Wyniki FAME 25 – wyniki gali

Zwracam honor z produkcją na Denisa, Batkowski się lepiej prezentuje niż uważałem, albo penis ma chujowy gejmplan, tak czy tak, zwracam honor.

@Siedem chodzisz na kosza ?? Ogarniasz tematy Jackson , Musiał , i inne ziomki z Czarnych ???!
Grałem w koszykówkę, grałem we wszystkie sporty drużynowe prócz hokeja na lodzie, na hali już grałem, nawet kiedyś byłem na testach w klubie z pierwszej ligi, robiłem wszystko, nawet w szachy umiem grać ;) kariery w koszykówce nigdy nie miałem zamiaru robić bo jestem za mały, a na pozycji rozgrywającego nigdy nie brałem, a z moim gabarytem tylko na to bym się nadawał.

Grałem w koszykówkę, grałem we wszystkie sporty drużynowe prócz hokeja na lodzie, na hali już grałem, nawet kiedyś byłem na testach w klubie z pierwszej ligi, robiłem wszystko, nawet w szachy umiem grać ;) kariery w koszykówce nigdy nie miałem zamiaru robić bo jestem za mały, a na pozycji rozgrywającego nigdy nie brałem, a z moim gabarytem tylko na to bym się nadawał.
To żaluj bo hokej jest zajebisty !! Grałem do 15 roku zycia !!!!!!!!!!!

Sami znawcy. Zasieg mierzysz na wyciagnietych dloniach, po chuj piesci?:D w kosza tez grasz piesciami
Jak się mierzy zasięg Marcinie w takim razie? Ja nie wiem bo nigdy tego nie robiłem, jak rozłożę grabie to jestem kwadratowy, tyle samo wzrostu co zasięgu.

Back