Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

czlowiek warga to kanal zero ;)w tym famę i tak jest dużo pajaców, najgorzej, że on prowadzi te programy na kanale sportowym z normalnymi sportowcami i nawet nie wchodzę spróbować.. może tylko ja tak mam ale jak widzę takiego turskiego, człowieka wargę czy jak mu tam i paru innych to nawet jak są ciekawi rozmówcy w programach z ich udziałem to nie mogę oglądać i huj, nie do przejścia dla mnie
Przecież to już ogólnie pisałem a nie o kanale sportowymczlowiek warga to kanal zero ;)
Dobry ale nie lepszy niż ten który miał DenisDobry towar zajebał XD to fakt

Z czego sędzia ma 99 iqHahahaa...denis vs gracek. W basenie zobaczymy łączne iq 100 wliczajac sedziego

No to nie rozumiem twojej wypowiedzi. KS a KZ maja inny program. Kanal zero ma inna strategię a inną kanal sportowy.Przecież to już ogólnie pisałem a nie o kanale sportowym
To przez tego mistrza king fu, co to wygląda jak kuzyn Tomka Chika.@Warszawski Antek Za dużo towaru Piotrowi wpompowałeś

Goście goście
![]()
Trener "Bąk ssał" dostanie walkę we frikach na bankTo przez tego mistrza king fu, co to wygląda jak kuzyn Tomka Chika.
Ten od Tangsau xD