Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Pierdole takie oglądanie lepiej se koncert Skolima odpalić !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kudemą?Triumfują dziś śmietniki. Dobrze, że KSW za 3 tygodnie dali w pakiecie, to nie powinno być problemów.
![]()
Profil: @StreamOnline_pl
@StreamOnline_pl jest na Wykopie od 4 lat i 8 mies. Obserwuj użytkownika i śledź jego aktywność!wykop.pl
Jakiego skolima, KSU albo Prawdy koncert se odpal.Pierdole takie oglądanie lepiej se koncert Skolima odpalić !!!
Skolim krol !!Jakiego skolima, KSU albo Prawdy koncert se odpal.
Za chwilę piszę maturę.Mniej więcej tak obstawiałem.
Pracujesz już? Czym się w życiu zajmujesz? Ja w twoim wieku paliłem blanty.
Chlopie pierdol mature !!! Spierdalaj do rajchu !! Jak młode wilki !! AUUUU !!!Za chwilę piszę maturę.
Ucz się ucz nie słuchaj grubasa bo zostaniesz woźnym jak on w szkole do której aktualnie uczeszczasz.Za chwilę piszę maturę.
Spocony Labryga dociąża na glebie , pod siatką, spoconego JayaJak tam Labryga z legendą galaktycznych??
Oj zdziwilbys sie heheheUcz się ucz nie słuchaj grubasa bo zostaniesz woźnym jak on w szkole do której aktualnie uczeszczasz.
Mazulla co ma w ogóle za ekipeZ Bostonu w chuj lubie Dzo Mazule !! Szef totalny !! I Browna !!

Napewno ;)Oj zdziwilbys sie hehehe
Dzo mentalnie to jest prze chuj !! Do tego ma wysokie IQ ! Swietnie czyta gre i wykorzystuje przewagi plus ma zajebista charyzme !!!Mazulla co ma w ogóle za ekipe
Tatum, Brown, White, Porzingis, Holiday,niezatapialny Horford, ten Pritchard co rzuca w tym roku
Gdyby NBA wróciło do czasów gdzie gra się w kosza, a nie robi show, to myśle, że z Cavsami by w tym sezonie odstawili resztę ekip w pizdu
Za dużo to moze nie mieć. W końcu waflował sie z żelaznarękaKudemą?
Ile masz lat Dawidek, Filip normalnie napisał, ciebie pytam już 10 raz.
@Dawid _Ozdoba-Legenda ma 2 z przodu na 100% się mogę założyć o kapcie skórzane.Za dużo to moze nie mieć. W końcu waflował sie z żelaznaręka
O skurwensyn! Barney! I Ty Brutalisie tu?macie tu liste m3u, otwieracie VLC playerem i szukacie kanalu famemma
A wygląda na takiego z klubu Mensy !! Pozory myla !!Strimov zaczął śmigać, ale ten labrygas jest kurwa ograniczony umysłowo.
odpal w vlc i szukaj kanalu famemmaKurwa mać nigdzie nie działa a jeszcze Taziego muszę obejrzeć.
Kurwa Barszczu ty jestes prze chuj !!! Co nie @SławekDesperski !!!!!!!!!!odpal w vlc i szukaj kanalu famemma
wyłacza mi sie co 15 secodpal w vlc i szukaj kanalu famemma
Elka spi to se ogladam ale zaraz sie odcinam i usuwam kanalO skurwensyn! Barney! I Ty Brutalisie tu?
A jak tam Metyl ??? Gebels jest na fabryce ?!!Elka spi to se ogladam ale zaraz sie odcinam i usuwam kanal
Metyl na centralnym a Gebels parkingu pilnujeA jak tam Metyl ??? Gebels jest na fabryce ?!!
chujowy monitor maszwyłacza mi sie co 15 sec
Pozdro dla ekipy Barszczu !!! I jebać Saida !!Metyl na centralnym a Gebels parkingu pilnuje