Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Oj to źle pamiętasz tam było jedno rozcięcie które nic nie przeszkadzało ale Niemiec z przychodni przerwał walkę zabierając Piotrkowi zwycięstwo do którego to szło bo już mustafajewa przełamał kondycyjnie.Jakiś czeczen pamiętam zrobił mu getto z mordy bardziej
Zasady z 15s parterem mają potencjał
Dokładnie jebany lekarz. Jarałem się wtedy bardzo Halmannem i byłem mega wkurwiony. Teraz mi przypomniałeś o tej sytuacji i wracają emocje.Oj to źle pamiętasz tam było jedno rozcięcie które nic nie przeszkadzało ale Niemiec z przychodni przerwał walkę zabierając Piotrkowi zwycięstwo do którego to szło bo już mustafajewa przełamał kondycyjnie.
Obejrzyj raz jeszcze.
Pasternak sie zresetowal i mózg się właczył
Przed PudzianemKiedy Drwal ?
Ale w turnieju nie było zasad mma, walki nie wpisane do rekordu , itp itdNo bez sensu ale takie ustalili zasady, w pierwszej już walce chyba tyburski chciał tak wrzoska ujebac
Ale te zjeby ustalili zasady, że oparcie o bandę to pozycja parterowa, nie wiem co to za debil to ustalałDrugi raz w życiu wykupiłem to coś, na przestrzeni kilku lat, i ostatni . Jest umowa na pełne mma , chlop wali kolano w klinczu niczym Frank Mir i przegrywa walkę.