Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Boniek na fali jego sukcesu przyznał się jakoś niedawno, że oferta Rangnicka leżała na stole.
Boniek na fali jego sukcesu przyznał się jakoś niedawno, że oferta Rangnicka leżała na stole.

I zrobił więcej w ten czas niż cała angielska ofensywa do momentu jego wejścia, no Southgate to idiota albo robi to specjalnie by przykryć swojego legendarnego spierdolonego karnego.Koleś ma 22 gole i 8 asyst w chujowej Chelsea i wchodzi na 10 min ostatniego meczu w grupie
Ale się bramki sypio.![]()
Dania i Anglia to jedne z najnudniejszych drużyn na tym EURO, mam problem zmotywować się do oglądania tych meczów.

Może i dobrze, oczy trochę odpoczną. Ale fakt że faza grupowa zleciała nawet nie wiadomo kiedyJeszcze jutro i dwa dni przerwy![]()

Dobra, ktoś wie dlaczego taka kolejność jest w grupie Dania/Słowenia?
Identyczna liczba punktów, identyczny bilans, mecz między sobą remisowy, kartek tyle samo. To co teraz ma decydować?
Ja ogładałem pierwszą polowę...
Dobrze że nie oglądałem.
Identyczna liczba punktów, identyczny bilans, mecz między sobą remisowy, kartek tyle samo. To co teraz ma decydować?
Liczba fauli
O wyniku grupy zdecydowały... eliminacjeLiczba fauli

Mogli zrobić rzut monetąZjebali. W przepisach był kiedyś zapis, że w tej sytuacji decydują karne i właśnie na to bym liczył. Że jutro o 12 się tłuką w karnych :D