Daria legendary mental kołcz

Janek chyba czyta cohones, bo w wywiadzie który oglądałem, bodajże dla polsatu, tak delikatnie odpalił Darię na boczny tor :D Powiedział coś w stylu, że już jest poukładany przez nią i bardzo jej dziękuje, ale ona już nic więcej nie wprowadzi na tę chwilę i nie to, że się rozstają, bo będą czasem rozmawiać przez telefon, ale póki co nie potrzebuje już układania głowy :D
Ciekawe ile liczy za poradę telefoniczna?
Może taniej by było po polsku, tylko ona chyba ni umie? @tinc pomożesz? :)

Bez metki nie ma sylwetki, a bez anaboliku nie ma wyniku:). Po co Ci do tego winko? Jak winko to prop i susta albo cypio. Z prostych cykli najlepiej wspominam: prop, susta, boldek, wino, clen, pięknie kopało. Teraz z racji wieku i tak jadę na TRT, młodzieńcze miksy już nie dla mnie.

Bez metki nie ma sylwetki, a bez anaboliku nie ma wyniku:). Po co Ci do tego winko? Jak winko to prop i susta albo cypio. Z prostych cykli najlepiej wspominam: prop, susta, boldek, wino, clen, pięknie kopało. Teraz z racji wieku i tak jadę na TRT, młodzieńcze miksy już nie dla mnie.
Chuj wie. Tak się wtedy brało i nikt nie pytal po co, ważne żeby kopało :roberteyeblinking: clenbuterol też był popularny, fakt.

Chuj wie. Tak się wtedy brało i nikt nie pytal po co, ważne żeby kopało :roberteyeblinking: clenbuterol też był popularny, fakt.
No ja tam brałem z cwancygiem:). Miałem dobrego mentora:). Fakt, brało się co się miało:). Byli tacy mistrzowie, co jak robili klatę to oma w klatę jak bicka to oma w bicka, jak strzykawka upadła w kiblu na podłogę to przetarcie koszulką i jazda. Najlepsi byli spece od deki bez teścia a potem 'deka dick' i wycie po nocach:).

Ja pierdole dorośli ludzie nabierają się na wizje jakiejś pseudo szamanki co to całe życie zbierała wpierdol w sportach walki
:DC:
Nie jest ważne zwycięstwo w oczach sędziów, ważne jest zwycięstwo w Twojej głowie. Daria wszystkie te walki wygrała przez brutalne KO, a nawet fatality. Była, jest i będzie najlepsza! Daria w sposób perfekcyjny odrzuca rzeczywistość i tworzy własną! Szanuj i podziwiaj!!!

Swoje napisałem. Już mnie nie oznaczajcie, ecetera, poznałem, mam kontakt i tyle, wchodzę w temat a tu nadal jad :- ) post w post, każdy niech ma swoje zdanie i śmiało dyskutujcie i tak to #nikogo

: D pozdrawiam serdecznie, no offens

Swoje napisałem. Już mnie nie oznaczajcie, ecetera, poznałem, mam kontakt i tyle, wchodzę w temat a tu nadal jad :- ) post w post, każdy niech ma swoje zdanie i śmiało dyskutujcie i tak to #nikogo

: D pozdrawiam serdecznie, no offens
Oooo ho ho, widać, że kolega już mózg wyprany, kursik kupiony i dołączył do kościoła wyznawców Darii Amerykanki z Trójmiasta. Daria przy bezpośrednim kontakcie zatruwa umysł i stąd jej sukcesy, tylu się na to łapie
:beczka:

Już myślałem że to ona, ale w sumie po polsku z grubsza napisane lepiej niż przez translator.
Skoro mamy tu przedstawiciela pani Darii, to jako założyciel tematu, chciałbym wystosować oficjalne zaproszenie do pani Albers żeby tu wbiła i zaczęła z nami dyskusję. Może się obroni, a my przeprosimy. Koledzy popierają wniosek?

Skoro mamy tu przedstawiciela pani Darii, to jako założyciel tematu, chciałbym wystosować oficjalne zaproszenie do pani Albers żeby tu wbiła i zaczęła z nami dyskusję. Może się obroni, a my przeprosimy. Koledzy popierają wniosek?
Nie da rady, przecież wysrywy czipsożercow hejterów nikogo nie interesują.

Back