Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Przecież ona w tym filmiku twierdzi, że układa gameplany zawodnikom UFC... A ulany brudnopis słucha tego z zadowoleniem...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież ona w tym filmiku twierdzi, że układa gameplany zawodnikom UFC... A ulany brudnopis słucha tego z zadowoleniem...

No bo układa nawet zawodnikom jak Jonasz czy jak mu tamPrzecież ona w tym filmiku twierdzi, że układa gameplany zawodnikom UFC... A ulany brudnopis słucha tego z zadowoleniem...
Chyba przyciągają...Poświęciłem się i obejrzałem fragment tego shitu pt. „wiarygodność”. I ku mojemu zdziwieniu jakoś nic w tym, co mówi i o co pyta Juras nie ma związku z wiarygodnością.
„Mam dużo zawodników”- przydałoby się pytanie, ilu zawodników.
„Zawodników przyciągają moje sukcesy”- jakie sukcesy? Z kim? W czym?
Etc etc. Dramat, Natalia Janoszek polskiego MMA.

, bo nie oglądałem tej gali, pokrywała się z UFC 308...
Chyba przyciągają...
Teraz idzie w boks..., Michał Cieślak
View attachment 112732
czyli nasz jedyny kandydat, może oprócz Mastera na MŚ w niedalekiej, ale i pewnie i dalekiej przyszłości bo następców specjalnie nie widać...
Cieślak po pas!
PS. oni współpracują (bo jednak była na ringu po walce), bo nie oglądałem tej gali, pokrywała się z UFC 308...
I bez Darii zdaje się umierać jak on od porażki z Okolie’m pozostaje aktywny, ale bije samych rywali z okolic #100 miejsca w rankinguR.I.P. kariera Cieślaka.

I bez Darii zdaje się umierać jak on od porażki z Okolie’m pozostaje aktywny, ale bije samych rywali z okolic #100 miejsca w rankingu

I potem pierdolenie, że tego dnia akurat czegoś zabrakłoTak się buduje rekord w stajni Don Vasyla.
I czeka na title shota gdy ktoś wypadnie na gali u Ruskich albo na Wyspach
![]()

Nie koniecznie, wprawdzie nie bije się z mocnymi, ale jest aktywny zdobył ME i jest wysoko w rankingach...I bez Darii zdaje się umierać jak on od porażki z Okolie’m pozostaje aktywny, ale bije samych rywali z okolic #100 miejsca w rankingu![]()

Bo na mocnych rywali trzeba dużej kasy, a Cieślak jest jednak groźny to pewnie dodatkowo za walkę z nim żądają jeszcze więcej niż za innych, a to realnie największe nasze szanse na pas (a nie tylko jak w przypadku np. Szeremety skok na kasę dla zawodnika czy promotora), bo wprawdzie 2 już nie wykorzystał, ale tej z Makabu, to nie liczę specjalnie, bo walka w Kongo, na stadionie, plus ta cała otoczka, z skróceniem rundy itd.Tak się buduje rekord w stajni Don Vasyla.
I czeka na title shota gdy ktoś wypadnie na gali u Ruskich albo na Wyspach
![]()
ma 35 lat i bije jak na swoją pozycję przeciętniaków. Nawet jeżeli dostanie szanse eliminatora, to po walkach z takimi typami będzie na niego przygotowany? Wątpię.Nie koniecznie, wprawdzie nie bije się z mocnymi, ale jest aktywny zdobył ME i jest wysoko w rankingach...
WBC (#3.), IBF (#3.), WBO (#4.) to pewnie jeszcze dostanie swoją szansę na eliminatora do pasa...![]()
I chcesz mi powiedzieć, że żaden z 30-50 zawodników pod nim, nie chce piąć się w górę, nikt nie ma kasy i wszyscy sie go boją?Bo na mocnych rywali trzeba dużej kasy, a Cieślak jest jednak groźny to pewnie dodatkowo za walkę z nim żądają jeszcze więcej niż za innych […]
Tak krawiec kraje jak mu materiału staje.zwykłe holowanie na leszczach, żeby spieniężyć ostatnią szanse na dużą walkę
Cieślak jak będzie miał walkę o pas czy eliminator to pewnie też sparrinpartnerów lepszych, to o jego przygotowanie bym się raczej nie obawiał, a doświadczenie na pro ma już spore i to nie jest typ co by musiał być holowany do walki o pas jak wielu naszych, co by mogli wywalić się na mniej znanych rywalach, bo jeszcze jak nie idzie na punkty, to jest szansa na wygranie przez KO, czego w większości polscy zawodnicy nie mają niestety, z powodu waty w rękawicach...ma 35 lat i bije jak na swoją pozycję przeciętniaków. Nawet jeżeli dostanie szanse eliminatora, to po walkach z takimi typami będzie na niego przygotowany? Wątpię.
I chcesz mi powiedzieć, że żaden z 30-50 zawodników pod nim, nie chce piąć się w górę, nikt nie ma kasy i wszyscy sie go boją?
Proszę Cię. To zwykłe holowanie na leszczach, żeby spieniężyć ostatnią szanse na dużą walkę

Ale to nie ta DariaPrzypadkowo wyczytałem na Weszło, że szamanka zasiada w Komisji ds. Innowacji PZPN

Daria Abramowicz? Ta psycholog Igi Świątek?Przypadkowo wyczytałem na Weszło, że szamanka zasiada w Komisji ds. Innowacji PZPN

Ale ma karczycho

Tylko co tam robi psycholog Igi, chyba że zbieżność nazwisk i imion przypadkowa ale chyba nie...Ale to nie ta Daria![]()
Ja bym ją widział (tę Darię od Mameda) w tych komisjach:Przypadkowo wyczytałem na Weszło, że szamanka zasiada w Komisji ds. Innowacji PZPN

Ogólnie to skurwysyny maja dużo gęb do wykarmienia.Przypadkowo wyczytałem na Weszło, że szamanka zasiada w Komisji ds. Innowacji PZPN
Powiem tak Daria A. od Igi ma lepsze papiery, a Daria A. od Mameda lepsze mindfullnesŁo kurwa, mi się już te Darie pomyliły. A byłem trzeźwy! Chyba muszę iść na sesję do Darii... tylko jeszcze nie wiem której![]()

✓Skład Komisji ds. Fair Play PZPN:
Niezależnie czy wygrałeś czy przegrałeś, to możesz czuć się wygrany...
✓ Skład Komisji Finansowej PZPN:
Wie jak wyciągnąć kasę od łosi... ale tym nie się nie chwali.