Bambosze
KSW Welterweight
Czekamy na takie wywiady :DTego nie powiedziałam, choć po cichu mam taką nadzieję ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czekamy na takie wywiady :DTego nie powiedziałam, choć po cichu mam taką nadzieję ;)
Żeby była jasność nie przywaliłem jej od tak :-D tylko na sparingach i to sama powiedziała że mam bić tak jak z facetem, no to biłem. Dziwię się że nie załapałem się w tym filmiku promującym nową grę UFC gdzie byłe Conor, Ronda, Tyson jako najszybsze KOJak damski kickbokser to tylko @Gienek . Ostatnie KO poniżej 10 sekund.

Czekamy na takie wywiady :D
Nie wiesz, że jak kobieta mówi jedno to oczekuje drugiego? Chciała dać Ci okazje do bycia dżentelmenem, a tu taki zonk. Poza tym słabą gardę miała.Żeby była jasność nie przywaliłem jej od tak :-D tylko na sparingach i to sama powiedziała że mam bić tak jak z facetem, no to biłem. Dziwię się że nie załapałem się w tym filmiku promującym nową grę UFC gdzie byłe Conor, Ronda, Tyson jako najszybsze KO![]()
Czekamy na takie wywiady :D
Dokładnie. Nie twoja wina @Gienek, że nie potrafiła trzymać gardy.Poza tym słabą gardę miała.
Ty zawsze tak wszystko na poważnie bierzesz?Podnieta w tym temacie sięga zenitu haha .Czym wy się podniecacie że z kobieta popiszecie przez internet ? Rozumiem niecodzienna sytuacja ale nie wariujmy , zauważyłem połowa jak i nawet większość cohones wypowiada się bardzo chetnie w temacie który ma zwiazek z dupą i cyckami... zapomniałem i rudym krasnalem z Irlandii :) Macie wolna reke i kilka stron z czerwona grafika wiec sobie tam testosteron uregulujcie a potem udzielajcie się bez podtekstów skierowanych do nowej pani redaktor .
Ona nie lubi dżentelmenów :-D chciała to jej przywaliłem. Najpierw prawy prosty a póżniej lewy na wątrobę a na koniec kolankiem w bęben, nie chciałem na twarz, więc w sumie można powiedzieć że zachowałem się jak dżentelmen bo nie biłem po twarzy :-DNie wiesz, że jak kobieta mówi jedno to oczekuje drugiego? Chciała dać Ci okazje do bycia dżentelmenem, a tu taki zonk. Poza tym słabą gardę miała.
Miałem wczoraj nadrabiać jak było 16 stron, ale mówię sobie "spokojnie, jutro sobie nadrobisz, dopiszą max dwie strony i wciagniesz całość na raz". Taa kurwa. Dwie strony.
.... Dopiero przyszłam i już chcesz żeby mnie zabito? :D ale w sumie... Wyglądało to ciekawe a potem zaczęła stękać :D
No właśnie taki Hyde Park 2.0 się zrobił z udzielającą się niewiastą.Luzik, tutaj już jest o wszystkim ;)
Luzik, tutaj już jest o wszystkim ;)
Zaraz, że zabito. Ona wyglądała na całkiem zadowoloną.... Dopiero przyszłam i już chcesz żeby mnie zabito? :D ale w sumie... Wyglądało to ciekawe a potem zaczęła stękać :D

Domyślam się. I pewnie ty najmniej w tym wszystkim uczestniczysz.Luzik, tutaj już jest o wszystkim ;)

Zaraz, że zabito. Ona wyglądała na całkiem zadowoloną![]()

Domyślam się. I pewnie ty najmniej w tym wszystkim uczestniczysz.![]()
Typowe Cohones. Poznasz lepiej i pokochaszStrzał w dziesiątkę ;)

Typowe Cohones. Poznasz lepiej i pokochasz![]()
Nie wszystkie, dwa sobie na to nie zasłużyły.Sprawdzam czy RaphTaba likuje wszystkie posty w tym temacie
Ojj Pani redaktor po tym treningu musiała wyprać majtki1:44 pięknie jej jebnął

Jeden odnośnie Connnora a drugi?Nie wszystkie, dwa sobie na to nie zasłużyły.
Panna Dubert to największy sukces MMARocks od czasów przejścia na nowy silnik forum.
Ojj Pani redaktor po tym treningu musiała wyprać majtki![]()

Komentarz @CongaBonga bo się go boję.Jeden odnośnie Connnora a drugi?