EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Albańczycy chyba bardziej ich nie lubią :awesome:

Byłem 3 tygodnie temu w Kosowie i atmosfera jest gęsta gdy wspomni się o ich konflikcie, plują na Serbów i stawiają ich tylko w negatywnym świetle. Sytuacja raczej się nie zmieni i wzajemna niechęć nie minie, tego się nie zapomina.

Dostaną na pizdę od Duńczyków i może jeszcze zdążą na te igrzyska co to ruscy teraz organizują.

Akurat chwilowo nie oglądam bo ma problem z dekoderem... :boss: :confused:
Kasjusz twoje tłumaczenia na notoryczny spam jaki urządzasz nie tylko w tym temacie ale na całym forum są często pozbawione jakiegokolwiek sensu :facepalm:Tylko w tym temacie już kilku użytkowników zwróciło Ci grzecznie uwagę o zaprzestanie spamowania i wstawiania nic nie wnoszących głupot a Ty klapki na oczach byle tylko nabić liczbę postów... :matt:

O kurwa, dopiero się zorientowałem że Southgate idiota nie wziął na euro Reeca Jamesa kosztem Walkera i Alexandra-Arnolda :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:

20240620_180211.jpg

VS
20240620_180216.jpg

O kurwa, dopiero się zorientowałem że Southgate idiota nie wziął na euro Reeca Jamesa kosztem Walkera i Alexandra-Arnolda :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:
Byku, ale Walker był najlepszym angielskim bocznym obrońcą w tym sezonie. Co do tego, że Southgate to idiota to też sie zgadzam

Kasjusz twoje tłumaczenia na notoryczny spam jaki urządzasz nie tylko w tym temacie ale na całym forum są często pozbawione jakiegokolwiek sensu :facepalm:Tylko w tym temacie już kilku użytkowników zwróciło Ci grzecznie uwagę o zaprzestanie spamowania i wstawiania nic nie wnoszących głupot a Ty klapki na oczach byle tylko nabić liczbę postów... :matt:
Ograniczam się jak mogę... w temacie EURO nie wrzucam już postów po każdej bramce... ale nie nazwał bym tego co wrzucam na forum notorycznym spamem...
A wcale tak tu dużo nie wrzucam, a co nabijania postów miałem swój temat to mi go zamknęli...

Back