Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Są na allegro.zazdroszczę
do possania![]()

Komuś zostały jakieś skarby związane z DB, zbierane za dzieciaka? Karty, naklejki, mangi - cokolwiek komuś się uchowało? Czy klasyczek z wyjebaniem do śmieci?

karteczki
![]()
https://mangarden.pl/pl/search.html?A jest jakieś miejsce, w którym jednym kliknięciem skompletuję całość tego full color?![]()
A jest jakieś miejsce, w którym jednym kliknięciem skompletuję całość tego full color?![]()
jakie karteczki?
Mam koszulki, piżamę, a do tego karty Chio dostałem od kolegi swego czasu, bo moje zbiory gdzieś się zapodziały. Tak myślę, że finalnie będę chciał je wszystkie zebrać, a teraz to już trochę kosztują.
View attachment 148007
pamiętasz jak się zbierało, ja jestem rocznik nik 88'
Wystarczyłoby w miękkiej...w miękkiej oprawie na luzie, ale w twardej bez szans. Chyba, że lubisz przepłacić 8x za pierwsze sagi. Na olx czy vinted sporo jest twardych opraw wystawionych za 400 zł... :D
Kolega na prawdę zadbał o ich stan, a teraz staram się to kontynuować. Może pomyślę nad tym, żeby to w jakąś folię wsadzić. Swego czasu była afera, bo gość na fb kupił całą kolekcję za spore pieniądze, a ten mu nie wysłał. Ludzie się wkurwili, zaczęli szukać gościa, gdzie w końcu zamówił ubera i wszystkie karty przekazał zamawiającemu.piękny stan, ceny teraz nieźle skoczyły (szczególnie jeśli karty są w folii)
Kolega na prawdę zadbał o ich stan, a teraz staram się to kontynuować. Może pomyślę nad tym, żeby to w jakąś folię wsadzić. Swego czasu była afera, bo gość na fb kupił całą kolekcję za spore pieniądze, a ten mu nie wysłał. Ludzie się wkurwili, zaczęli szukać gościa, gdzie w końcu zamówił ubera i wszystkie karty przekazał zamawiającemu.
A tutaj jakby ktoś sobie chciał zrobić reprint
![]()
Fanowski reprint kart Chio Dragon Ball - Uzupełnij brakującą kolekcję!
Fanowski reprint kart Chio Dragon Ball. Brakuje Ci kilku kart albo chcesz mieć całą kolekcję w dobrej jakości? Zajrzyj tutaj!rafalhiszpanski.pl
Też stawiam na oryginalne, trzeba zebrać wszystkie. Kojarzę, że to było na fb (jakaś grupa), na szybko nie mogłem znaleźć.Nie, takimi reprintami to ja gardzę. Sam mam kolekcję 202/202. Nigdy nie słyszałem o tej aferze, gdzie ona się wywiązała?
Miałem cała kolekcje kart z Chin chips, to niestety przy remoncie ktoś wyjebał do śmieciKomuś zostały jakieś skarby związane z DB, zbierane za dzieciaka? Karty, naklejki, mangi - cokolwiek komuś się uchowało? Czy klasyczek z wyjebaniem do śmieci?

Może zamurowali gdzieś przypadkiem? Skuwaj!Miałem cała kolekcje kart z Chin chips, to niestety przy remoncie ktoś wyjebał do śmieci![]()
Nie rób mi nadzieiMoże zamurowali gdzieś przypadkiem? Skuwaj!
Mam w rodzinie ziomka co ma bzika na tym punkcie. Tatuaże, statuetki po 400 zł chyba już z 50.
Ja się z tym minąlem ale trzeba przyznać że ma to swój klimat. Chyba nawet w filmach nie było lepszego klimatu podczas walk.