Jeff
UFC Featherweight
Wybacz Buku, nigdy więcej tutaj Ciebie nie sprowadzęCo ja robię w tym miejscu???View attachment 120834
Co to za kazamaty... Gdzie kremówki, gdzie Watykan??? Jezus Maria, Panie Mariuszu, ja nie mam nawet 90 kg....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wybacz Buku, nigdy więcej tutaj Ciebie nie sprowadzęCo ja robię w tym miejscu???View attachment 120834
Co to za kazamaty... Gdzie kremówki, gdzie Watykan??? Jezus Maria, Panie Mariuszu, ja nie mam nawet 90 kg....![]()

no ja kupilem dla pasternakaWy wszyscy wykupiliście PPV?
SiostrobasenCo to za basen, jak wody nie ma
Przecież to ojciec święty, proszę iść dalej nie zwracać uwagi.Co ja robię w tym miejscu???View attachment 120834
Siema, wpisz fame mma 24 i wyskoczy.Wszystkie sa.Nie wiem jak to linkowac i czy w ogole siw da.Tez chuja sie znamA mógłbyś wstawić walke gracka z analem? Ja nie umiem się tymi yiktokami obsługiwać kompletnie.
Możesz wrzucać tutaj linki walka po walce, sporo osób byłoby wdzięcznych.
Może chociaż piłeczki wrzucąCo to za basen, jak wody nie ma

Ulżyłeś mi bo już myślałem, że mam nieuzasadniony wstręt do niektórych ludziNie tylko ty tak masz, spędziłem setki godzin na słuchaniu wywiadów czy podcastów o MMA. Na ten oktagon turskiego nie mogę się skusić, nie ważne kogo zaprosi, irytuje mnie w chuj na tyle że nie mogę go słuchać, bez kitu.
Już wolę Wichniarka czy Kowala gadającego o piłce bo się panowie w tańcu nie pierdolą.
Po spaleniu tony cracku to ja sie dziwie, ze Biniu wogole kontaktuje.olimpijczyk w szoku ze nie potrafil skonczyc 60 latka![]()
Pojebało cię?Wy wszyscy wykupiliście PPV?
jedyne PPV które kupiłem kiedykolwiek to było na Gromde.Afera końska vol. 2137Biniu w sztosie. Dawać go dla Szpilki tera w KSW
![]()

Kiedyś to było, chat.mmarocks.pl i wszystko jasne, a teraz człowiek siedzi w ciemnościach, samotny...Pojebało cię?jedyne PPV które kupiłem kiedykolwiek to było na Gromde.