Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Dzwoń do 711 to ci postawi!!A to teraz jeszcze można obstawić?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzwoń do 711 to ci postawi!!A to teraz jeszcze można obstawić?![]()
Ale ma niespełna 25 lata, czyli jeszcze pewnie wielu selekcjonerów przed nim...Bułka jest zbyt inteligentny żeby dogadać się z prostakiem treneiro , także u niego nie pogra !!
Jak Michał wygra mundial to wątpię?!Ale ma niespełna 25 lata, czyli jeszcze pewnie wielu selekcjonerów przed nim...
Bułka spoko chłop Foot Truck z nim jako gościem jeden z najlepszych jakie widziałem.Bułka jest zbyt inteligentny żeby dogadać się z prostakiem treneiro , także u niego nie pogra !!
I do tego wielkieee chłopisko 90 kg wagiBułka spoko chłop Foot Truck z nim jako gościem jeden z najlepszych jakie widziałem.

Zgadza się to nie była ironia. Dla mnie najbardziej inteligentny polski piłkarz no może po poliglocie oraz kosmopolicie Grosiku !!Bułka spoko chłop Foot Truck z nim jako gościem jeden z najlepszych jakie widziałem.
Nawet jeśli byłby od początku toPudzian był na meczu i od razu grali lepiej.

Nawet jeśli byłby od początku to![]()

Może bylibyśmy chociaż drudzy w kulach
![]()

Jedziesz morda z fan clubem !!
Za dużo graczy o defensywnej charakterystyce wystawia w pomocy dlatego taka cipe grają?!„Austria na pierwszym miejscu. Francja na drugim. Holandia na trzecim. My na swoim.” - Jacek Laskowski
Francja po fazie grupowej z jednym golem samobójczym i jednym golem z karnego
Nawet w porównaniu do nas to totalny piach strzelecki. Solidna defensywa uratowała im grupe. Szok jak się posypali Francuzi. Mówi się, że gra zaczyna się od fazy pucharowej ale żabojady nie dały nam pretekstu żeby sądzić, że nagle zaczną fruwać na boisku
Gdy patrzę jak Lewy strzela karne to się nie dziwię że Anka lata na bachatę.
![]()
Bo saltgejt to jest skończony debil nie trener !!Dania i Anglia to jedne z najnudniejszych drużyn na tym EURO, mam problem zmotywować się do oglądania tych meczów.
Skorupski jeden z niewielu zawodników mających jaja w naszej kadrzeSkorupski utarł nosa niedowiarkom. Man of the match, super sprawa i pamiątka.
Choć też chciałem zobaczyć Bułkę w pierwszym. Tym bardziej, że potrafi bronić karne.
To już wiesz!!!NIe wiedzialem ze dzis mecze tez o 18..

A wiesz że w starciu Sokrupski vs Francja padł remis 1:1NIe wiedzialem ze dzis mecze tez o 18..
Skorupski utarł nosa niedowiarkom. Man of the match, super sprawa i pamiątka.
Choć też chciałem zobaczyć Bułkę w pierwszym. Tym bardziej, że potrafi bronić karne.

Szmatyo kurka niezły pech przyjacielu,
nasi gamonie w meczu o nic jak to oni wymęczyli remisek
a tam zabrakło 2 rożnych

Mi na obu brakło gola Francuzówo kurka niezły pech przyjacielu,
nasi gamonie w meczu o nic jak to oni wymęczyli remisek
a tam zabrakło 2 rożnych

Robią nas w chuja i tyleMi na obu brakło gola Francuzów
Holandia - Austria wszystko siadło.
Freebet dostałem to pograłem na oba wieczorne to samo co miałem wcześniej![]()
Lewy musiał buta zawiązać i mu piłka po prostu przeszkadzała.
Łachmyty