GypsyKing
UFC Middleweight
Już tylko osiem bramekObjąłem prowadzenie w typerze, więc nie narzekam
No ale do ośmiu bramek, które dziś typowałem, trochę brakuje :)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już tylko osiem bramekObjąłem prowadzenie w typerze, więc nie narzekam

Ja się chuja znam na piłce z tego wychodzi, to potwierdzenie teorii że ci którzy grali, nie potrafią odpowiednio typować, piłkarze nie znają się na piłce, a zawodnicy MMA, na MMAObjąłem prowadzenie w typerze, więc nie narzekam

Tylko 4, ale pozostało tylko 45 min. czyli prawie jak 8Już tylko osiem bramek![]()
... no były 4, tylko że strzały celne Hiszpanów, bo Włosi 0...Kilka razy zaryzykowałem obstawiając remisy. Większość z tego co widzę stawia 1/2 zazwyczaj, więc tu można odskoczyćJa się chuja znam na piłce z tego wychodzi, to potwierdzenie teorii że ci którzy grali, nie potrafią odpowiednio typować, piłkarze nie znają się na piłce, a zawodnicy MMA, na MMA![]()
Kalafiori...![]()

No i przyfarcili... samobójemFestiwal zmarnowanych sytuacji, Włosi grają gorzej niż nasze orły, ale mogę przyfarcić.

Zero zdziwienia.Hiszpanie dobrze wyglądają, a Włosi coś odjębią w obronie.
W El. EURO zdobyli tylko 14 pkt w 8 meczach, tyle samo co UKR (ENG 20 pkt), a ta też na EURO się na razie nie pokazała... po EURO '20 zabrakło ich na MŚ...Festiwal zmarnowanych sytuacji, Włosi grają gorzej niż nasze orły, ale mogę przyfarcić.
Edit: Włosi w końcu trafili do bramki, brawa Kalafiory.

Nico jest piękny![]()

Mas Twittera?
Maseczka domowej roboty dla pana Turtlesa Mbappe...Mas Twittera?
Ale wyszło na moje z tymi bramkami
Dziś był najgorszy dzień na euro, chujowe mecze i chujowe wyniki.

Nico jest piękny![]()

Kalafiori...![]()