Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Wszystko jest możliwe tym bardziej jak mówili, że Oskar może wejść na zastępstwo. To w końcu jest szopka, więc nie ma co traktować tego poważnie.

Wrzosek powinien teraz zalozyc cywilna temu zjebowi. Bo juz polfinal mial lekki, tylko final czekal.
Organizacja powinna nałożyć karę za wyeliminowanie im zawodnika z turnieju, a do tego Wrzosek powinien jeszcze prócz grzyboriego wyciągnąć pieniądze od Fame za to że nie zapewnili ochrony i jakiś random( bo to był random z widowni, nie ważne że czyjś brat) uszkodził mu kolano i to nie że nabił mu guza tylko wysłał go raczej na operację.

O co chodzi z tymi ustawkami, że ostatnio jakakolwiek akcja jest ustawką? O poddaniu Mameda na Bartosie czytałem, że ustawka. Teraz czytam tutaj, że kontuzja ustawka.

Ustawianie to tam mogą być co najwyżej te wszystkie konflikty

O co chodzi z tymi ustawkami, że ostatnio jakakolwiek akcja jest ustawką? O poddaniu Mameda na Bartosie czytałem, że ustawka. Teraz czytam tutaj, że kontuzja ustawka.

Ustawianie to tam mogą być co najwyżej te wszystkie konflikty

Przecież Denis od czasów afery z Taazy i Ferrari to każdy wie, że to aktor.

Gali nie oglądam ale czy tylko ja nie mogę patrzeć i słuchać tej gejozy turskiego? Tylu fajnych gości w kanale zero a ja nie mogę zdzierżyć pierdolenia tego gościa i nie oglądam…

Kiedyś pisali, że ten Malicha to coś faktycznie znaczył w Zgorzelcu - to prawda czy farmazon? No bo tutaj to się zaprezentował słabiutko.

Back