Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

A mógłbyś wstawić walke gracka z analem? Ja nie umiem się tymi yiktokami obsługiwać kompletnie.
Możesz wrzucać tutaj linki walka po walce, sporo osób byłoby wdzięcznych.
Siema, wpisz fame mma 24 i wyskoczy.Wszystkie sa.Nie wiem jak to linkowac i czy w ogole siw da.Tez chuja sie znam

Ale żenada. Juz jak ogłoszono ta walkę wiedzialem ze ten Majewski chce jedynie zarobic. Ale ze go tak zleje Binio, który pewnie przygotowywał się na soku z gumijagód, tym prawdziwym.

Attachments

• 1_DDT500.jpg
    1_DDT500.jpg
    61.8 KB · Views: 17
Ten tomek z fajtsportu przed walką wrzucał jakiś sparing na ringu bokserskim, to po jego movemencie było widać, że to zawodnik kategorii "tak trenowałem 3 miesiące na sali, a teraz będę przez 30 lat gadał, że kiedyś to było"

Nie tylko ty tak masz, spędziłem setki godzin na słuchaniu wywiadów czy podcastów o MMA. Na ten oktagon turskiego nie mogę się skusić, nie ważne kogo zaprosi, irytuje mnie w chuj na tyle że nie mogę go słuchać, bez kitu.
Już wolę Wichniarka czy Kowala gadającego o piłce bo się panowie w tańcu nie pierdolą.
Ulżyłeś mi bo już myślałem, że mam nieuzasadniony wstręt do niektórych ludzi :conorsalute:
co do piłki nożnej to też kilka razy oglądałem i można tego posłuchać chociaż na piłce się nie znam i jak już oglądam mecz to albo z trybun albo ze znajomymi z ich inicjatywy.
Kanał zero mógłby odpalić jakiś program o mma z kimś normalnym.
Brakuje mi też programu o boksie który był w KS bo Pindera i Bartosiak mają mega wiedzę i przyjemnie się tego słuchało, do tego polish canelo który gada jakby wiecznie był najebany, wg mnie najlepszy program na całym kanale a borek zdjął…

Back