeżenie, drugi wypierdalać.
Zwłaszcza, że ta dyńka była zamierzona.
Niech spierdala w nicość, bo wielki charakterniak tej bójki wiele nie pokazał
Odniosłem się do Twojej opinii w ramach poparciaTo dokładnie napisałem, tylko w inny sposób, dał mu 2 szanse więcej niż mówił.

Ale za to przystojniak !!!Ja pierdole nie mogę słuchać tego nie do końca mądrego typa z KS z wąsem