Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lenczyk ? bez jaj, to, że śląsk przypadkiem zdobył mistrza nie robi z niego nie wiadomo jak dobrego stratego. Wydaje mi się, że on na tym stanowisku to strzał w stopę by był. Wolałbym Skorżę, pracował już przy kadrze za czasów Janasa, był na mundialu ma doświadczenie. Ew Kasperczak, który wg mnie bardziej nadaje się do piłki reprezentacyjnej niż klubowej.
Jak można przypadkiem zdobyć mistrza?
Stwierdzenie, że Skorża był gorszym trenerem niż np Urban nie wiem czego jest przejawem ale obawiam się, że nie wiele ma wspólnego z jakimś obiektywnym spojrzeniem na jego pracę w legii
I to pisze osoba, wg której Smuda to dobry trener, a Lenczyk jest be...
Jakiś czas temu powstało pewne zestawienie, nie do końca wymierne, ale dające pewien obraz. Możesz się z nim zapoznać TUTAJ.
W ogóle widać jaką straszną padakę mamy obecnie na polskim podwórku trenerskim.
I to pisze osoba, wg której Smuda to dobry trener, a Lenczyk jest be...
a 3 lata temu wszyscy jak jeden mąż - " Smuda na selekcjonera".
KTO?KUR@$ KTO? nazwiska podaj ja juz sie nimi zajme !!!:D
Smuda to debiutant jesli chodzi o reprezntacje i po euro zdziwiony stwierdził że inaczej sie klub prowadzi... nosz kurw@$!
poszukaj tematów na jakimkolwiek forum czy na stronach piłkarskich jak ludzie wołali o smude jak nie pamietasz.
Kasperczak móil odrazu, ze reprezentacja i klub to 2 swiaty. Franek powiedział, ze sie nauczy ...
Painkiller - stylem ani Holandia ani Ukraina ani Chorwacja z grupy nie wyszły. A w ćwierćfinale grają Anglicy, Włosi i Grecy, którzy raczej radosnego futbolu nie reprezentowali. Zespół przede wszystkim musi być świetnie zorganizowany w defensywie. Potem dopiero kładzie się nacisk na inne formacje, w zależności od tego jakim materiałem się dysponuje. Lenczyk potrafi ulepić coś z niczego.
Dynamiczne ataki, perfekcyjne przygotowanie fizyczne, budowa zespołu od tyłu, gra wysokim pressingiem, metody niemieckie