Siedem
NoLife FC
Dzięki.EMDR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki.EMDR
Cześć kryształku.witam serdecznie
![]()
witam serdecznie
![]()
witam serdecznie
![]()
Witam witam i o zdrowie pytam...witam serdecznie
![]()

To weź 3 białe i dwie zielone, awantura tam gdzie zawsze, eema ziombardzo dobrze
![]()
To weź 3 białe i dwie zielone, awantura tam gdzie zawsze, eema ziom
Bo się znasz.CZYSTYM, CHYBA TY
a i nagrania video, audio zrobiły swoje, teraz mam spokój ducha jak nigdy dotąd
psychiczne?bardzo dobrze
![]()
psychiczne?
wszystko jest w glowietez, wszystko git
odcięcie znów od toksycznych ludzi, którzy wysyłali negatywna energię
i na chacie spokój, dopiero jak zacząłem wszystko nagrywać, zdałem sobie sprawę jaki byłem głupi tak długo dając się drenowac i niszczyć psychicznie, fizycznie też, to żadna choroba, odkąd mam dowody to taki spokój, chyba największy odkąd pamiętam dzieciństwo

"odcięcie znów od toksycznych ludzi, którzy wysyłali negatywna energię"
I wracasz tu? xd

"odcięcie znów od toksycznych ludzi, którzy wysyłali negatywna energię"
I wracasz tu? xd
Premium ma dostęp do Ciebie...nie mam dostępu do premium więc gitara
![]()
Że depresja to choroba duszy to się w stu procentach zgadzam... A ja poznałem lekarstwo na te chorobę.Rzucam kontrowersyjna tezę: depresja jest naturalnym stanem dla organizmu, to choroba duszy
W silnej depresji mózg funkcjonuje na falach Alfa - kompletna otępiałość umysłowa, zero myśli, stan wegetacji.... I dobrze !
Nie powinno się wtedy spożywać pokarmów, tabletek, pić tylko wodę
Po kilku dniach poprawa znaczna, po tygodniu poprawa na poziomie przywrócenia ustawień fabrycznych organizmu, po 21 dniach poprawa fundamentalna na poziomie komórkowym
Presja społeczna działa jednak inaczej. Każdy kto ma depresję jest wykluczony, pierdolnięty i musi zażywać psychotropy.... kompletnie jest wszystko na odwrót
Leżenie bezczynnie nie jest złe dla organizmu, jest kluczowe by przywrócić energię!

naćpać się i zapomnieć o bożym świecie?Że depresja to choroba duszy to się w stu procentach zgadzam... A ja poznałem lekarstwo na te chorobę.
![]()

Ćpanie tylko pogłębia depreche.naćpać się i zapomnieć o bożym świecie?![]()
No i gra, o tym mówię. Tak właśnie organizm to przeżywa. Ma leżeć by przywrócić energię, nie jeść, wodę i tak będzie pił - organizm zmusi i oddychać też będzie.@Brawler098 no nie zgadzam się, widziałem epizody depresyjne, gdzie ludzie nie mieli siły wstać, otworzyć oczu, czy wypić szklanki wody, ani zadzwonić po pogotowie gdy brat umiera.
MA-STU-RBA-CJA?Że depresja to choroba duszy to się w stu procentach zgadzam... A ja poznałem lekarstwo na te chorobę.
![]()

Tak, ale trzeba się na tym znać.MA-STU-RBA-CJA?![]()
Tak, ale trzeba się na tym znać.