GypsyKing
UFC Middleweight
Ewidentnie zobaczył swojego kuzyna na trybunachSesko 50mln?![]()
![]()
Błędy jak na podwórku, jeszcze bardziej mógł się odchylić to by może dokopał na drugie piętro![]()

Piłka sie przyda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ewidentnie zobaczył swojego kuzyna na trybunachSesko 50mln?![]()
![]()
Błędy jak na podwórku, jeszcze bardziej mógł się odchylić to by może dokopał na drugie piętro![]()

Albańczycy chyba bardziej ich nie lubią![]()
Akurat chwilowo nie oglądam bo ma problem z dekoderem...Nie wrzucaj tutaj takich rzeczy bo tylko smiecisz, oglądamy mistrzostwa tak samo jak ty, wiemy gdzie i o której lecą, dziękuję pozdrawiam.

Zresetuj go, odłącz od prądu, wyjmij kartę i włącz, ale nic nie tracisz, wbrew pozorom jest to najsłabszy mecz Euro jak na razie imoAkurat chwilowo nie oglądam bo ma problem z dekoderem...![]()
![]()
Tak zrobiłem i dało radę na ok. 20' ale znów...Zresetuj go, odłącz od prądu, wyjmij kartę i włącz, ale nic nie tracisz, wbrew pozorom jest to najsłabszy mecz Euro jak na razie imo

A to już nie poradzę, dzwoń do operatora i wypowiadaj umowę bo ci euro spierdolił :)Tak zrobiłem i dało radę na ok. 20' ale znów...![]()
Co? Dej link, ciekawi mnie kto tam wystąpiDostaną na pizdę od Duńczyków i może jeszcze zdążą na te igrzyska co to ruscy teraz organizują.

Kasjusz twoje tłumaczenia na notoryczny spam jaki urządzasz nie tylko w tym temacie ale na całym forum są często pozbawione jakiegokolwiek sensuAkurat chwilowo nie oglądam bo ma problem z dekoderem...![]()
![]()
Tylko w tym temacie już kilku użytkowników zwróciło Ci grzecznie uwagę o zaprzestanie spamowania i wstawiania nic nie wnoszących głupot a Ty klapki na oczach byle tylko nabić liczbę postów... 
BRICS Games to się nazywa. Wg oficjalnej strony tej imprezy startują tam Niemcy i Włosi :) Ogólnie ruscy już zebrali 330 medaliCo? Dej link, ciekawi mnie kto tam wystąpi![]()
Ogólnie ładne jest te rozpoczęcie meczów na tym euro z tymi flagami.Te ujęcia z wysokości murawy robią niesamowite wrażenie.
Byku, ale Walker był najlepszym angielskim bocznym obrońcą w tym sezonie. Co do tego, że Southgate to idiota to też sie zgadzamO kurwa, dopiero się zorientowałem że Southgate idiota nie wziął na euro Reeca Jamesa kosztem Walkera i Alexandra-Arnolda![]()
![]()
![]()
James powinien być minimum w kadrze, co do pierwszej 11 to nie wiem, ale gdzie Alexander Arnold....Byku, ale Walker był najlepszym angielskim bocznym obrońcą w tym sezonie. Co do tego, że Southgate to idiota to też sie zgadzam
Ograniczam się jak mogę... w temacie EURO nie wrzucam już postów po każdej bramce... ale nie nazwał bym tego co wrzucam na forum notorycznym spamem...Kasjusz twoje tłumaczenia na notoryczny spam jaki urządzasz nie tylko w tym temacie ale na całym forum są często pozbawione jakiegokolwiek sensuTylko w tym temacie już kilku użytkowników zwróciło Ci grzecznie uwagę o zaprzestanie spamowania i wstawiania nic nie wnoszących głupot a Ty klapki na oczach byle tylko nabić liczbę postów...
![]()