J-Son
Nadworny grafik
Brał ktoś BCAA ? Jakieś konkretne marki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Brał ktoś BCAA ? Jakieś konkretne marki ?
HITACHIBrał ktoś BCAA ? Jakieś konkretne marki ?
Jak byś znał chociaż podstawy budowania masy mięśniowej to byś się tak nie wydurniłBo reklamują żeby brać. Przecież bez bcaa zero progresu ;)
Czy mógłby Pan je nam przedstawić?Jak byś znał chociaż podstawy budowania masy mięśniowej to byś się tak nie wydurnił
Aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach bocznych to absolutna podstawa suplementacji w różnych dyscyplinach sportowych. Wiele osób stosuje BCAA po prostu dlatego, że odczuwa ich korzystne działanie. Jedni mówią, że dodają im energii do ćwiczeń, drudzy, że przyspieszają regenerację, inni zaś, że ułatwiają wzrost mięśni. Mam pisać dalej ?Czy mógłby Pan je nam przedstawić?
Tak.Mam pisać dalej ?
NieMam pisać dalej ?
Ić kota pilnować.
OkIć kota pilnować.
Aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach bocznych to absolutna podstawa suplementacji w różnych dyscyplinach sportowych. Wiele osób stosuje BCAA po prostu dlatego, że odczuwa ich korzystne działanie. Jedni mówią, że dodają im energii do ćwiczeń, drudzy, że przyspieszają regenerację, inni zaś, że ułatwiają wzrost mięśni. Mam pisać dalej ?
Dzięki za normalną odpowiedź
BCAA czyli leucyna, walina i izoleucyna są substancjami egzogennymi, czyli człowiek sam nie może ich wytworzyć. Poza tym pobudzają syntezę białek i mają właściwości antykataboliczne, hamują rozpad włókien mięśniowych. BCAA w przeciwieństwie do innych aminokwasów budujących białka wyróżniają się obecnością rozgałęzionego łańcucha bocznego, a także tym, że metabolizowane są nie w wątrobie, a przede wszystkim w tkance mięśniowej.
A kto twierdzi, że to podstawa? Bardzo mnie ciekawi skąd takie wynoszenie na piedestał bcaa w formie suplementu.
Mógłby Pan przestać kopiować fragmenty artykułów z internetu i przedstawić jakie są te podstawy budowania masy mięśniowej, o których Pan wspominał?BCAA czyli leucyna, walina i izoleucyna są substancjami egzogennymi, czyli człowiek sam nie może ich wytworzyć. Poza tym pobudzają syntezę białek i mają właściwości antykataboliczne, hamują rozpad włókien mięśniowych. BCAA w przeciwieństwie do innych aminokwasów budujących białka wyróżniają się obecnością rozgałęzionego łańcucha bocznego, a także tym, że metabolizowane są nie w wątrobie, a przede wszystkim w tkance mięśniowej.
Ty mi nie wyjeżdżaj z definicjami z internetu, tylko uzasadnij używanie bcaa w postaci suplementu. Czytaj że zrozumieniem i odpowiedz łaskawie na pytanie. Kto twierdzi że to podstawa? I dlaczego akurat w formie suplementu?BCAA czyli leucyna, walina i izoleucyna są substancjami egzogennymi, czyli człowiek sam nie może ich wytworzyć. Poza tym pobudzają syntezę białek i mają właściwości antykataboliczne, hamują rozpad włókien mięśniowych. BCAA w przeciwieństwie do innych aminokwasów budujących białka wyróżniają się obecnością rozgałęzionego łańcucha bocznego, a także tym, że metabolizowane są nie w wątrobie, a przede wszystkim w tkance mięśniowej.
DokładnieCzytaj że zrozumieniem
To samoMógłby Pan przestać kopiować fragmenty artykułów z internetu i przedstawić jakie są te podstawy budowania masy mięśniowej, o których Pan wspominał?
Ma Pan na myśli, że podstawą budowania masy mięśniowej jest suplementacja BCAA?Dokładnie
To samo
Ja jestem dzisiaj tak leniwy, ze nawet nie chce mi sie otwierac tego linku. Wierze, ze gra nie warta swieczkihttps://jissn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12970-017-0184-9
Krótko mówiąc, gra niewarta świeczki.
Jak wam się nie chce czytać całego to wystarczy kliknąć w konkluzje i znać angielski w stopniu podstawowym.
działa.N-acetylocysteina, ktoś brał ? Jakieś opinie ? Działa to w ogóle czy szkoda zachodu ?
laczyles to z czyms jeszcze na oczyszczenie? aktualnie jestem na hepa merz 3000, uwazasz, ze warto dolozyc do tego nac czy odczekac az skoncze kuracje?działa.
Można łączyć. Ale jak bierzesz tylko prewencyjnie to wystarczy jeden środek.laczyles to z czyms jeszcze na oczyszczenie? aktualnie jestem na hepa merz 3000, uwazasz, ze warto dolozyc do tego nac czy odczekac az skoncze kuracje?
nie, mam wyjebany aspat i alat ponad 200 i kilka rzeczy.Można łączyć. Ale jak bierzesz tylko prewencyjnie to wystarczy jeden środek.
badałeś na czysto? w sensie nie waliłeś wódy, nie żarłeś kfc dzień wcześniej?nie, mam wyjebany aspat i alat ponad 200 i kilka rzeczy.
mam z nia problem juz jakis czas, do tego refluks.badałeś na czysto? w sensie nie waliłeś wódy, nie żarłeś kfc dzień wcześniej?