B.I.G Makumba
UFC Middleweight
A nie fakt, że po prostu jest chujowy? Uwalił cepami jakiś 2 placków i robią z niego zawodnika.
Bardzo dobrze, że farmazon został wyjaśniony.

sam mike tyson w swoim prime by się zesrał przed królem piekła ferrarim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie fakt, że po prostu jest chujowy? Uwalił cepami jakiś 2 placków i robią z niego zawodnika.
Bardzo dobrze, że farmazon został wyjaśniony.

Menadżer znalazł przyczyny porażki.
Menadżer znalazł przyczyny porażki.
Patrząc, że to walki freakowe mógł nawet wcześniej to przerwać. Co do Wiewióra, to on był out już jak padł na twarz. Zdrowotnie mógł go sędzia oszczędzić przed tym kopnięciem.Na chłodno czy to Laszczyk vs Ferrari czy Zosia vs Ola ja tam nie widziałem aż tak potężnego obicia by Jarosz musiał to kończyć w tej chwili. Za szybko i tyle.
Jarosz pewnie w K-1 to by skończył Wiewióra po 1 upadku.
na chłodno, to w dupie byłeś, chuja się znasz i nikogo nie obchodzi Twoje zdanieNa chłodno czy to Laszczyk vs Ferrari czy Zosia vs Ola ja tam nie widziałem aż tak potężnego obicia by Jarosz musiał to kończyć w tej chwili. Za szybko i tyle.
Jarosz pewnie w K-1 to by skończył Wiewióra po 1 upadku.
Patrząc, że to walki freakowe mógł nawet wcześniej to przerwać. Co do Wiewióra, to on był out już jak padł na twarz. Zdrowotnie mógł go sędzia oszczędzić przed tym kopnięciem.
Frajerri przestał się kompletnie bronić. To jest książkowe przerwanie. To nie podlega dyskusji, sędziego nie obchodzi ile zostało do końca rundy. ZERO KONTROWERSJIJa tam nie widziałem aż tak potężnego obicia by Jarosz musiał to kończyć w tej chwili. Za szybko i tyle.
PoprawiłemNastępnym przeciwnikiem frajera znaczy sie ferrariego powinien byc Datsik, chyba ze wladca lejdibojow nie ma na tyle jaj
Chetnie zobaczylbym jak psychiczny Datsik go morduje w jakiejkolwiek formule, chyba pierwszy raz bym wtedy obejrzal ten cyrk
Przecież jego robi ktokolwiek potrafiący trzymać gardę. Farmazon nikogo nawet średniego nie dostanie, bo by wylapał na dziurę i dzieciaki by straciły "władcę piekarnika".Następnym przeciwnikiem frajera znaczy sie ferrariego powinien byc Datsik, chyba ze wladca lejdibojow nie ma na tyle jaj
Chetnie zobaczylbym jak psychiczny Datsik go zlomuje w jakiejkolwiek formule, chyba pierwszy raz bym wtedy obejrzal ten cyrk
musiałbyś najpierw wszystkim żelaznym i bolesławom wyjaśnić kim jest DatsikNastępnym przeciwnikiem frajera znaczy sie ferrariego powinien byc Datsik, chyba ze wladca lejdibojow nie ma na tyle jaj
Chetnie zobaczylbym jak psychiczny Datsik go zlomuje w jakiejkolwiek formule, chyba pierwszy raz bym wtedy obejrzal ten cyrk
Gdzieś można zobaczyć jak ten padalec wyglondal?Przecież wystarczy zobaczyć na tego frajerego przed kuracją jak wyglądałzwykla szmata na liścia
Gdzieś można zobaczyć jak ten padalec wyglondal?
Niestety . Ciekawe czy ten stan to cześć zjebanej natury czy wpływ chemikaliówI to jest idol tych zjebów tutaj??
Frajeri Roslik to duży zjeb. Hmmm. Slow mi brakuje. Nie wiem skąd przyszedł ale qrva niebawem dołączy do federacji RIP MMA
Szczerze zawsze trochę czułem podświadomie że o ile Jacek jest mocny to Mateuszowi może to ostro wejść na głowę.

Nie miał czasu, ogładał wtedy jak wykorzystują bezdomnych.Dlaczego więc nie próbowałeś do niego dotrzeć, przekonać go że dymy i jebanie szacunku to nie dla niego?
Czy nie czujesz że propagując frik fighty po części przyczyniłeś się do tego co się wydarzyło z Mateuszem?
![]()