Wyniki FAME 25 – wyniki gali

Grałem w koszykówkę, grałem we wszystkie sporty drużynowe prócz hokeja na lodzie, na hali już grałem, nawet kiedyś byłem na testach w klubie z pierwszej ligi, robiłem wszystko, nawet w szachy umiem grać ;) kariery w koszykówce nigdy nie miałem zamiaru robić bo jestem za mały, a na pozycji rozgrywającego nigdy nie brałem, a z moim gabarytem tylko na to bym się nadawał.
A tam, jestem niższy od Ciebie a ligę akademicką i amatorską mam zaliczoną. Wzrost przede wszystkim ma znaczenie w obronie, a ja właśnie w dużej mierze grałem „na plaster” dla 1-2 rywala i świetnie było wyłączać poszczególnych graczy, żeby ziomki mogli kasować akcje, pressować czy stawiać strefe ^^

A tam, jestem niższy od Ciebie a ligę akademicką i amatorską mam zaliczoną. Wzrost przede wszystkim ma znaczenie w obronie, a ja właśnie w dużej mierze grałem „na plaster” dla 1-2 rywala i świetnie było wyłączać poszczególnych graczy, żeby ziomki mogli kasować akcje, pressować czy stawiać strefe ^^
Ja grałem na skrzydłowym, czyli na 4, zaraz za centrem, więc na tę pozycję to jednak trzeba mieć gabaryt, co innego w szkole a co innego na poważnie ;)

A ile było wcześniej, w tym z bani ?
Ale ja go nie bronie, też twierdzę, że dał mu ze 2 szanse więcej niż mówił. I pisałem nawet przed końcem, że zaraz będzie DQ. Śmiać mi się tylko chce, bo chłopisko ratował, żeby nie bylo DQ jak mógł. A zakończył wtedy gdy nie musiał ;)

Ale ja go nie bronie, też twierdzę, że dał mu ze 2 szanse więcej niż mówił. I pisałem nawet przed końcem, że zaraz będzie DQ. Śmiać mi się tylko chce, bo chłopisko ratował, żeby nie bylo DQ jak mógł. A zakończył wtedy gdy nie musiał ;)
Prawda taka, że po tej bańce w klinczu powinien być koniec.
Brak rund, brak punktacji, także na moje pierwszy faul ostrzeżenie, drugi wypierdalać.
Zwłaszcza, że ta dyńka była zamierzona.

Niech spierdala w nicość, bo wielki charakterniak tej bójki wiele nie pokazał

Prawda taka, że po tej bańce w klinczu powinien być koniec.
Brak rund, brak punktacji, także na moje pierwszy faul ostrzeżenie, drugi wypierdalać.
Zwłaszcza, że ta dyńka była zamierzona.

Niech spierdala w nicość, bo wielki charakterniak tej bójki wiele nie pokazał
To dokładnie napisałem, tylko w inny sposób, dał mu 2 szanse więcej niż mówił.

Skąd oni mają dostęp do kamery @Siedem

9490fdf5485bb.jpg

Back