Bodzio
Maximum FC Lightweight
Skullcandy, nie ma chuja na nic innego.to może zapytam inaczej, bo bede kupowal stacjonarnie. Które firmy mają dobre słuchawki? mam bardzo wiewygórowane oczekiwania, ot posłcuać rapu w drodze do pracy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skullcandy, nie ma chuja na nic innego.to może zapytam inaczej, bo bede kupowal stacjonarnie. Które firmy mają dobre słuchawki? mam bardzo wiewygórowane oczekiwania, ot posłcuać rapu w drodze do pracy
Jak coś mordo to Brainwavz zawsze daje radę z niższej półki cenowej. Do 5 dyszek jest model Omega na przykład i będzie git.kupiłem jakieś philipsy za 20zl i też daja rade, zobaczymy, na razie drugi dzien i jeszcze dzialaja
jak mi się popsują czy coś to znów będę Was męczył, dziękówa:DJak coś mordo to Brainwavz zawsze daje radę z niższej półki cenowej. Do 5 dyszek jest model Omega na przykład i będzie git.
Na zdrowie!dobra juz zalatwilem sprawe
koń by się uśmiałNa zdrowie!
koń by się uśmiał
Jak to zalatwiles?dobra juz zalatwilem sprawe
Wyobraź sobie, że Nestle ma osobną ŻYWĄ infolinię dla płatków śniadaniowych, które zareklamowałem; nie, nie mam zamiaru się z nikim sądzić :D w każdym razie, Pani po drugiej stronie słuchawki była mega miła (wiadomo czemu, to było dość mocne naruszenie), przysłała tego samego dnia kuriera po towar celem sprawdzenia i zrobienia testów. Mam tam dostać jakiś list z wynikami tych badań i "rekompensatę". Nie, nie pytałemJak to zalatwiles?
Ktoś wie co dzieje się z Szmigielskim?ktoś wie dlaczego Szmigielski zniknął z rankingu ACB? idzie w ślady Andryszaka i ma zamiar podpisać cyrograf z bardziej nowożytną organizacją?
Jakaś kontuzja, powrót do ACB pod koniec roku, prawdopodobnie w wadze piórkowej.Ktoś wie co dzieje się z Szmigielskim?
baluj tak dalej to sam się przekonasz.Jak wyłapać bana ????
W sensie ???baluj tak dalej to sam się przekonasz.
A wegetarianie łapia sie pod srodowiska LGBT>?Dlaczego federacja krs1 nie zatrudnia gejów, lesbijek, tranzwestytów i innych osób ze środowisk LGBT ? Pytam poważnie, bo przecież mamy 21 wiek i nie jesteśmy chyba krajem trzeciego świata. Zgłoszę to do TVN.
Zdecydowanie takA wegetarianie łapia sie pod srodowiska LGBT>?
Łasica ? Miałem na myśli zawodników bardziej, ale zawsze dobrze jest mieć metroseksualnego pracownika. Dobrze to wpływa na wizerunek federacji.A wegetarianie łapia sie pod srodowiska LGBT>?
bo tam jest taki jeden
Łasica ? Miałem na myśli zawodników bardziej, ale zawsze dobrze jest mieć metroseksualnego pracownika. Dobrze to wpływa na wizerunek federacji.
https://www.teleman.pl/search?q=babilonKtoś wie gdzie obejrzeć powtórkę Babilon MMA 5, a może ktoś nagrał całą i gdzieś wrzucił @Cactus ? Chcę nadrobić galę...
ja nie.
@J-Son ale pewnie mu się nie chce. Było jeszcze kilku magików ale nie pamietam