Roshi
Roshi
Jego już nie ma![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jego już nie ma![]()
W sumie to chyba nikt tu już nie rucha, kiedyś to było.znowu usuneli @tinc a?![]()

Ruchasz coś?
Jak napisze, że dostałem dzisiaj od swojej zdjęcie bez majtek, zrobione w łazience w pracy, to zaraz przyleci i będzie męczył bułę ;)Krecik no weź się.
![]()
Jak napisze, że dostałem dzisiaj od swojej zdjęcie bez majtek, zrobione w łazience w pracy, to zaraz przyleci i będzie męczył bułę ;)
A pokaż
Rucham Twoja depresję JacuśRuchasz coś?
Pisanie prywaty a do tego poważnie to nie tutaj

Jakie usunąć? Zachować jako przestrogę przed narkotykami

Jakie usunąć? Zachować jako przestrogę przed narkotykami![]()

Przecież u niego paranoja wjeżdża, boi się że tutaj za dużo napisał i ktoś mu to kiedyś wyciągnieJakie usunąć? Zachować jako przestrogę przed narkotykami![]()

kim ty w ogóle jesteś, żeby kogokolwiek oceniać? Myślisz, że nikt nie wie, jak wygląda twoje życie?Przecież u niego paranoja wjeżdża, boi się że tutaj za dużo napisał i ktoś mu to kiedyś wyciągnie![]()

Odrazu mówiłem. Jakie kurwa usuwać?No nieźlekamienie robiące uuu czy jakoś tak
Chyba że wydygająOdrazu mówiłem. Jakie kurwa usuwać?
Jedziemy z tematem

Przegrany siada na piłkęChyba że wydygają![]()
Możesz coś dodać, ale chyba wymieniłem wszystkie jego sukcesy i osiągnięcia życiowe, wszystko zarówno w aspekcie społecznym, jak i zawodowym.Lud chce więcej!
Stańmy w prawdzie![]()

Ludzie liczą czas od jezusa, mahometa, pierwszych ludzi.Już od czasów przed Johanowych.

Nie mów że tego nie widziałeś, tych nieudolnych podjazdówLudzie liczą czas od jezusa, mahometa, pierwszych ludzi.
Na cohones natomiast jest przed gejones oraz czasy przed Johanowe![]()

Nie no, tak nie chcemyŻe naprawdę nie przeczytam i się ani słowem nie odniose![]()
I dlatego tak zrobieNie no, tak nie chcemy