D
Deleted member 21281
Guest
od kapusiow mnie wyzywasz?@synaynrand psiarskie Cię nasłały czy ludzie żurka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
od kapusiow mnie wyzywasz?@synaynrand psiarskie Cię nasłały czy ludzie żurka?
skąd przybywasz? dokąd zmierzasz?od kapusiow mnie wyzywasz?
Człowieku do pierwszej lepszej roboty do przysłowiowej łopaty za mniej niż 20 dychy z okolic Krosna Sanoka nikt, nawet przysłowiowy Dima nie pójdzie, każdy zakład nawet przysłowione Januszex najniższą muszą zapłacić. Z Dębicy kurwa do Rzeszowa pociągiem jest z 20 minut więc problem nie leży w kasie bo jak by chciał to po miesiącu czasu wyprowadził się od matki tylko jemu widocznie tak jest lepiej i jest w jakimś stopniu masochistą.Znalazłem w Dębicy.
600 plnów/msc![]()
Lokal użytkowy, ul. Konarskiego
Biuro nieruchomości Mint Property przedstawia na wynajem lokal biurowyo powierzchni użytkowej ok 14 m2 usytuowany w budynku na 1 pietrze w Dębicy.debica.nieruchomosci-online.pl
Jesli nie ma tam sracza ani prysznica, to tym lepiej bo dodatkowe opłaty będą niższe. Ale pewnie będzie więc nie trzeba będzie "chodzić z kupą" do domu, aczkolwiek to też jest trening wytrzymałości mentalnej. Spać możesz tam na materacu lub w domu. Zostaje Ci 800 cebulionów na jedzenie, więc chodząc z plecakiem po mieście za promocjami na owoce i kupując jedzenie strączkowe spokojnie nie zdechniesz z głodu. Nie wiem jakie masz rachunki jeszcze. Tu pojawia sie problem, ale też nie wiem ile masz tej renty(1400 czy 1800).
Brzmi szalenie, ale w Polsce B nieraz cięzko o robotę za naciaganą minimalną( a są przypadki stawek rzędu 15pln/h na pół etatu formalnie).
Jak to nie odpowiada, to możesz funkcjonować w nocy a w dzien odsypiać po 12-15 godzin, jeśli matula Cię tak zamęcza. Skoro w 2026 jeszcze żyjesz to raczej nie polewa cie woda podczas głębokiego snu zatem myslę, że dasz radę.
Wiesz ilu ludzi w tym czasie musi wstawać do kołhozu za wiele niższa stawke niż ustawowa? Ty możesz mieć w dupie szefa buca, a i do roboty z grupą Cie chętniej wezmą i zapierdalać nie będziesz musiał. Warto to docenić.
I jesli lubisz sie wyzywac z innymi, to zalecam anonimowe konto YT lub w grach. Staranie się o kolejną dramę roku może tylko pogorszyć sprawę.
Sa tez miejscówki typowo na czarno, jak za pięknych lat 90/00 tych, a tam już pan janusz ma większe pole do popisu jeśli w mieścinie jest dostęp do ludzi bez perspektyw lub innych zdesperowanych . Może nie w Rzeszowie ale w Polsce B, a nawet i A występują. Pamiętaj, że taki Dima nawet mieszkając w 5 osób na 10m2 ma spore wydatki jak małpka przed i po pracy, więc nie sugerowałbym się tak ścisle kwotami 20pln, 15 pln 25 itp. A nawet, to robota za 4 dychy może być mniej wybierana niż za 30. Jest wiele czynników wpływających na chęc podjęcia pracykażdy zakład nawet przysłowione Januszex najniższą muszą zapłacić
Ej, ale @tinc ma pracę... Całkiem dobrze płatną. Tu trzeba przetasowania życia odrobinęSa tez miejscówki typowo na czarno, jak za pięknych lat 90/00 tych, a tam już pan janusz ma większe pole do popisu jeśli w mieścinie jest dostęp do ludzi bez perspektyw lub innych zdesperowanych . Może nie w Rzeszowie ale w Polsce B, a nawet i A występują. Pamiętaj, że taki Dima nawet mieszkając w 5 osób na 10m2 ma spore wydatki jak małpka przed i po pracy, więc nie sugerowałbym się tak ścisle kwotami 20pln, 15 pln 25 itp. A nawet, to robota za 4 dychy może być mniej wybierana niż za 30. Jest wiele czynników wpływających na chęc podjęcia pracy

Przecież on robi strony internetowe...Od kiedy rente nazywamy pracą?

Chyba przegląda....Przecież on robi strony internetowe...![]()
Też.Chyba przegląda....
Przecież on robi strony internetowe...![]()

Co ty pierdolisz, ostatnio pisal, ze dobrze, ze dostal ta rente bo nie mial za co zyc.Przecież on robi strony internetowe...![]()
#mitomanCo ty pierdolisz, ostatnio pisal, ze dobrze, ze dostal ta rente bo nie mial za co zyc.

To tego nie czytałem, ostatnio pamiętam było pisane o pracy w robieniu stron www. Co to ma wspólnego z mitami?#mitoman![]()

Klasyczekcwaniaczki zza klawiatury, myślą że mnie znają i co robię w życiu, takich jak wy, takie zawistne kurwy, tylko utylizować
Widze że uruchamia się tryb skromnego chłopaka z Dębicycwaniaczki zza klawiatury, myślą że mnie znają i co robię w życiu, takich jak wy, takie zawistne kurwy, tylko utylizować
Zawiść (ang. envy) to silne uczucie niechęci, wrogości, przykrości lub oburzenia, odczuwane z powodu czyichś sukcesów, posiadanych dóbr, cech lub osiągnięć, połączone z pragnieniem, aby druga osoba to straciła.
Ciebie już nie maSpodziewaj się odwiedzin, balasie![]()

Nawet śnieżek?nic kompletnie mnie nie cieszy
No to spierdalaj stamtąd szybko i na pewno nie cpaj więcej.sukcesywne znęcanie sie psychiczne musiało sie tak skończyć, coś mi znów kliko w glowie, zero chęci do życia, nic kompletnie mnie nie cieszy, ciągły strach i lęk, jest gorzej niż tragicznie
sukcesywne znęcanie sie psychiczne musiało sie tak skończyć, coś mi znów kliko w glowie, zero chęci do życia, nic kompletnie mnie nie cieszy, ciągły strach i lęk, jest gorzej niż tragicznie
sukcesywne znęcanie sie psychiczne musiało sie tak skończyć, coś mi znów kliko w glowie, zero chęci do życia, nic kompletnie mnie nie cieszy, ciągły strach i lęk, jest gorzej niż tragicznie