Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Może i w normalnej formule mma Hallman wygrał z każdym, chociaż 7 lat temu w Fenie już widać było rdze to i tak niesmak pozostanie. Nakoksowany ulicznik i odpad z krs górą. Może teraz będzie więcej chętnych placków na walkę z fighterem ufc

Ta gala miała potencjał, ale przez to wszytko co się dzieje zesralo się. Sędziowie do zmiany i oktagon musi wrócić. Bo ten eksperyment po prostu się nie udał ponownie. Zasady z 15s parterem mają potencjał i w oktagonie może to się sprawdzić.
A dzis to w ogóle szkoda strzępić ryja

Oj to źle pamiętasz tam było jedno rozcięcie które nic nie przeszkadzało ale Niemiec z przychodni przerwał walkę zabierając Piotrkowi zwycięstwo do którego to szło bo już mustafajewa przełamał kondycyjnie.
Obejrzyj raz jeszcze.
Dokładnie jebany lekarz. Jarałem się wtedy bardzo Halmannem i byłem mega wkurwiony. Teraz mi przypomniałeś o tej sytuacji i wracają emocje.

Screenshot_20250208_232131_Chrome.jpg

Drugi raz w życiu wykupiłem to coś, na przestrzeni kilku lat, i ostatni . Jest umowa na pełne mma , chlop wali kolano w klinczu niczym Frank Mir i przegrywa walkę.
Ale te zjeby ustalili zasady, że oparcie o bandę to pozycja parterowa, nie wiem co to za debil to ustalał

Back