Dragon Ball

do possania :beczka:
IMG_0158.gif

Komuś zostały jakieś skarby związane z DB, zbierane za dzieciaka? Karty, naklejki, mangi - cokolwiek komuś się uchowało? Czy klasyczek z wyjebaniem do śmieci?

A jest jakieś miejsce, w którym jednym kliknięciem skompletuję całość tego full color? :awesome:
https://mangarden.pl/pl/search.html?
text=Dragon+Ball+full+color
Tutaj mają wszytko chyba, ja kupowałem od nich ale na allegro.
Całości nie ma jeszcze. Mi tam zależy głównie na Z. Saga Cell jeszcze 2 tomy zostały i zaczną wydawać Buu saga. Minus taki, że dają 1 na 2 miesiące.

A jest jakieś miejsce, w którym jednym kliknięciem skompletuję całość tego full color? :awesome:

w miękkiej oprawie na luzie, ale w twardej bez szans. Chyba, że lubisz przepłacić 8x za pierwsze sagi. Na olx czy vinted sporo jest twardych opraw wystawionych za 400 zł... :D

piękny stan, ceny teraz nieźle skoczyły (szczególnie jeśli karty są w folii)
Kolega na prawdę zadbał o ich stan, a teraz staram się to kontynuować. Może pomyślę nad tym, żeby to w jakąś folię wsadzić. Swego czasu była afera, bo gość na fb kupił całą kolekcję za spore pieniądze, a ten mu nie wysłał. Ludzie się wkurwili, zaczęli szukać gościa, gdzie w końcu zamówił ubera i wszystkie karty przekazał zamawiającemu.

A tutaj jakby ktoś sobie chciał zrobić reprint

Z koszulek, mam jedną z tej firmy, jakość bardzo w porządku

Kolega na prawdę zadbał o ich stan, a teraz staram się to kontynuować. Może pomyślę nad tym, żeby to w jakąś folię wsadzić. Swego czasu była afera, bo gość na fb kupił całą kolekcję za spore pieniądze, a ten mu nie wysłał. Ludzie się wkurwili, zaczęli szukać gościa, gdzie w końcu zamówił ubera i wszystkie karty przekazał zamawiającemu.

A tutaj jakby ktoś sobie chciał zrobić reprint

Nie, takimi reprintami to ja gardzę. Sam mam kolekcję 202/202. Nigdy nie słyszałem o tej aferze, gdzie ona się wywiązała?

Nie, takimi reprintami to ja gardzę. Sam mam kolekcję 202/202. Nigdy nie słyszałem o tej aferze, gdzie ona się wywiązała?
Też stawiam na oryginalne, trzeba zebrać wszystkie. Kojarzę, że to było na fb (jakaś grupa), na szybko nie mogłem znaleźć.

Mam w rodzinie ziomka co ma bzika na tym punkcie. Tatuaże, statuetki po 400 zł chyba już z 50.

Ja się z tym minąlem ale trzeba przyznać że ma to swój klimat. Chyba nawet w filmach nie było lepszego klimatu podczas walk.

Back