EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
„Austria na pierwszym miejscu. Francja na drugim. Holandia na trzecim. My na swoim.” - Jacek Laskowski :antonio:

Francja po fazie grupowej z jednym golem samobójczym i jednym golem z karnego :crazy:
Nawet w porównaniu do nas to totalny piach strzelecki. Solidna defensywa uratowała im grupe. Szok jak się posypali Francuzi. Mówi się, że gra zaczyna się od fazy pucharowej ale żabojady nie dały nam pretekstu żeby sądzić, że nagle zaczną fruwać na boisku

„Austria na pierwszym miejscu. Francja na drugim. Holandia na trzecim. My na swoim.” - Jacek Laskowski :antonio:

Francja po fazie grupowej z jednym golem samobójczym i jednym golem z karnego :crazy:
Nawet w porównaniu do nas to totalny piach strzelecki. Solidna defensywa uratowała im grupe. Szok jak się posypali Francuzi. Mówi się, że gra zaczyna się od fazy pucharowej ale żabojady nie dały nam pretekstu żeby sądzić, że nagle zaczną fruwać na boisku
Za dużo graczy o defensywnej charakterystyce wystawia w pomocy dlatego taka cipe grają?!

i siup na wakacje

Ostatni występ na Euro 2024 i premia na otarcie łez. Dzięki remisowi z Francją (1:1) reprezentacja Polski podniosła z boiska okrągłą sumę.

0,5 mln euro - tyle był wart gol Roberta Lewandowskiego z rzutu karnego, który uratował nasz zespół przed porażką (za każde zwycięstwo w zasadniczej części rywalizacji UEFA płaciła 1 mln).

To pierwszy i jednocześnie ostatni bonus Biało-Czerwonych w Niemczech, bowiem po starciu z Trójkolorowymi nasi kadrowicze kończą udział w imprezie.

Koło nosa zatem przejdą nam pieniądze, które leżą na boisku w fazie pucharowej. Awans do 1/8 finału jest wart 1,5 mln w unijnej walucie, wejście do ćwierćfinału - 2,5 mln, udział w półfinale - 4 mln, zaś sięgnięcie po główne trofeum - następne 8 mln (przegrany w ostatecznej rozgrywce zainkasuje 5 mln).

Wcześniej Polacy zarobili 9,25 mln euro. Taką kwotę otrzymał każdy z uczestników mistrzostw Europy za sam przyjazd do Niemiec.

To niemal 40 mln zł, z których 25 proc. trafi na konta zespołu. Ta część rozdysponowana będzie między poszczególnych piłkarzy według obowiązującego w reprezentacji modelu, czyli na podstawie rozegranych minut. Im więcej dany zawodnik występował, tym większy kawałek tortu otrzymał.

20240625_205506.jpg

VS
20240625_205501.jpg

20240625_205513.jpg

VS
20240625_205517.jpg

20240625_175957.jpg

o kurka niezły pech przyjacielu,
nasi gamonie w meczu o nic jak to oni wymęczyli remisek

a tam zabrakło 2 rożnych
Mi na obu brakło gola Francuzów :beczka:
Holandia - Austria wszystko siadło.
Freebet dostałem to pograłem na oba wieczorne to samo co miałem wcześniej :fjedzia:

Back