Daria legendary mental kołcz

Poświęciłem się i obejrzałem fragment tego shitu pt. „wiarygodność”. I ku mojemu zdziwieniu jakoś nic w tym, co mówi i o co pyta Juras nie ma związku z wiarygodnością.
„Mam dużo zawodników”- przydałoby się pytanie, ilu zawodników.
„Zawodników przyciągają moje sukcesy”- jakie sukcesy? Z kim? W czym?
Etc etc. Dramat, Natalia Janoszek polskiego MMA.

Last edited:
Ona pierdolenie głupot ma od dawna, poniżej fragment z wywiadu z 2014 roku, btw. miała wtedy 30 lat, jeszcze było to przed erą "mindfulnessem":

"Racja, wiele podróżowałam i poznałam dzięki temu wiele wspaniałych osób. Osoby, które dzielą się swoją miłością do sportu i nie boją się dążyć do spełniania swoich marzeń. Trenowałam z Rashadem Evansem i Renzo Gracie, Andym Souwerem i wieloma innymi. Zawiązała się między nami specyficzna więź."

"Zawsze mówię, że zaczęłam w 2005, mimo że trenuję już od 2003 coś, co nazywano kickboxingiem, ale okazało się, że nim nie było. Wierzyłam, że uprawiam kickboxing, bo nie miałam pojęcia, czym jest prawdziwy kick"

"Teraz jestem fizjoterapeutą i zaczynam studia psychologiczne. Wszystko zależy od ścieżki, jaką sobie wybierzesz, każda osoba ma inne cele, a sport jest idealnym sposobem, by je zrealizować."

Każda jej wypowiedź powoduje uczucie że to jakiś równoległy wykrzywiony wymiar rzeczywistości. Przecież to nie może być prawda. Nie może, kurła powiedzcie że to jest tylko dla beki tak jak i zgraja idiotów którzy jej słuchają. Tak zawodników jak i przeprowadzających wywiady. TO NIE MOZE BYC PRAWDA.

Jaka to jest farmazoniara to się w głowie nie mieści. Niepojęte jak już większość tutaj pisała, że ktoś jest w stanie tych dyrdymałów słuchać na trzeźwo i wierzyć w to co ona pierdoli. Ma problem z wypowiadaniem się w języku polskim, a niby ma mieć wiedzę specjalistyczną z zakresu psychologii. Ogolić łeb na łyso, na kopach to wypierdolić do szamba.

A co zrobiła inna Daria, również "kołcz" mentalny i psycholożka w jednym?
Mecz - psycholożka, trening - psycholożka, konferencja prasowa - psycholożka, sesje zdjęciowe po wygranych turniejach - psycholożka, czas wolny - psycholożka. Jest moment w którym wiadoma podopieczna nie ma obok siebie psycholożki? Nawet do fryzjera z psycholożką, co pokazał Netflix.
Wynika z tego, że Darie są takimi królowymi bajeru, że uzależniają swoich podopiecznych od własnej osoby.

Poświęciłem się i obejrzałem fragment tego shitu pt. „wiarygodność”. I ku mojemu zdziwieniu jakoś nic w tym, co mówi i o co pyta Juras nie ma związku z wiarygodnością.
„Mam dużo zawodników”- przydałoby się pytanie, ilu zawodników.
„Zawodników przyciągają moje sukcesy”- jakie sukcesy? Z kim? W czym?
Etc etc. Dramat, Natalia Janoszek polskiego MMA.
Chyba przyciągają... :confused::facepalm:
Teraz idzie w boks..., Michał Cieślak
:benny:
Screenshot_2024-11-02-11-52-24-533~2.jpg

czyli nasz jedyny kandydat, może oprócz Mastera na MŚ w niedalekiej, ale i pewnie i dalekiej przyszłości bo następców specjalnie nie widać...
Cieślak po pas!
PS. oni współpracują (bo jednak była na ringu po walce):confused:, bo nie oglądałem tej gali, pokrywała się z UFC 308...
:zakręcony:

Chyba przyciągają... :confused::facepalm:
Teraz idzie w boks..., Michał Cieślak
:benny:
View attachment 112732
czyli nasz jedyny kandydat, może oprócz Mastera na MŚ w niedalekiej, ale i pewnie i dalekiej przyszłości bo następców specjalnie nie widać...
Cieślak po pas!
PS. oni współpracują (bo jednak była na ringu po walce):confused:, bo nie oglądałem tej gali, pokrywała się z UFC 308...

Szkoda chłopa.

R.I.P. kariera Cieślaka.

Tak się buduje rekord w stajni Don Vasyla.

I czeka na title shota gdy ktoś wypadnie na gali u Ruskich albo na Wyspach

:roberteyeblinking:
I potem pierdolenie, że tego dnia akurat czegoś zabrakło :juanlaugh:

Ale dobra, Daria ubierze to w słowa tak, że sięgniemy najdalszych zakamarków naszych umysłów i nie dość, że uznamy Cieślaka za mistrza, to sami znajdziemy motywacje by otworzyć plantacje papai :brainoverload:

I bez Darii zdaje się umierać jak on od porażki z Okolie’m pozostaje aktywny, ale bije samych rywali z okolic #100 miejsca w rankingu :stevecarell:
Nie koniecznie, wprawdzie nie bije się z mocnymi, ale jest aktywny zdobył ME i jest wysoko w rankingach...
WBC (#3.), IBF (#3.), WBO (#4.) to pewnie jeszcze dostanie swoją szansę na eliminatora do pasa... :hi:

Tak się buduje rekord w stajni Don Vasyla.

I czeka na title shota gdy ktoś wypadnie na gali u Ruskich albo na Wyspach

:roberteyeblinking:
Bo na mocnych rywali trzeba dużej kasy, a Cieślak jest jednak groźny to pewnie dodatkowo za walkę z nim żądają jeszcze więcej niż za innych, a to realnie największe nasze szanse na pas (a nie tylko jak w przypadku np. Szeremety skok na kasę dla zawodnika czy promotora), bo wprawdzie 2 już nie wykorzystał, ale tej z Makabu, to nie liczę specjalnie, bo walka w Kongo, na stadionie, plus ta cała otoczka, z skróceniem rundy itd.

Nie koniecznie, wprawdzie nie bije się z mocnymi, ale jest aktywny zdobył ME i jest wysoko w rankingach...
WBC (#3.), IBF (#3.), WBO (#4.) to pewnie jeszcze dostanie swoją szansę na eliminatora do pasa... :hi:
ma 35 lat i bije jak na swoją pozycję przeciętniaków. Nawet jeżeli dostanie szanse eliminatora, to po walkach z takimi typami będzie na niego przygotowany? Wątpię.
Bo na mocnych rywali trzeba dużej kasy, a Cieślak jest jednak groźny to pewnie dodatkowo za walkę z nim żądają jeszcze więcej niż za innych […]
I chcesz mi powiedzieć, że żaden z 30-50 zawodników pod nim, nie chce piąć się w górę, nikt nie ma kasy i wszyscy sie go boją?

Proszę Cię. To zwykłe holowanie na leszczach, żeby spieniężyć ostatnią szanse na dużą walkę

zwykłe holowanie na leszczach, żeby spieniężyć ostatnią szanse na dużą walkę
Tak krawiec kraje jak mu materiału staje.
Wasyl doskonale wie że jego oddział komandosów to zwykle bumy. Od lat stosuje ta samą technologie budowy rekordu takiego komandosa w celu zrobienia strzału lub dwóch z czołówką.
Nawet takiego diablo prawie sprzedał i to kilka razy ale jednak nokautujący cios ratował go. Do czasu

ma 35 lat i bije jak na swoją pozycję przeciętniaków. Nawet jeżeli dostanie szanse eliminatora, to po walkach z takimi typami będzie na niego przygotowany? Wątpię.

I chcesz mi powiedzieć, że żaden z 30-50 zawodników pod nim, nie chce piąć się w górę, nikt nie ma kasy i wszyscy sie go boją?

Proszę Cię. To zwykłe holowanie na leszczach, żeby spieniężyć ostatnią szanse na dużą walkę
Cieślak jak będzie miał walkę o pas czy eliminator to pewnie też sparrinpartnerów lepszych, to o jego przygotowanie bym się raczej nie obawiał, a doświadczenie na pro ma już spore i to nie jest typ co by musiał być holowany do walki o pas jak wielu naszych, co by mogli wywalić się na mniej znanych rywalach, bo jeszcze jak nie idzie na punkty, to jest szansa na wygranie przez KO, czego w większości polscy zawodnicy nie mają niestety, z powodu waty w rękawicach...

To nie chodzi o banie się, a ryzyko porażki za nie dużą kasę... jak można zawalczyć z kimś innym za większą, a szansę na wygranie mniejsze, no i zawodnicy też za dużo nie mają do gadania, raczej promotorzy i ich menadżerowie...

Ale to nie ta Daria :korwinlaugh:
Tylko co tam robi psycholog Igi, chyba że zbieżność nazwisk i imion przypadkowa ale chyba nie...
Przypadkowo wyczytałem na Weszło, że szamanka zasiada w Komisji ds. Innowacji PZPN :crazy:

Ja bym ją widział (tę Darię od Mameda) w tych komisjach:

✓ Skład Komisji Technicznej PZPN:
zasłynęła z nienagannej techniki :lol:

✓ Zespół Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN:
Posiada bogate wykształcenie... :neildegrassewhoa:

✓ Szkoła Trenerów PZPN:
Odnosiła liczne sukcesy jako trener...
:wall:

✓Zespół ds. Reprezentacji Narodowych:
Na Tapology występuje pod flagą Holandii

Na BoxRec pod flagą Niemiec, a oba te kraje są bardzo mocne piłkarsko, czyli można czerpać wzorce.

✓ Skład Komisji ds. Futsalu i Piłki Plażowej PZPN:

Pewnie bardzo dobrze prezentuje się na plaży jak i na małej salce...
(chociaż to nie potwierdzone dane, trzeba się spytać jej eks, czyli @Prorok Izajasz ) :wink:

✓Skład Komisji ds. Fair Play PZPN:

Niezależnie czy wygrałeś czy przegrałeś, to możesz czuć się wygrany... :roberteyeblinking:
✓ Skład Komisji ds. Mediów i Komunikacji:

Dobrze prezentuje się w mediach, które spijają jej każde słowa... :joanawhat:

✓ Skład Komisji Finansowej PZPN:

Wie jak wyciągnąć kasę od łosi... ale tym nie się nie chwali.

✓ Klub Seniora PZPN:
Udanie prowadzi karierę zawodników +40 lat, czyli zna się na seniorach...

✓ Komisja ds. Zagranicznych:
Zna wiele języków obcych z polish-english, a raczej english-polish na czele...

Back