GigaKozak33
Bellator Middleweight
Kurwa nie widziałem walk gracek vs Anal.
Gracek vs Płetwal, Gracek vs Alberto i frajeri vs Żozef.
Ma ktoś może linka do jakich Twitterowi czy innych tiktokow YouTube żeby to zobaczyć?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa nie widziałem walk gracek vs Anal.
Gracek vs Płetwal, Gracek vs Alberto i frajeri vs Żozef.
Ma ktoś może linka do jakich Twitterowi czy innych tiktokow YouTube żeby to zobaczyć?
a myslisz, ze ja jestem szczesliwy, nie wiem po chuj takie zasady, sedziowie pewnie sami nie wiedzieli. Chujowa gala, nikt chyba nie wiedzial jak to dziala i wez to sedziuj. Wg mnie hallman wygral z zaleckim, 5 obalen w 5 min to chyba spora przewaga.Jaki boks? Rozmawiamy o walce labrygasa. Było 5x3 palec mi się omsknal.
Prędzej za tego sokera mozna dyskwalifikować znając historię tego zawodnika, niż za obalenie, bo w takim przypadku Tomek powinien 5 razy być zdyskwalifikowany jak wąchał jaja Orzełkowi.
O kurwa ale podłączenie na strife w ostatniej sekundzie drugiej rundy, gdyby nie gong to byłoby już po walce.
Chłop poszedł spać na sztywno, powinno być po walce.
powinna ale kazdy ma w to wyjebaneCzy nie powinna być dyskwalifikacja Alberto?. Typ kopał Gracjana w "parterze"?

Na strife była bardzo fajna walka Weslinga, możesz odwinąć na YT.Jebac to gowno
Za 3 minuty zaczynają się prawdziwe walki
![]()
Ale nie w pusty łeb i dlatego się nie liczyCzy nie powinna być dyskwalifikacja Alberto?. Typ kopał Gracjana w "parterze"?
Ja też tego rozwiniętego skasowałem, wkleiłem w notatnik, bym nie zdążył gdybym cię nie cytował, cytat też skasowałem.no. za minute kasuje komentarz wiec kopiowac linka
Nie moge się nadziwić, jak ludzie(nawet zawodnicy) skorzy do ostrej bitki w stójce z masą przyjętych bomb na ryj, nie mają zakodowanej techniki blokowania kopnięć piszczelem. Fedor z Crocopem to robił pomimo swojej cepowatej stójki. W dodatku murzyn kopie jak osoba trenująca kickboxing w piwnicy na worku.Bo wszyscy walcza z nim jak dzbany. Pozdrawiam
Tak szczerze to ile zablokowales lowkickow bez ochraniaczy? Po drugie Fedor w tamtym momencie przed walka trenowal tylko stojke a i tak w tej walce nie blokowal lowkickow. Ja osobiscie wolę przyjąć niz blokowac.Nie moge się nadziwić, jak ludzie(nawet zawodnicy) skorzy do ostrej bitki w stójce z masą przyjętych bomb na ryj, nie mają zakodowanej techniki blokowania kopnięć piszczelem. Fedor z Crocopem to robił pomimo swojej cepowatej stójki. W dodatku murzyn kopie jak osoba trenująca kickboxing w piwnicy na worku.
Jego rozjechał Tyburski, jak żabę. Zawodowcy powinni tym bardziej i z wszsystkimi tylko kopał. Trochę pomysłu i by go załatwili. Przez te freaki to się chyba uwsteczniają.Nie moge się nadziwić, jak ludzie(nawet zawodnicy) skorzy do ostrej bitki w stójce z masą przyjętych bomb na ryj, nie mają zakodowanej techniki blokowania kopnięć piszczelem. Fedor z Crocopem to robił pomimo swojej cepowatej stójki. W dodatku murzyn kopie jak osoba trenująca kickboxing w piwnicy na worku.
Ziomek napisz cos na trzezwo :)Jego rozjechał Tyburski, jak żabę. Zawodowcy powinni tym bardziej i z wszsystkimi tylko kopał. Trochę pomysłu i by go załatwili. Przez te freaki to się chyba uwsteczniają.
Tylko że przyjąć to też trzeba umieć, co innego na zluzowanej dać sobie przestawić nogę a co innego jak na niej opierasz ciężar.Tak szczerze to ile zablokowales lowkickow bez ochraniaczy? Po drugie Fedor w tamtym momencie przed walka trenowal tylko stojke a i tak w tej walce nie blokowal lowkickow. Ja osobiscie wolę przyjąć niz blokowac.
Ja na sparingach normalnie blokuję dość często, wiadomo wszystkiego się nie da. Bez czy z ochraniaczami moim zdaniem lepiej blokować. Kwestia tego jak się to robi.Tak szczerze to ile zablokowales lowkickow bez ochraniaczy? Po drugie Fedor w tamtym momencie przed walka trenowal tylko stojke a i tak w tej walce nie blokowal lowkickow. Ja osobiscie wolę przyjąć niz blokowac.
Kilka zablokował. Raz bez ochraniacza zablokowałem "mocniejszego" lowa i nic mi nie było. Fakt, że nie kopał go trenujący tez pewnie zrobił swoje. Co do ochraniaczy to miałem tez takie szmacianki, które nie chroniły az tak dobrze, no ale fakt że to nie goły piszczel. Mysle, że lepiej zebrać na piszczel sporadycznie, niż zbierać na twarz przez większośc walki.Tak szczerze to ile zablokowales lowkickow bez ochraniaczy? Po drugie Fedor w tamtym momencie przed walka trenowal tylko stojke a i tak w tej walce nie blokowal lowkickow. Ja osobiscie wolę przyjąć niz blokowac.
Jestem trzeźwy, praktycznie nie pije.Ziomek napisz cos na trzezwo :)
Kiedys zablokowalem mocny lowkick, to na piszczelu urosla mi taka gula wielkosci piesci ;) jak to widzialem, to myslalem, ze zemdleje. Duzo bardziej wole przyjac na udo, ale tez kilka razy mialem zapalenie miesnia, bo za duzo przyjmowalem. Teraz czesciej kopie na lydke, czasem udaje mi sie wyciac kogos. Poza tym moj pierwszy trener zawsze nam mowil, zeby konczyc akcje lowkickiem.Ja na sparingach normalnie blokuję dość często, wiadomo wszystkiego się nie da. Bez czy z ochraniaczami moim zdaniem lepiej blokować. Kwestia tego jak się to robi.
Ja mam pełno na obu piszczelach takich zgrubień tylko małych od właśnie blokowania i kopania piszczel w piszczel czasami. Ja się nauczyłem blokować, bo lubię być na chodzie następnego dnia, a to jest w sumie najgorszy dzień, przy mocno okopanym udzie.Kiedys zablokowalem mocny lowkick, to na piszczelu urosla mi taka gula wielkosci piesci ;) jak to widzialem, to myslalem, ze zemdleje. Duzo bardziej wole przyjac na udo, ale tez kilka razy mialem zapalenie miesnia, bo za duzo przyjmowalem. Teraz czesciej kopie na lydke, czasem udaje mi sie wyciac kogos. Poza tym moj pierwszy trener zawsze nam mowil, zeby konczyc akcje lowkickiem.
XDDDDTylko że przyjąć to też trzeba umieć, co innego na zluzowanej dać sobie przestawić nogę a co innego jak na niej opierasz ciężar.
Mnie też blokować piszczelem w piszczel nikt nigdy nie uczył bo to może wypalić tylko i wyłącznie w walce z kompletnym amatorem, szansa że powtórzy się sytuacja z walki weidmann vs Silva jest jak jedna na sto tysięcy.