Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
RJJ - to nie podlega dyskusji.
dla mnie Artek jest zbyt statyczny by złapać RJJaRJJ - to nie podlega dyskusji.
bez jajA od siebie rzucę ciekawy temat: Wilder vs. Bowe. Dla mnie Riddick robi Wildera na miękko.
padziu ju gołing daunSzpilka wciaga Tysona na kontre, wali go na cytryne, mamy pierwszego mistrza swiata.
Szpilka wygrywa przez KO/TKO w okolicach 4 rundy.
Beterbiev vs RJJ
ja przeczytałem dzisiaj że Canelo by zrobił RJJ ze względu na to iż Junior miał szklaną szczękęmimo, że niepytany, to odpowiem
RJJ z drugiej połowy lat 90. robi wszystkich z półciężkiej głaszcząc się po jajcach
To ziomeq jest też fanem Canelo? Czy to Picks wrócił?ja przeczytałem dzisiaj że Canelo by zrobił RJJ ze względu na to iż Junior miał szklaną szczękę
Obejrzałbym sobie wsm jego walkę z Wardem
nie nieTo ziomeq jest też fanem Canelo? Czy to Picks wrócił?
Chłop był fenomenalny, jak on rzucał tymi łapami od niechcenia to chyba do dzisiaj nikt tak nie potrafi. Jakby tacy klinczkowie mieli z nim wyjść, to George porozpierdalałby im głowy. Szukam jakiegoś solidnego nazwiska, ktore starszy banderowiec ma na rozkładzie i bez kitu on z każdym solidnym nazwiskiem przegrał. Najman miał racje podczas rozmowy z Sosnowskim.
no ogólnie on miał naprawdę metal a nie dłonie
Fenomen genetyczny
Nie wiem czy Grillman mógłby sie do nich doczłapać ale VItek by chyba pierwszy raz drobnych w ringu szukał
podstarzały to on nie był ale fakt nie był w primeDżordż nie był żadnym geniuszem boksu, co udowodnił podstarzały Ali
Fury by go porobił, Usyk też
@bokserek
Jeśli chodzi ci o Ali i kumpli to mozliwe że sobie poradzili, już Holmes czy Foreman udowodnili inaczej
W czasach kliczki byli słabi pięściarze dosyć, a Ali to dosyć zbliżona wersja Usyka
Z samymi Braćmi byłoby ciężko, bo byli więksi i raczej by ich nie pokonali
Chyba że władka by poniosła ułańska fantazja i poszedłby na wymianę z Grillmanem
Chyba InoueCoś współczesnego Inoue vs. Shakur Stevenson.
a co do czasów Louisa, to oni byli za słabi technicznie no i fizycznie
Też o tym tak myślę. Wtedy były inne czasy, inne metody treningowe, inna technologia itd. Moim zdaniem nie ma co ich porównywać. Kiedyś większość walczyła bo musiała i nie miała innego wyboru, żeby zapewnić byt rodzinie, a dziś już tak w wielu przypadkach nie maChyba Inoue
Shakur jest świetny ale skos to potwór
uważa że osobiście od 4 królów tae inne wsyztsko się zatraciło i uważam że taki Canelo przegrałby z Haglerem czy z RJJTeż o tym tak myślę. Wtedy były inne czasy, inne metody treningowe, inna technologia itd. Moim zdaniem nie ma co ich porównywać. Kiedyś większość walczyła bo musiała i nie miała innego wyboru, żeby zapewnić byt rodzinie, a dziś już tak w wielu przypadkach nie ma
Dlatego calkowicie nie rozumiem jak ludzie czesto stawiaja takich Louisow w top 3 HW np a czesto nawet top 1. Tak samo jak robia ranking p4p a tam znajduja sie takie perelki ktorych musze wyszukiwac w google bo nie znam nazwisk, okazuje sie ze chlop walczyl niemal 100 lat temu ma rekord 226-40 czy iles w tym 145 obron tytulu xD tyle ze wtedy walczylo sie 5 razy w miesiącu i to jak byl kiepski miesiac, tyle ze te walki byly z pijanymi rzeznikami czy farmerami ktorzy czesto nic soba nie reprezentowali, i takie walki tez byly wliczane oczywiscie do rekordow.Chyba Inoue
Shakur jest świetny ale skos to potwór
to prawdaDlatego calkowicie nie rozumiem jak ludzie czesto stawiaja takich Louisow w top 3 HW np a czesto nawet top 1. Tak samo jak robia ranking p4p a tam znajduja sie takie perelki ktorych musze wyszukiwac w google bo nie znam nazwisk, okazuje sie ze chlop walczyl niemal 100 lat temu ma rekord 226-40 czy iles w tym 145 obron tytulu xD tyle ze wtedy walczylo sie 5 razy w miesiącu i to jak byl kiepski miesiac, tyle ze te walki byly z pijanymi rzeznikami czy farmerami ktorzy czesto nic soba nie reprezentowali, i takie walki tez byly wliczane oczywiscie do rekordow.
Mial spore osiagniecia tyle ze w jakich czasach. Rownie dobrze mogloby byc tak ze Louis by byl zmasakrowany przez Weavera ktorego nikt praktycznie nie kojarzy, boks ewoluował z biegiem lat, bardzo mocno. Sama roznica miedzy czasami Louisa a czasami Alego byla juz ogromna, a co dopiero miedzy bokserami z lat 80 czy z tymi maszynami z lat 90 czy gigantami z 2000 +.to prawda
Louisa się stawia bo osiągnięcia miał spore
Ale co by nie mówić jeśli mówimy o rankingu prime, kto kogo by najebał to Bowe chyba byłby pierwszy
to znaczy tu rozchodzi się o ranking ciężkiej pod względem osiągnięć a pod względem kto kogo by naprułAle co by nie mówić walki Schmelinga z Louisem to kamień milowy pod wielkość ciężkiej. A przecież Max to był naprawdę niedobry chłopak...
No i oczywiście wisienka na torcie o którą zawsze fanboje się kłócąDobra mam jakieś @Apollo @szczurza_warga @alww @PaulPGR
De la chuj vs Sugar ray leonard
Walka dwóch sugarów
Duran vs Chavez Sr
RJJ vs Marciano(byli dosyć zbliżeni wagowo, ale wątpię że Rocky byłby w stanie dotrzeć do Roya)
Mike robi go w 1R a później odgryza uchoNo i oczywiście wisienka na torcie o którą zawsze fanboje się kłócą
Muhammad Ali vs Mike Tyson
to nie HolyMike robi go w 1R a później odgryza ucho