Owca
BAMMA Flyweight
Zawodowiec z MMA upadł na nogę.
Przed momentem brat tego zjeba mu nogi w walce nie uszkodził a teraz to.
No sam pomyśl.
Tylko, że on się tego nie spodziewał?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawodowiec z MMA upadł na nogę.
Przed momentem brat tego zjeba mu nogi w walce nie uszkodził a teraz to.
No sam pomyśl.
Ale dlaczego ustawka? Komu ona była potrzebna. Wrzosek sobie uszkodził nogę i tyle.
Szczególnie, że Marcin był faworytem do wygrania.Buki, Wierzejski na zastępstwo i chuj wie co jeszcze.
Zawodowy sport się ustawia a co dopiero takie gówno jak Fame.
Szczególnie, że Marcin był faworytem do wygrania.
Nie no, ustawki tu nie bylo
Organizacja powinna nałożyć karę za wyeliminowanie im zawodnika z turnieju, a do tego Wrzosek powinien jeszcze prócz grzyboriego wyciągnąć pieniądze od Fame za to że nie zapewnili ochrony i jakiś random( bo to był random z widowni, nie ważne że czyjś brat) uszkodził mu kolano i to nie że nabił mu guza tylko wysłał go raczej na operację.Wrzosek powinien teraz zalozyc cywilna temu zjebowi. Bo juz polfinal mial lekki, tylko final czekal.

Dostał pod stołem dodatkową kasę za tą szopkęWrzosek nawet się nie wkurwił.

a dzialaly ci walki z fame czy tylko przerwy miedzy rundami? bo ja czegos takiego nie widzialem jeszcze.Nie wprowadzaj ludzi w błąd
a dzialaly ci walki z fame czy tylko przerwy miedzy rundami? bo ja czegos takiego nie widzialem jeszcze.
no to daj znac jak ci sie bedzie ogladalo.Różnie ,)
Ustawki, to są, gdy Pudzian WYgrywa.
O co chodzi z tymi ustawkami, że ostatnio jakakolwiek akcja jest ustawką? O poddaniu Mameda na Bartosie czytałem, że ustawka. Teraz czytam tutaj, że kontuzja ustawka.
Ustawianie to tam mogą być co najwyżej te wszystkie konflikty
jak oni wszyscyTiktokowy gangster szybko padł.