Dziś pytanie - jutro odpowiedź: Kto pyta - nie błądzi

Anonymous

NoLife FC
806561.jpg

Ten temat służy do zmniejszenia ilości tematów w stylu: "Kiedy ważenie?" , itp. Tu postaramy sie udzielić userom krótkiej , treściwej, a co najważniejsze - SZYBKIEJ odpowiedzi na nurtujące ich pytania. Wachlarz pytań jest bardzo szeroki, choć chodzi o pytania dot. sztuk walki i mma przede wszystkim.

Gaara

UFC
Heavyweight
akurat tym razem temat dobry, jeden zbiorczy, a nie kurwa co chwile nowy temat z jednym pytaniem

Fresh

UFC
Featherweight
Spa,

Dziękujemy za kontakt. Zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź otrzymają Państwo na podany adres email, w możliwie krótkim czasie (jutro).

Szczegóły zgłoszenia:

Temat: "ile Ci schodzi czasu na wymyslanie tego typu tematow?"
Priorytet: Standardowy
Status: Otwarty
Ticket ID: 0000000001

Status zgłoszenia można zobaczyć w każdej chwili, tutaj: http://cohones.mmarocks.pl/topic/dzis-pytanie-jutro-odpowiedz-kto-pyta-nie-bladzi#post-403520

darosanok

Brutaal
Super Heavyweight
To ja zaczne, o której naszego czasu zaczyna się UC i MC jutrzejszej on FUEL?

@Fresh jak się da to Priorytet: wysoki (na dziś) :-)

Anonymous

NoLife FC
19:30 Prelimsy na Fejsie

http://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467

Walki:

Kyle Kingsbury vs. Jimi Manuwa
Andy Ogle vs. Akira Corassani
Tom Watson vs. Brad Tavares
DaMarques Johnson vs. Gunnar Nelson
Jason Young vs. Robbie Peralta

22:00 karta główna na Orange Sport

Walki:

Struve vs. Miocic
Hardy vs. Sadollah
Pickatt vs. Jabouin

Paul Sass vs. Matt Wiman

John Hathaway vs. John Maguire
Che Mills vs. Duane Ludwig

Ruff Ryder

ONE FC
Heavyweight
Jakiego koloru jest koszulka zółta i jaki wpływ ma zorza polarna na miesiączkowanie pingwinów?

cRe

UFC
Strawweight
Kiedy Ewangleista poda mi numer konta, żebym mu mógł przelać wreszcie te 2 zł?

Cloud

UFC
Light Heavyweight
MMARocks
Kiedy Ewangleista poda mi numer konta, żebym mu mógł przelać wreszcie te 2 zł?

Odpowiedź: Te 2zł przekształciło się w piwo, które mi postawisz na Heraklesach 2013:-)

Anonymous

NoLife FC
@Marcin - tak (zmiana hasła do konta głównego)

Ps. Zachodzi też opcja, że zaćpał i zapomniał

@szady: Po przywróceniu nowego hasła po banie, jest problem z komunikacją miedzy forum a gravatarem. Musisz napisać do redakcji, bo jak nic nie zrobisz - zostaniesz bez awka forever...

@slivex: na 97 % czarny

Cloud

UFC
Light Heavyweight
MMARocks
Ja mam pytanie. Skończyłem pisać artykuł, ale waham się przed umieszczeniem go na stronie. Więc chciałbym poznać Wasze zdanie: Jak traktujecie dziś sztuki walki jako hardkorowi fani MMA? Wszystkie karate, kung-fu etc. Jak je dziś odbieracie?

slivex

Shark Fights
Light Heavyweight
ja mam jaknajbardziej pozytywne zdanie o sztukach walki, do tego stopnia, że sam trenuje ;)

Perfumiarz

KSW
Lightweight
i ostatnie - Gdzie jest stasinek?

Dostał bana czy podarował sobie cohones?

ach i bonus, kaczka napisz dlaczego szady dostał bana.

Anonymous

NoLife FC
Stasinek dał sobie spokój z forum, choć widziano go ostatnio jak naprowadzał pod innym nickiem na swe aukcja na allegro. A czy dostał dodatkowo bana (w sensie zmiany hasła ) - tego nie wiem.

Szady dostal bana, bo sugerował ,że funkcjonuje na forum, bo ...................... usunieto przez Defthomasa

Allah Akbar

Oplot Challenge
Middleweight
Kiedy będzie gala fighters arena z tym całym Kita? I czy będzie transmisja online , o której zaczyna się dziś bellator i czy można prosić o link do transmisji

Anonymous

NoLife FC
@Akbar: Ballator od 02:00 w nocy - karta główna na mtv2 (linków nie wrzucam, dodam,że będą streamy). Fighters Arena - jutro (na stronie głównej mmarocks, jak najeżdżasz na zakładke "Rozpiski" wyświetlaja sie po lewej stronie "Gale mma w Polsce" - klikasz na daną galę i masz kiedy i gdzie)

@Mr. Kowalik: pytasz, jakbyś nie wiedział. Redakcja ma dostęp do statystyk wszystkich userów - wystarczy otworzyć odpowiednia zakładkę

Painkiller

Bellator
Middleweight
@ bax ze wszystkich swoich kont pewnie więcej.

ten temat to taki talk show kaczki ? zamiast rozmowy w toku rozmowy przy kaczce o kaczce z kaczką ?

bax

Maximum FC
Featherweight
No, tak nawiasem mówiąc, kaczka to chyba najsmaczniejszy drób.

Ogólnie temat zaraz zrobi się drugim hyde parkiem. Sugeruję zamknięcie.