Depresja vs. Cohones

Znalazłem w Dębicy.
600 plnów/msc
Jesli nie ma tam sracza ani prysznica, to tym lepiej bo dodatkowe opłaty będą niższe. Ale pewnie będzie więc nie trzeba będzie "chodzić z kupą" do domu, aczkolwiek to też jest trening wytrzymałości mentalnej. Spać możesz tam na materacu lub w domu. Zostaje Ci 800 cebulionów na jedzenie, więc chodząc z plecakiem po mieście za promocjami na owoce i kupując jedzenie strączkowe spokojnie nie zdechniesz z głodu. Nie wiem jakie masz rachunki jeszcze. Tu pojawia sie problem, ale też nie wiem ile masz tej renty(1400 czy 1800).
Brzmi szalenie, ale w Polsce B nieraz cięzko o robotę za naciaganą minimalną( a są przypadki stawek rzędu 15pln/h na pół etatu formalnie).
Jak to nie odpowiada, to możesz funkcjonować w nocy a w dzien odsypiać po 12-15 godzin, jeśli matula Cię tak zamęcza. Skoro w 2026 jeszcze żyjesz to raczej nie polewa cie woda podczas głębokiego snu zatem myslę, że dasz radę.
Wiesz ilu ludzi w tym czasie musi wstawać do kołhozu za wiele niższa stawke niż ustawowa? Ty możesz mieć w dupie szefa buca, a i do roboty z grupą Cie chętniej wezmą i zapierdalać nie będziesz musiał. Warto to docenić.

I jesli lubisz sie wyzywac z innymi, to zalecam anonimowe konto YT lub w grach. Staranie się o kolejną dramę roku może tylko pogorszyć sprawę.
Człowieku do pierwszej lepszej roboty do przysłowiowej łopaty za mniej niż 20 dychy z okolic Krosna Sanoka nikt, nawet przysłowiowy Dima nie pójdzie, każdy zakład nawet przysłowione Januszex najniższą muszą zapłacić. Z Dębicy kurwa do Rzeszowa pociągiem jest z 20 minut więc problem nie leży w kasie bo jak by chciał to po miesiącu czasu wyprowadził się od matki tylko jemu widocznie tak jest lepiej i jest w jakimś stopniu masochistą.

każdy zakład nawet przysłowione Januszex najniższą muszą zapłacić
Sa tez miejscówki typowo na czarno, jak za pięknych lat 90/00 tych, a tam już pan janusz ma większe pole do popisu jeśli w mieścinie jest dostęp do ludzi bez perspektyw lub innych zdesperowanych . Może nie w Rzeszowie ale w Polsce B, a nawet i A występują. Pamiętaj, że taki Dima nawet mieszkając w 5 osób na 10m2 ma spore wydatki jak małpka przed i po pracy, więc nie sugerowałbym się tak ścisle kwotami 20pln, 15 pln 25 itp. A nawet, to robota za 4 dychy może być mniej wybierana niż za 30. Jest wiele czynników wpływających na chęc podjęcia pracy

Sa tez miejscówki typowo na czarno, jak za pięknych lat 90/00 tych, a tam już pan janusz ma większe pole do popisu jeśli w mieścinie jest dostęp do ludzi bez perspektyw lub innych zdesperowanych . Może nie w Rzeszowie ale w Polsce B, a nawet i A występują. Pamiętaj, że taki Dima nawet mieszkając w 5 osób na 10m2 ma spore wydatki jak małpka przed i po pracy, więc nie sugerowałbym się tak ścisle kwotami 20pln, 15 pln 25 itp. A nawet, to robota za 4 dychy może być mniej wybierana niż za 30. Jest wiele czynników wpływających na chęc podjęcia pracy
Ej, ale @tinc ma pracę... Całkiem dobrze płatną. Tu trzeba przetasowania życia odrobinę :roybelly:

• Bones
Reactions: AKK
sukcesywne znęcanie sie psychiczne musiało sie tak skończyć, coś mi znów kliko w glowie, zero chęci do życia, nic kompletnie mnie nie cieszy, ciągły strach i lęk, jest gorzej niż tragicznie

sukcesywne znęcanie sie psychiczne musiało sie tak skończyć, coś mi znów kliko w glowie, zero chęci do życia, nic kompletnie mnie nie cieszy, ciągły strach i lęk, jest gorzej niż tragicznie
No to spierdalaj stamtąd szybko i na pewno nie cpaj więcej.

images

Back