Depresja vs. Cohones

Jego już nie ma :fjedzia:
1*QpMf6_lJrZl4zpwSmhrpBA.gif

Wydaje mi się, że można usunąć temat. I tak nikt nic tutaj nie napisze.
Parę osób pisało, że zaczyna terapię, ale szybko zauważyli, że bez sensu jest się tutaj czymś dzielić, a poza tym dużo syfu jest w komentarzach, więc myślę, że będzie ok zamknąć to. :fjedzia:
@Cloud
@kaczka94

Przecież u niego paranoja wjeżdża, boi się że tutaj za dużo napisał i ktoś mu to kiedyś wyciągnie :juanlaugh:
kim ty w ogóle jesteś, żeby kogokolwiek oceniać? Myślisz, że nikt nie wie, jak wygląda twoje życie?
Wszyscy tutaj dobrze wiedzą, że odwróciła się od ciebie rodzina, że nie rozmawiasz z własnym bratem, a twoja sytuacja życiowa to jedno wielkie ruina. Żyjesz przeszłością i wspomnieniami o tym, jak to kiedyś grałeś w piłkę. Masz trzydzieści lat na karku, brak prawa jazdy, zero jakichkolwiek osiągnięć i wizję wylądowania na bruku. Dla ludzi z tego forum nie jesteś żadnym autorytetem – jesteś zwykłym pośmiewiskiem i lokalnym memem.
Z czego ty się w ogóle śmiejesz? Spójrz wreszcie w lustro, zacznij od zrobienia porządku ze sobą i swoim wyglądem, bo na razie wychodzisz tu na największą ofiarę losu.
I co teraz napiszesz? Że się spłakałem? Czym ty chcesz mnie niby wyjaśnić? Co mi wyciągniesz? Nic. To ty jesteś człowiekiem głęboko przegranym i czas, żebyś wreszcie się z tym pogodził.
To jest moja ostatnia wiadomość do ciebie i w tym temacie. Jeśli dalej chcesz kpić z czyjejś choroby, a reszta chce ci w tym przyklaskiwać droga wolna. Możecie dalej się nawzajem nakręcać i robić z siebie pośmiewisko. :kis:

@jd0490 ale ty jesteś żałosny japierdole teraz potwierdziles tym wysrywem którego nawet nie mam zamiaru czytać to o czym pisałem już jakiś czas temu :juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh:

@tinc2 tylko nie szukaj mojej dziewczyny w internecie i nie próbuj mi grozić na fazie :juanlaugh:

O jebany ale mi zrobił dzień, rozegrany jak dzieciak praktycznie bez wysiłku bo jad aż mu się uszami wylewał już od czasów przed Johanowych. :beczka:

Ludzie liczą czas od jezusa, mahometa, pierwszych ludzi.

Na cohones natomiast jest przed gejones oraz czasy przed Johanowe :frankapprove:
Nie mów że tego nie widziałeś, tych nieudolnych podjazdów :korwinlaugh:

A ja teraz zrobię tak że pierwszy raz, no prawie pierwszy, zrobię sobie taki czelendż 48h spania. Że naprawdę nie przeczytam i się ani słowem nie odniose :beczka:

Back