De Longhi - jaki model ekspresu do kawy wybrać ?

Gostek z filmu zachwala MELITTA Latticia OT, tylko chyba to bez tłumika
Jedno co musisz wiedzieć: jeżeli @Baasteek poleca jakiś model to wybierz zupełnie inny.
:roberteyeblinking:
A bastian nie miał rozjebanego słuchu bo uznał że nie potrzebuje ochronnych nauszników w robocie? Coś było takiego.
Zagłuszał hałasy w pracy przystawionym do ucha głośnikiem JBL, jest oficjalnie pierwszym przypadkiem w którym komuś pod wpływem disco polo literalnie krwawiły uszy.

Jedno co musisz wiedzieć: jeżeli @Baasteek poleca jakiś model to wybierz zupełnie inny.

Zagłuszał hałasy w pracy przystawionym do ucha głośnikiem JBL, jest oficjalnie pierwszym przypadkiem w którym komuś pod wpływem disco polo literalnie krwawiły uszy.
Ps.

Tutaj ludzie polecali słuchawki wyciszające NAUSZNE, których na przykład ja też używam w pracy.

No ale nasz as jak ze wszystkim wie lepiej i wolał używać gumowych do wciskania.

Skończył w szpitalu.

Kurtyna.

:juanlaugh:

Ps.

Tutaj ludzie polecali słuchawki wyciszające NAUSZNE, których na przykład ja też używam w pracy.

No ale nasz as jak ze wszystkim wie lepiej i wolał używać gumowych do wciskania.

Skończył w szpitalu.

Kurtyna.

:juanlaugh:
Chciałem tylko zaznaczyć, że to są dwie różne historie, oddzielone od siebie kilkuletnim okresem czasu.
Dziękuję :tiphatb:

Kafar bardzo dobra palarnia. Miałem tego Blenda 80-20 od nich i dobrze wspominam. Rozejrzę się skoro jest promka, dzięki.
Jak mi się promka znowu wyświetli to wezmę.

Teraz mam tę, dostałem prosto z Neapolu.

Bardzo dobra, ale straszna siekiera. Jak ktoś lubi mocne to serdecznie polecam.
Każda robusta będzie siekiera.

Kafar bardzo dobra palarnia. Miałem tego Blenda 80-20 od nich i dobrze wspominam. Rozejrzę się skoro jest promka, dzięki.
Żona wzięła kiedyś z Orlenu jakieś 2 paczki po 250g i kurwa pić się tego nie da, nawet wymieszane z tchibo(która sama w sobie też szału nie robi) ciężko wypić.
A w zapasie czekają jeszcze trip
Brazylia, Brazylia dark i kenia

Edit ogólnie te kawki Trip są bardzo dobre, podobno to palarnia własna sklepu Konesso

Każda robusta będzie siekiera.
Oczywiście, ale są mniejsze i większe siekiery. Ta jest jedną z większych jakie piłem. Poza tym jest naprawdę smaczna.
Żona wzięła kiedyś z Orlenu jakieś 2 paczki po 250g i kurwa pić się tego nie da, nawet wymieszane z tchibo(która sama w sobie też szału nie robi) ciężko wypić.
A w zapasie czekają jeszcze trip
Brazylia, Brazylia dark i kenia

Edit ogólnie te kawki Trip są bardzo dobre, podobno to palarnia własna sklepu Konesso
Kafar był na Orlenie? Czy tak poza kontekstem z tym Orlenem? :lol:

Tripy moim zdaniem są bardzo bezpieczne, takie dość uniwersalne, ale smaczne. Ja bardzo lubię Tatry.

Kafar był na Orlenie? Czy tak poza kontekstem z tym Orlenem? :lol:

Tripy moim zdaniem są bardzo bezpieczne, takie dość uniwersalne, ale smaczne. Ja bardzo lubię Tatry.
Nie kafar, nawet nie ma na paczce kto to wypala, drugą paczkę tego to wyjebie do kosza, szkoda młynek w ekspresie męczyć

Ja ta sobie teraz zamowilem, dzisiaj dojdzie
100 plnów az kosztowala majac smarta:robertmakeup:

Screenshot_20260525-102459_Allegro.jpg

W każdym nie czyszczonym ekspresie będziesz miał kapeluszniki.

Nie wyobrażam sobie żeby np teściowie mieli jakikolwiek ekspres, przerosło by ich zrobienie kapucziny, a co dopiero czyszczenie tego.
I pewnie większość seniorów (ludzi po 40 :werdum:) tak ma, że mało co ze sprzętów ogarniają, wymiana pełnego worka w odkurzaczu to już sukces.

Back