Macie może jakąś stronę ze statystykami zawodników w danym meczu, najlepiej live?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Macie może jakąś stronę ze statystykami zawodników w danym meczu, najlepiej live?
Wojowniczy Żółw Ninja jak się patrzy

Chłopie, Cucurella to najlepszy obrońca z Hiszpanii, CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!Ten Cucurella zamiast Grimaldo to jest dobry żart![]()
Dawać hiszpany bramę...Na papierze mecz dnia.

Kiedyś był w Newcastle chłop co się nazywał Javi Manquillo i też grałChłopie, Cucurella to najlepszy obrońca z Hiszpanii, CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!
mało kiedy miękki Hiszpan gra na obronie w premier league, Cucurella ma to coś. Zobacz jak jedzie.
Grimaldo to przehajpowany Portugalczyk czy inny Hiszpan.Kiedyś był w Newcastle chłop co się nazywał Javi Manquillo i też grał
Zobacz jaki sezon miała Chelsea + Chilwell był prawie cały sezon kontuzjowany. Grimaldo miał kozacki sezon w Leverkusen i zaraz pewnie pójdzie na Wyspy za 60+
Cucurella to gracz jednego sezonu w Brighton a Grimaldo już w Benfice grał dobrze, u Aptekarzy po prostu wszedł na jeszcze wyższy poziom. Także wniosek jest jeden, De la Fuente zatrzymał się w czasie skoro dalej wystawia tą podróbkę PuyolaKiedyś był w Newcastle chłop co się nazywał Javi Manquillo i też grał
Zobacz jaki sezon miała Chelsea + Chilwell był prawie cały sezon kontuzjowany. Grimaldo miał kozacki sezon w Leverkusen i zaraz pewnie pójdzie na Wyspy za 60+

Łysen to samo Ci mówi?przehajpowany Hiszpan.

Szwagier, nie świruj, mam dziś chujowy nastruj.Łysen to samo Ci mówi?![]()
nastruj.

A co ty baba jesteś...Szwagier, nie świruj, mam dziś chujowy nastruj.

Objąłem prowadzenie w typerze, więc nie narzekam@J-Son Lipton z tymi bramkami co nie :D ale szczerze mówiąc żaden wynik mi nie wszedł ;) Serbowie mieli wygrać 1-2, Anglia to samo 2:0 a w tym meczu miało być to 0-0